![]() |
Cytuj:
Cytuj:
|
Lol, co wy pierdolicie...Taifun ma 1545 hp... o 5hp wiecej niz 99 Knight, wiec wyobrazcie sobie ze 99knight jest w takim trapie( bo przypominam ze Taifunowi sie mana skonczyla i na hp lecial ) 99 knight padl by bardzo szybko... Co prawda Taifun mial 2 sytuacje w ktorych mogl sie wydostac, ale pod takim naciskiem sdkow ze strony przeciwnej nie dziwie sie ze nie wyszedl, Dziwi mnie jedynie postawa jego gildii, przeciez mogli go jakos wydostac ale nic nie zrobili.
Childish/ |
Teraz nazwijcie mnie prorokiem hahah :D
Mowilem odrazu ze Taifun padnie, ale wszyscy mnie wysmiewali :) teraz ja sie ciesze :D |
Cytuj:
Evil Nameck hackniety ukradl Taifunowi loot, a Taifun hunci Kerstona (lidera guild z której Evil zostal w tym dniu wyrzucony). Payment 400k. @upup, ale knight na 99 nie uhnie sie na full hp, ani nie nosi tyle ss ;] |
Do rooka jeszcze 273 lvle
|
Cytuj:
|
Bo knightowi nie oplacalo by sie tyle ss nosic? skoro jego rola to "spalanie run" przeciwnikowi... ale fakt, na sorca to dlugo sie trzymal ;]
|
a wiecie ze spadlo z niego 220 k w kasiorce ;D ??
|
Z tego co widac na filmie Taifun NIE MIAŁ zpingowanego netu poprostu dostał combo i ded :)
|
Cytuj:
Poprostu sie juz nie uhnal, nie wiem dlaczego ale wyraznie widac ze gdyby sie uhnal to moze pozyl by chwilke dluzej :P combosy dostawal co chwile ale sie uhal. |
@up
Pewnie stwierdził że to nie ma senus że i tak już jest w trapie i padnie dlatego sie nie uhał...A właśnie miał aola czy nie? |
Cytuj:
|
Na filmiku jakis koles pisze HAhaah Ping 45k wiec cos chyba nie halo tak o by sobie nie pisal.Ale jego gilidia ze nic nie robili to tyle :/
|
To ciekawe-.- Pewnie nie nosil aola bo myslal ze jest nietykalny i nikt go nie zabije ;P albo poprostu zapomnial xDD
|
Cytuj:
@down Możliwe. Niewiem tak tylko gdybam ; p |
Ale jezeli ktos napisal tam wyzej, ze sie nie uhal bo wiedzial ze padnie to raczej by sie przygotowal zakladajac aola, a zreszta od jakiegos czasu dostawal hity normalne czyli ssa juz nie mial. Z drugiej strony moje zdanie jest takie ze nawet jakby wiedzial ze padnie to by sie nie poddal... moze akurat jakims fartem by wyszedl, roznie bywa.
|
Jak padl Taifun to 20 osob ponad cieszylo sie na ventrilo i ktos tam mial ping na ventrilo 45k -.-
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Doigral sie.
Btw. Gdzie byles Przemo jak twoj pan padal? Przeciez 1 twoje ue i wszyscy od razu na rooka:/ I'm tired of being right;) @ down: No ale jego cala wiedza i zdolnosci chu*a pomogly... Teraz napewno je wykorzysta zeby blyskotliwie mnie podsumowac:P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:12. |