![]() |
^^
Radzil Bym Ci na tym levelu isc nawet na draga ale to za duze waste ;P No wiec radze na guardach i soldach w kopalni (RS + crossbow i kilka boltow bo tam bolty uzbierasz), ale nie zapomnij o potionach ;) Dobry exp jest rowniez na Mt.Sternum ;) pozdro
|
tak tak pokonam draga spoko ale zaduze waste ;/ a kasy mam duzo ale itak zabije pare cycków bez waste i tyle samo expa więc nieopłaca mi się ;/
a gdzie skillować? bo teraz wbijam do 65dista lub 70 ale dokładny resp carion worm przynajmniej do 50 shield to potem na slime :) ale do tego czasu narazie carion więc prosze respy carrion rotów ale żeby sie tam nie tłumiło znowu ;) Z GóRy WiElKiE T H X |
Występowanie: Trolls' Cave, Edron (pacc), Darashia (pacc), Liberty Bay (pacc), Vandura (pacc), Hellgate, Fibula Dungeon, Stonehome (pacc), Venore Rotworms
nie masz za duzej mozliwosci |
Holly spokojnie można z takimi skilami expić np. na dwarfach. Ja miałem podobne a nawet szybko leciało.
|
;p
Skille sa dobre, ale jezeli ci zalezy na nich jeszcze bardziej to proponowal bym ci skillowac na slimach teraz nawet... Tak mysle ;P
|
Cytuj:
|
..
Hmm.. chyba pacca za 130k nie kupi nie? ...
|
hmmmm pacc zadrogi cala kase mi zje :) 10 cc tak slyszałem a no i jednak wbije se shielda do 50 i pojde na slime skillic a expić bede na tak jak kolega wyżej powiedział guardy/soldki a chcialbym wiedziec jeszcze czy na moim skillu oplaca sie attakowac z boltów?(Czy będę mieć duże ataki? tak dokładniej np:100-120 bardzo bym prosił:evul:
PoZdRo i T H X |
...
To zle slyszales. PaCC'a nie kupisz za 100k!! To by parodia byla -.-'
|
Mam knighta22lvl skile 65/65 k set , dragon shield , crusader helmer.
CZy dam rade : Orc Berserker , Orc Leader , Dwarf Guard ? Proszę też napisać ile zużyje sie heal pointow (jesli bedzie potrzeba) |
...
Dasz rade, ale co do leaderow, to waste by bylo, to samo na berserka. Ale z guardami by bylo dobrze ale tez by Hp lecialy :/
|
A czy sorc na 20lv moze isc na dark katedre omijajac GSy?
Moje eq to:p armor k legs platinum amulet guardian shield i fur bootsy, nie padne na assassinach i tam na dark monku na poziomie -1?:baby: |
czy na skill 61/47 oplaca mi sie walic z boltów ? czy zbyt dużo będe nie trafiać ?
aaaa i czy moge i¶ć na dc ? opłaca mi sie ? |
@up
opłaca ci się bedziesz walił 100+ często a nietrafionych strzałów będzie mało co do DC : mozesz i¶ć dobry zarobek dla ciebie bez waste :] |
A ten ark monk o on mnie nie dednie?
A czy obok rzeki nie wsyskoczy mi GS,i ile assassinow zsoluje na raz?:o a i na czym tam mozna zarobic bo nie zbaradzo wiem xD |
Dark monk to gowno ;P Ubijesz, ale radze sie zaopatrzyc w conajmniej jeden bp mp :). A tam sie bije wszystko. Najlepiej Bandity, Wildy, Assasiny, Smuggi. No poprostu all :) A assasinow to niewiem ile zsolujesz bo roznie to bywa :P Tylko nieiwem czy dojdziesz bez omijania Gs :( ;P bo czesto luruja takie c*ele :P
|
Acha czy mógłbym spytać bo ide jednak na dc z jak± broni± i¶ć skil 61/47 poziom
22 ee mam do wybory ze swoich broni 150 rs (royal spear) spear dużo ;D i arrows które często nosze na hunta bo lekkie i ładnie wali tylko bez tarczy :\ i bolty? co wybrać najlepiej by expić tam długo i wezme se około 3 bp potion by na długo starczyło ;) ja bym my¶lał by wzion¶ć arrows i bow bo najlepiej mi sie wali :) ale pomóżcie :). |
Moim zdaniem Rs sa dobre :)
|
tylko że jest od 25 lvla mam 23 ;/
|
60 ms 51 mlvl, dam rade zdedzić demona sam? (Bez blokera):>
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:32. |