![]() |
III miejsce w VI lidze, ale od dwóch sezonów za bardzo się nie interesuję drużyną (raz skład ustawiłem). Mimo wszystko liczę, że od przyszłego sezonu wróci ochota i wywalczę w końcu awans do V ligi :>.
|
Co tak cicho w temacie?
A tu prawie połowa polejnego sezonu za nami! Pozdrowienia - MKS "GKS" Jastrzebie - liga VI.20 :) |
Odświeżam
Cytuj:
Edit: Cytuj:
Mój główny bramkarz doznał kontuzji na 3 tyg. i w bramce gra jakiś junior ze skillem nędzny xD |
Wpiszcie sobie: Spartak Wrocław i powiedzcie mi, dlaczego przegrałem? Myślę, myślę i nie wiem...
|
JA dzisiaj 8-0, ale z botem, kupilem obronce do treningu, bo otrzebuje toche kasy, narazie 2 miejsce, ale nie wiem czy uda mi sie awansowac. 1 miejsce ma tyle samo pkt co ja.
|
Gra ktoś jeszcze? Właśnie założyłem klub, i czytam różne poradniki. Są dla mnie trochę niezrozumiałe...
|
ja gram jeszcze :)
|
Wracam do gry!:)
Za niedługo pierwsze relacje;) |
Ja gram, na 80% awans do VII ligi.
|
Nie angażuje się. 3 miejsce od końca w VI lidze, ale ostatnio jak chciało mi się ustawić skład to lider dostał 5-0 xD
Poza tym przed wczoraj junior 17-letni ze skillem def znakomitym. Poszedł za 3mln. |
ja tam niczym nie błyszcze 4 miejsce w lidze VIII z szansa na awans ale nima po co awansowac :)
|
Ja na razie 2. miejsce w VI z szansą sporą na lidera. W przyszłym sezonie mam zamiar awansować do V :).
|
Wygrałem swój pierwszy mecz(sparing) 3:2.
Wczoraj godzinę siedziałem nad składem, a i tak prawo skrzydło było lepsze, a powinno lewe... |
po 10 sezonach,z mniejsza czy tez wieksza aktywnoscia spedzonych w VII.626 wywalczylem drugie miejsce i opuszcze ta lige :( /prezes Bobek Football Team'u
|
Dzięki wczorajszemu meczowi, który zremisowałem 0:0, muszę wygrać następny, by wydostać się z IX ligi.
|
yeyeyey, awans do VII ligi pewny =)
|
1 Mecz po powrocie małe pole manewru no i niestety dostałem 0:4 ale awans pewny więc nie ma co się martwić:)
|
1. FC GKS Katowice 31
2. Capality Squad 28 3. GUTT CLUB FC 24 Te cyferki to liczba pkt, w najgorszym wypadku(czyli jak przegram) bede drugi wiec awans do VIII ligi czeka :D |
A u mnie klocki, zablokowali mi konto i staram się o jego odblokowanie.
|
Morsy Dębica , 9 liga , pewny awans do 8
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:46. |