![]() |
Cytuj:
|
Do głębszych obszarów cholernie trudno się dostać, więc blok może być najmniejszym problemem ;o
19:27 You lose 56 mana blocking an attack by a wyvern. 19:27 You lose 57 mana blocking an attack by a wyvern. 19:27 You lose 58 mana blocking an attack by a wyvern. 19:27 You lose 74 mana blocking an attack by a wyvern. 19:27 You lose 98 mana blocking an attack by a wyvern. 19:27 You lose 69 mana blocking an attack by a wyvern. Taki syf w stylu smoka, ale nie potrafi dac mocnego combo i można zabić wand+exury gran, ~800 hp, 520 exp. No, teraz nie-tutorzy, czekajcie na swoją kolej ;) @down: był 600 ale słusznie uznali że trzeba obniżyć więc jest 520... imo powinno być 500-450, to syf który 43 sorcem rozwalam z wanda przy użyciu 3 manasów. /ST |
@up:
800 hp~ i 600 exp a nie 520 :o /Jojo |
Mysle ze z hellhounda max poleciec moze crown armor bo to taki zerk tylko mocnijeszy ( w bata ataku - 0 obtrony i malo hp ) i z wivern tez nic specjalnego nie bedzie raczej leciec
przynajmniej tak mysle BTW [CHAR]Fast'molt[/CHAR] Dec 07 2006, 15:42:34 CET Died at Level 171 by a demon biedny on jest ;/ [CHAR]Beznickos[/CHAR] Dec 07 2006, 14:49:07 CET Died at Level 151 by a dragon lord [CHAR]Mips[/CHAR] Dec 07 2006, 14:55:12 CET Died at Level 106 by a dragon |
Dec 08 2006, 14:49:54 CET Died at Level 102 by a hero
Kurrrr... |
Killed by neostrada tp??
|
by Winamp... szkoda tłumaczyć nawet...
|
|
Cytuj:
Pozatym każdy wie że 110 ek vs. 86ek gówno zrobi.... więc się nie dziw, że poszło więcej osób. Wie ktoś kiedy test będzie?? (dla nas ;p) Wtf?: You see Czwarty Jezdziec Apokalipsy. She is a sorcerer. << Piąty ma dziewczyne :D |
@up
Fajnie wiedzieć xD @2x up Ozie albo hacked, albo się lekko podłamał. Dec 11 2006, 14:42:07 CET Died at Level 35 by fire W każdym razie miło, że boszki spadły zanim zaczął się rookować ;] Edit: Ha! Test Serwer! Szkoda, że akurat miałem kasę w domku wtedy ;/ Na razie double ue przed dp. Prawie się Hellah złożył xD |
Cytuj:
|
dostał ktoś miska od mikołaja ?
|
Pff... Aurea siadła... Mi wyskakuje, że Slide nadal jest online, jak padne to się wkur**e...
Fajny update?? Mi tylko lina niepasuje... cały czas szukam tej starej, nie moge się przyzwyczaić ;s |
Ano off... Ja na respie wyvern stoję ;p Zachowało stan postaci w trakcie kicka, więc pisze, że online jesteśmy...
|
Ktoś mi wyjaśni ten fenomen?? Czy nasz server jest wyjątkowy?? (oprócz tego, że ja na nim gram <: ) Tylko 3 servy są off... ja chce grać, musze dobić 56... :D
haha: Nukia Malanos z blokerem na hydrach xD |
A wiec moi drodzy postanowilem powrocic do gry :D:D
wiec jesli ktos pamieta datino do 60 lvla to to ja :D:D Tym raze sprobuje magicznej postaci Hero assasin pzdr |
Cytuj:
|
Jakby zerki miały tyle hp i expa.... to wątpie czy knighci dawali by rade expać na orc fort :D
Sporo nowych potworów, i wkońcu quest z jakimś dobrym clubem! gratz Cipki :) |
@up
Możliwe. Tak było na teście. Nie wiemy co na pewno będzie nagrodą w tym queście. Mogło się dużo zmienić od tutor testa do update'a... |
Ludzie nie bierzcie tego tak doslownie to byla przenosnia ....
w sensie kontrast hp do hitow jakie wali .... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:36. |