Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   Jednym słowem SILVERA (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=64542)

Lenidas 15-06-2006 23:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nalogowiec
Błagam Cie Dolorze skoncz!!

po 1. zawsze kiedy pada ktos kogo nie lubimy, dajesz do zrozumienia ze w 50% to Twoja zasluga.X(
po 2. zawsze mowisz a nic nie robisz (licza sie czyny a nie slowa):evul:
po 3. w trakcie pisania posta zapomnialem co mialo byc jako 3. :P

:cup: ....... raczej Fantom ma racje, przynajmiej jesli chodzi o punkty 1 i 3 ale i tak polska przegrala ;( z niemcami :D

Pozdrawiam

Dolor 16-06-2006 01:44

Fantom zjedz banana i ty leo też :P

Lenidas 16-06-2006 06:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dolor
Fantom zjedz banana i ty leo też :P

Tak jest B) to jest do wykonania ;)

Pozdrawiam

Dolor 16-06-2006 10:04

BANANY są zdrowe i smaczne :P

Hmm Leo mam nadzieje że ty już zdjadłeś bo Fantom chyba nie :D
Mam dowody że nie zjadł banana :D

Dobra koniec tematu o bananach :D

Narq all

PS: Jedz banany będziesz krzywy

Rekin Master 16-06-2006 10:45

@dolor
nie,nie koniec tematu o bananach!
A wlasnie zjadlem jednego, chcialbym jeszcze dodac ze maja duzo witamin<lool>

poreda 16-06-2006 12:30

w 100% zgadzam sie z fantomem! Czy jest jakis h lv, ktory padl dzieki tobie? I nie sadze aby to byla twoja zasluga ze Drozem padl, bo jestem pewny ze Hinx ciebie tez zabije jak cie spotka na wolnym polu i nie bedziesz mial gdzie uciec.
I nie mow mi o zadnym bananie bo to wcale nie jest smieszne, to jest zenujace...

Nalogowiec 16-06-2006 13:24

jak zwykle mam racje:evul: :cup:

Dolor 16-06-2006 15:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda
w 100% zgadzam sie z fantomem! Czy jest jakis h lv, ktory padl dzieki tobie? I nie sadze aby to byla twoja zasluga ze Drozem padl, bo jestem pewny ze Hinx ciebie tez zabije jak cie spotka na wolnym polu i nie bedziesz mial gdzie uciec.
I nie mow mi o zadnym bananie bo to wcale nie jest smieszne, to jest zenujace...

Heh Hinx już pare razy spotkałem na otwartym polu gdzie nie miałem szansy ucieczki a np. obok OF i nic mi nie zrobiła :p
A ja nic nie mówiłem że dzięki mnie padł Drozem.
Napisałem tylko do Hinx że on chce mnie zabić i tyle :p
Może miała jakieś własne powody :p

poreda 16-06-2006 18:35

No spoko, ja zrozumialem twoj post jako ze ty sie przyczyniles do tego ze Drozem padl. Hinx dal sobie spkoj z zabijaniem bo zaraz moze dostac bana...

Złoty Vader 16-06-2006 18:54

----->Czy wiesz może czemu...<------

Witam.Czy wiesz może czemu zacina mi się Tibia??Gram 2 min. od zalogowania i zacina się i wylogowywuje ale tak że postać zostaje nie wylogowana.Czemu tak się dzieje i czy można temu zaradzić??

Dawergo 18-06-2006 02:03

Retired

Prawdopodobnie odejde z silvery na zawsze (lub jakis czas to sie zobaczy), mam juz dosc klotni i chodzenia w strachu ze mnie zabije jaki br bo jestem polakiem.

Pozdrawiam

Ps. Jak ktos chce pogadac pisac do Dawergo'Evil obsidia
Ps2. To nic pewnoego moze niedlugo wroce moze nigdy a moze jutro ;)

Lenidas 18-06-2006 09:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dawergo
Prawdopodobnie odejde z silvery na zawsze (lub jakis czas to sie zobaczy), mam juz dosc klotni i chodzenia w strachu ze mnie zabije jaki br bo jestem polakiem.

Pozdrawiam

Ps. Jak ktos chce pogadac pisac do Dawergo'Evil obsidia
Ps2. To nic pewnoego moze niedlugo wroce moze nigdy a moze jutro ;)

Pograłem ostatnio troszkę na świecie, o którym mówisz. Myślę, ze tam jest jeszcze gorzej niż na Silverce:
przykład, expie sobie od ok 30 minut (czyli teoretycznie mój respawn) i przychodzi 50 EK i do mnie "won", ja "dlaczego", on "s*******aj" i zaczyna mnie lać (nic więcej nie mówiąc) ...no cóż "prawo" silniejszego (no troche przesadził ja 9 lvl on 50). Ale to przecież nie BR, nie Szwed ale polak, z którym nie mam bariery językowej. I dalej tłumaczę gościowi, że byłem pierwszy, że mam 9 lvl i chcę wbić choć 10 dzisiaj (jednak widze, że mnie zabije) i mówię w końcu "ty frajerze, polaka bijesz? masz 50 lvl ja 9 i sie wyzywasz? Zabij mnie kut...ie a przyjde swoim normalnym charem" (:D ściema bo nie mam tam nic innego) i wtedy on przestaje mnie lać i tekst "masz szczeście, że muszę kończyć bo spotkałbym się chętnie z Twoim innym charem" i po chwili gościa nie ma (cykor go obleciał).
Pisałem w tym czasie do Dubana prosząc o pomoc, choćby żeby napisał do gościa, ale on normalnie to olał i wcale mu się nie dziwię (może to był innny gracz niż nasz znany z Silvery) bo tam jest jego świat, jego gra i jego przyjaciele więc czemu ma się przejmować jakimś noobkiem z 9 lvl?
Morał :
wszędzie dobrze gdzie nas nie ma :D ale w ostatecznym rozrachunku jest wszędzie tak samo :D

Nie wiem czemu teraz pipao i inne hlvl polują na polaków, może to to samo co wcześniej, a może znów ktoś narozrabiał i nie chce się przyznać ale sami powiedzcie co jest mniej przykre: śmierć od BR czy od "parówki" PL, obaj wykorzystują swoją przewagę levelową, ale w tym drugim przypadku PL okazuje się poprostu .... (hehe wiecie kim) :D
Więc z tym odchodzeniem to spokojnie. Są teraz ciężkie czasy dla Polaków, ale może miną? Jeśli chodzi o mnie to też miałem takie myśli ale po kilku rozmowach z przyjaciółmi gram dalej. Mało expie, mam punktowego "doła" ale jestem tu i będę, choćbym miał czekać aż wszystkich BR zbanują. :cup:

Pozdrawiam

Rekin Master 18-06-2006 10:56

Daw nie odchodz;/ ja wrocilem spowroitem do tibii<chyba czwarty raz(www.kalonline.pl)> a ty odchodzisz ;/ Nie pozwolimy Ci odejsc uwierz mi ;)

Marcek 18-06-2006 12:31

Elos ;p

Dawno nie odwiedzałem tego forum , ale cos mnie natchneło <lol> A propo odchodzenia z silvery sądze że każdy powinien to zrobic jak najszybciej ;] Po co ma grac z kupa w gaciach czy go zajebia dzisiaj czy nie o czywiscie ze cie rozumiem Leo ze ty nie ma sie czego bac ( no prawie niczego) oczywisie h-level by cie zabil ale dobrze sobie poukladałeś jeste w dobre gildi i tam cie nie rusza a co moja powiedziec slabsze levele ktore padaja co chwile przeciez to bez sensu tu sie nie gra po to zeby padal i odrabiac lv tylko zeby go wbijac ;] (chyba) pisze bo cos o tym wiem ;] ja wiem ze juz na silvere nigdy nie wruce poprostu sux teraz gram na innym servie tam jest bardzo fajnie ;p Aprppo tego 50 lv co cie bil Leo zawsze zdazy sie jakis czubek ;p ale wiecej jest tych spoko ziomkow a ty Daw uciekaj z silvery jak najszybciej ;]

Marcek 18-06-2006 12:32

Elos ;p

Dawno nie odwiedzałem tego forum , ale cos mnie natchneło <lol> A propo odchodzenia z silvery sądze że każdy powinien to zrobic jak najszybciej ;] Po co ma grac z kupa w gaciach czy go zajebia dzisiaj czy nie o czywiscie ze cie rozumiem Leo ze ty nie ma sie czego bac ( no prawie niczego) oczywisie h-level by cie zabil ale dobrze sobie poukladałeś jeste w dobre gildi i tam cie nie rusza a co moja powiedziec slabsze levele ktore padaja co chwile przeciez to bez sensu tu sie nie gra po to zeby padal i odrabiac lv tylko zeby go wbijac ;] (chyba) pisze bo cos o tym wiem ;] ja wiem ze juz na silvere nigdy nie wruce poprostu sux teraz gram na innym servie tam jest bardzo fajnie ;p Aprppo tego 50 lv co cie bil Leo zawsze zdazy sie jakis czubek ;p ale wiecej jest tych spoko ziomkow a ty Daw uciekaj z silvery jak najszybciej ;]

Dawergo 18-06-2006 15:42

Ostatnia Szansa

ehh, no dobrze, dam silverze ostatnia szanse :), jak padne - trudno :) "Co ma być to będzie, a jak już będzie trzeba będzie sięz tym zmierzyc"

Dawergo 18-06-2006 15:44

Ostatnia Szansa

ehh, no dobrze, dam silverze ostatnia szanse :), jak padne - trudno :) "Co ma być to będzie, a jak już będzie trzeba będzie się z tym zmierzyc"

Narkoman 18-06-2006 20:50

@Dawergo
nie odejdzisz, a jesli to i tak wrocisz. DLaczego? poniewaz nie bedzie ci sie chcialo nabijac wszystkiego od poczatku itd.

Lenidas 18-06-2006 20:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marcek
...... czywiscie ze cie rozumiem Leo ze ty nie ma sie czego bac ( no prawie niczego) oczywisie h-level by cie zabil ale dobrze sobie poukladałeś jeste w dobre gildi i tam cie nie rusza .....;]

Nie do końca jest tak jak myślisz, poczytaj forum kilka zakładek wcześniej ....

Ciężko jest zaczynać na nowym servie ale oczywiście jest to możliwe. Ja próbowałem, lecz mi nie wyszło :( bo trafiłem na jakichś popaprańców a ponadto brakowało kumpli, z którymi fajnie się gada :) ponieważ Ci za którymi poszedłem na tamten świat, po chwili wrócili na Silvere :D

Pozdrawiam

Rekin Master 18-06-2006 21:20

@Leo
no wiesz to byl szok ale mnie grono przyjaciol z silverki namowilo na powrot...nie chcialo mi sie tez wszystkiego od nowa ;/

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:15.