![]() |
Cytuj:
A zeby nie bylo, ze flame war to dajcie sobie spokoj. Przeciez wszyscy dobrze wiemy, ze mala marry jest madrzejsza, lepsza, zownedowana, pro i w ogole. |
Gratulacje Assasins ! :cup:
@A co do Merry Nie dosc ze prawie cala secura go jedzie i chce go ubic, on jeszcze wrogow na forum szuka i spamuje. w kazdym temacie dodac musi swoje 3gr, Ale nie wyzywac go bo wam wjedzie na hate killer X.x |
|
Cytuj:
|
stad amigo!
|
|
No ladnie ladnie Ari ;] a na tibi sciemnia mi ze robi mlvl ;]
|
|
Kopyrajt orajt Bysiu Owned :D chyba jedne z najllepszych skrenow daje :D Gratz lvla :) Pozdro all:)
|
Nubas wbil kolejny level!
Ale gratzów nie dostaniesz póki płci nie zmienisz :* |
Co do tych co do mie cos mają :>
Od tibi ladnie macie naje** w głowach pouczyli byscie sie <hahahah> a cie niagle przed tibią 24/h Zobaczymy co zrobicie jak zlikwiduja tibie <hahaha> w herosy 3 pogracie? czy bedziecie plakac 24/h Pozdro :) Gz fotek |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Po prostu za******* temat oby tak dalej.
Gz fotek. |
Haha parodia... Ja daje SS'y a nie SS'a i to w dodatku z adv. a ani jednego komenta sie nie doczekuje a tu prosz adv. i 1.5 strony komentarzy. Teraz niech mnie ktos zjedzie za moja wypowiedz Xd
|
|
@Bomme
Szybko Ci te lvl skaczą, aż tak szybko że nie nadążasz zmieniac statystyk postaci pod avatarem GRATULUJE !! Pozdro more ss please :~) |
|
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:50. |