Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Polskiego Servera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=50940)

Kapucha 23-04-2006 22:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rolas el'Baq
Jezu zamknij sie kapucha bo tego juz sie nie da słuchać czasem moze sie zdarzyc jakas literówka no i co z tego? ty jestes jakims fanatycznym polonistą
czy co? ja rzodkiewka jest supere wiesz są różne inne fora np Co pierwsze bylo jajko czy kura ? tam masz ludzi na pozomie i mozesz se z nimi pogadać Urzywając fahowego pololistycznego jenzyka nie robimoc pży ty najmniejszych blenduw bo pzeciez jestes idealny
n/c

zal a gdzie ja napisalem ze jestem idealny? ;/

Chcecie sobie pisac po niewiadomo jakiemu to prosze bardzo, juz siedze cicho.

Nagassh 23-04-2006 22:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rolas el'Baq
Jezu zamknij sie kapucha bo tego juz sie nie da słuchać czasem moze sie zdarzyc jakas literówka no i co z tego? ty jestes jakims fanatycznym polonistą
czy co? ja rzodkiewka jest supere wiesz są różne inne fora np Co pierwsze bylo jajko czy kura ? tam masz ludzi na pozomie i mozesz se z nimi pogadać Urzywając fahowego pololistycznego jenzyka nie robimoc pży ty najmniejszych blenduw bo pzeciez jestes idealny
n/c

Z sensu twojego zdanie wynika, iż osoby grające w tibie nie zaliczają sie do ludzi na poziomie...może i niektórzy z nich tak ale na pewno nie ogół.
A co do tych niektórych błędów ortograficznych to gdy je widzę to robi mi się żal tych ludzi, ale tak to już jest jak zamiast w szkole to się siedzi w kafejce, no chyba, że ktoś ma dyslekcje wtedy to już nie jego wina.
Nie będę się czepiał twoich błędów bo nie wiem czy to prowokacja czy dyslekcja. pozdro

Aloha!

Kapucha 23-04-2006 22:25

Z ta dysleksja jest różnie ja przykladowo mam dysortografie i dysgrafie a jakos sobie radze :P.

@
nikt nie placze po nevolu? ;(

Śmigiel 23-04-2006 23:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kapucha
Z ta dysleksja jest różnie ja przykladowo mam dysortografie i dysgrafie a jakos sobie radze :P.

@
nikt nie placze po nevolu? ;(

No wlasnie Nevol... na forum mozesz sie wypowiedziec tutaj nie masz Hunta ;] Chociaz w pewnym sensie ;p

Co do stylu wojny SS vs Dusk.... Bardzo ladna robota partyzantow :D

Bjoern Shu 24-04-2006 03:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Śmigiel
No wlasnie Nevol... na forum mozesz sie wypowiedziec tutaj nie masz Hunta ;] Chociaz w pewnym sensie ;p

Co do stylu wojny SS vs Dusk.... Bardzo ladna robota partyzantow :D

jak masz movie to bardzo bym poprosil x)

Fallathanu 24-04-2006 04:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bjoern Shu
no wlasnie a najwiekszym przykladem jestes ty.. =)

Nie skomentuje tego misq bo nudny sie robisz :)

Co do kogos tam kto pisal ze Taifun sharuje :o
To powiedz mi "miszczu" jak to mozliwe ze sharuje swoje acc a w przypadku ,gdy nie ma czasu na granie nagle przestaje expic ??0.o Myslisz ze 10 ownerow naraz nie ma czasu na expienie ??Zalosne sa te wasze teksty na temat Taifuna... Zal Wam te dupska sciska ,ze nigdy nie bedziecie miec takiego lv jak on :>

Kapucha 24-04-2006 09:47

@up
petro murzynski bot wyjechal za granice? ;D ><zart><

@nevol siedzi w pztach... pamietacie czasy kiedy nasz nevolek bluzgal pasterzy ze fragowali z pztow? ;D

Bjoern Shu 24-04-2006 13:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fallathanu
Nie skomentuje tego misq bo nudny sie robisz :)

Co do kogos tam kto pisal ze Taifun sharuje :o
To powiedz mi "miszczu" jak to mozliwe ze sharuje swoje acc a w przypadku ,gdy nie ma czasu na granie nagle przestaje expic ??0.o Myslisz ze 10 ownerow naraz nie ma czasu na expienie ??Zalosne sa te wasze teksty na temat Taifuna... Zal Wam te dupska sciska ,ze nigdy nie bedziecie miec takiego lv jak on :>

byl rafal i petro i zostal sam petro po akcji z czipsem :(

Ownage 24-04-2006 17:41

Cytuj:

byl rafal i petro i zostal sam petro po akcji z czipsem :(

LOL co za idioci, zygac mi sie chce jak widze jakie glupoty tu piszecie. jest Łukasz, i nie ma zadnego rafala ani petra, bynajmniej od jakiegos czasu (co do petra)...

Ratilt 24-04-2006 19:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ownage
LOL co za idioci, zygac mi sie chce jak widze jakie glupoty tu piszecie. jest Łukasz, i nie ma zadnego rafala ani petra, bynajmniej od jakiegos czasu (co do petra)...

Co racja to nie klamstwo :(

Protar 24-04-2006 20:26

Ludzie co wy konia walicie patrzac na lvl Taif~??
Skonczcie gadac o tym czy taifun sharuje czy nie(scharowal na bank jak mnostwo ludzi grajacych w tibie) to nie wasz biznes i nie zamulajcie tego forum.

Ja tez jestem dysortografikiem i dyslektykiem(roznice sa spore) ale staram sie pisac poprawnie.

PS.O tobie kapusniaczku nic nie napisze bo jeszcze nie powstrzymam jezyka i znowu placzac zewnie poskarzysz sie moderatorom.

Poydro:p

Nevol 24-04-2006 20:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kapucha
@up
petro murzynski bot wyjechal za granice? ;D ><zart><

@nevol siedzi w pztach... pamietacie czasy kiedy nasz nevolek bluzgal pasterzy ze fragowali z pztow? ;D

Kto siedzi ten siedzi ;)

Kapucha 24-04-2006 22:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nevol
Kto siedzi ten siedzi ;)

Właśnie sie dowiedziałem ze jestes free :/ podobno sie wytlumaczyles... damn.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Protar
Ludzie co wy konia walicie patrzac na lvl Taif~??
Skonczcie gadac o tym czy taifun sharuje czy nie(scharowal na bank jak mnostwo ludzi grajacych w tibie) to nie wasz biznes i nie zamulajcie tego forum.

Ja tez jestem dysortografikiem i dyslektykiem(roznice sa spore) ale staram sie pisac poprawnie.

PS.O tobie kapusniaczku nic nie napisze bo jeszcze nie powstrzymam jezyka i znowu placzac zewnie poskarzysz sie moderatorom.

Poydro

po 1. "Skonczcie gadac o tym czy taifun sharuje czy nie(scharowal na bank jak mnostwo ludzi grajacych w tibie)" << SCHIZO?

po 2. "Ja tez jestem dysortografikiem i dyslektykiem(roznice sa spore) ale staram sie pisac poprawnie." << na chorobe zwana dysleksja sklada sie: dysortografia, dysgrafia i inne dysfunkcje. wiec mozesz byc dyslektykiem a dokladniej dysortografem, a nie to i to s;

po 3. jak jestes takim prostakiem ze nie potrafisz w sposob kulturalny wypowiedziec sie na mój temat to proponuje tzw. relaks. Moze wtedy przyjdzie Ci cos sensownego do glowy, a wtedy mnie zmiazdzysz ;/.

[EDIT]
wyjątkowo nie czepialem sie blędów ort. ;D

Fallathanu 24-04-2006 22:56

Troche news'ów:

Dzisiaj padlo 5 osob..niestety 4 od nas jedna z SS

Duskiness:

Sanyol
Apr 24 2006, 10:35:23 CET Killed at Level 113 by Pasterz the Axemaster
and by Anaboll

Nackers
Apr 24 2006, 00:05:42 CET Killed at Level 116 by Spoxster

Zull Lucyfer
Apr 24 2006, 14:01:02 CET Killed at Level 83 by Spoxster

Nevie Nabu
Apr 24 2006, 14:00:22 CET Killed at Level 87 by Spoxster

SS:

Anaboll
Apr 24 2006, 14:24:27 CET Killed at Level 101 by Van Liden

Spoxterkowi udalo sie fuksem uciec :> Ale co sie odwlecze to nie uciecze..

btw. Yamahaha nice ue ^^
00:14 You lose 57 hitpoints due to an attack by Yamahaha.

Bjoern Shu 24-04-2006 23:07

@up ssa.........?

Risofek 24-04-2006 23:15

Cytuj:

@up ssa.........?

Nie nie mial ssa :S

Idiota.

Fallathanu 24-04-2006 23:15

Cytuj:

@up ssa.........?

Maybe... ^^

Bjoern Shu 25-04-2006 05:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Risofek
Nie nie mial ssa :S

Idiota.

jestes debilem...
specjalnie dalem pytajniki jako odpowiedz na zdanie "fajne ma ue"

Kapucha 25-04-2006 17:34

@
A Anabolla ztrapowal mój rl mate ^^

@
spoxster uciekl w 5 demonow wiec szans nie bylo zeby go zlapac :/ (nementor roxior)

Sir Pietruch 25-04-2006 19:06

Good Job SS Team:)
Szkoda ze Anaboll padl :p
Nie dajcie sie XD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:02.