Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Selena (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=201)
-   -   Wydarzenia z Seleny. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=94254)

Sidar 30-03-2007 17:57

Nono nie ktorzy sie rozwijaja ,a nie ktorzy cofaja w rozwoju tak jak Nortec~ i jego polski przyjaciel Schnapie.To co zrobiliscie w tym poscie bylo naprawde zalosne.Zazdrosni jestescie , ze jemu ktos zlozyl zyczenia bo ludzie go lubia ,a wam nikt nie zlozyl, poniewaz nikt was nie lubi? jaka szkoda ale to nie nasza wina wybaczycie nam;(
Jesli ktos komus zyzy smierci jego samego tez to nie ominie.
Zobaczymy kto ostatni bedzie sie smial.:evul:

behi 30-03-2007 18:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ketama (Post 1341200)
Burniasty
A i owszem napisales ze walczysz o swoje i ze normalnie bys nie pogral gdyby wygrali ta wojne tyle tylko ze wczesniej napisales ze cie to wali kto wygra wojne bo i tak konczysz z tibia wiec wybacz ale trudno mi zrozumiec o jakie swoje walczysz ?

Schnapi
Nawet gdyby tak bylo ze sidar sie wszystkim podlizuje to czemu cie tak to meczy?
czy to dlatego ze wycina cie w twojej dziedzinie ?
Nie no oczywiscie ze jest to calkiem normalna sytuacja jak dzwoni kolega do kolegi w godzinach nocnych tylko po to zeby zabic przeciwnika w grze
tyle ze jest to calkiem normalne dla osob ktore zyja ta gra.
A ty przeciez podchodzisz do tego jak do glupiej gry czy sie cos zmienilo?
To ze napiszesz ze to nie bylo czuwanie to jestem w stanie zrozumiec przeciez nie napiszesz ze siedzicie cale nocki oby kogos ubic bo wtedy sam bys sobie uswiadomil ze cos z toba nie tak a tak poza tym to ja tylko pogratulowalem czyz nie?

Zalfik
wydaje mi sie ze troche przesadzasz z ta gramatyka musisz zrozumiec ze sa ludzie zdolniejsi i mniej zdolni wiec nie ma sensu wedlug mnie poprawianie czyjejs pisowni bo nie mow ze az tak ciezko sie domyslic a co do regulaminu to nie trzeba sie go tak kurczowo trzymac w kazdym razie widze ze masz zadatki na nauczyciela
A jakie to ma znaczenie czy jestem anonimowy czy tez nie?
Niestety ale musisz zaakceptowac brak kropek i przecinkow

Napisalem to zeby mnie nie zabili zanim sie dolacze. Miałem wbić 110lvl ale jestem zbyt wielka ciota zeby zrobic pg, wiec wbilem 102.

zalfik 30-03-2007 18:28

Cytuj:

Schnapi
Nawet gdyby tak bylo ze sidar sie wszystkim podlizuje to czemu cie tak to meczy?

Spadlem z krzesla ^_^

Cytuj:

Zalfik
(...)kazdym razie widze ze masz zadatki na nauczyciela
A jakie to ma znaczenie czy jestem anonimowy czy tez nie?
Niestety ale musisz zaakceptowac brak kropek i przecinkow

Primo - za ok 2 lata bede nauczycielem (matmy i infy, wiec dziedziny to dalekie od polskiego).
Nikogo nie zmusze do pisania poprawnie. Jednoczesnie pisanie niepoprawnie nie sprawia, ze nie bede Cie szanowal.
Np. na upominanie Siadara juz nie mam sily, ale tak czy siak na tibii czasem pogadamy (zapewne pod lizanie tylka mozna to podciagnac ;P).
Takze znaj gest - wybaczam brak kropek i przecinkow ;)

NapalonaMisia 30-03-2007 18:35

Zalfik niezła przyszłosc sie przed toba szykuje xD nauczyciel lol... :D

Schnap 30-03-2007 18:39

Cytuj:

Schnapi

Nie gdyby, tak poprostu jest. Meczy mnie to tak bo prubuje wytepic ta jakze okrutna rase, a tu z kazdym dniem ich coraz wiecej :|

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zalfik (Post 1341310)
Primo - za ok 2 lata bede nauczycielem

za ok 2 lata bede rokersem.

zalfik 30-03-2007 19:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NapalonaMisia (Post 1341316)
Zalfik niezła przyszłosc sie przed toba szykuje xD nauczyciel lol... :D

Bede mial forsy jak lodu ^_^

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Schnap (Post 1341321)

Ze kim? Tylko mi to googlami nie rzucaj znow ;)

Sidar 30-03-2007 21:35

@Zalfik
Morze inaczej ty jeztez na to skasany:D

Wszytskie bledy zrobilem celowo by zdenerwowac znowu Zalfika:p
w zaratch oczywiscie.

sir Tifejo 30-03-2007 22:32

Po prostu pojechaliscie Schepiego, ktory probuje sie wybornic i wyjsc z glowa. Nieudolnie imo.

Schnap 30-03-2007 22:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sidar (Post 1341668)
@Zalfik
Morze inaczej ty jeztez na to skasany:D

Wszytskie bledy zrobilem celowo by zdenerwowac znowu Zalfika:p
w zaratch oczywiscie.

Patologia

@Zalfik
To byl Joke- tekst z kawalu :p

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sir Tifejo (Post 1341833)
Po prostu pojechaliscie Schepiego, ktory probuje sie wybornic i wyjsc z glowa. Nieudolnie imo.

Niezmiernie sie przejalem

Marczio 30-03-2007 22:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Schnap (Post 1341072)
To ze przyznalem nortecowi racje, potwierdzilem, czy to jest wg. waszego mniemania lizanie dupy?Zastanów sie co Ty pieprzysz.
Jezeli kiedykolwiek zalozylem taki temat, to widzisz nikt mnie i lizanie dupy nie posadzal, a sidar wklada nos w kazdy otwór!

Przyznawanie mu racji w TAKIEJ sprawie jest tylko dowodem na to, jak bardzo chory jestes z powodu tej gry. Skoro nikt cie nie posadzil o lizanie dupy, dlaczego ty to robisz? Jakos zyczenia przeszly do porzadku dziennego na forum, a ty nagle znalazles powod zeby zjechac sidara. Moze wsadza nos w otwory ale przynajmniej robi inne rzeczy z glowa, ja mu nie zapomne larosowania ale to ze urosly mu ostatnio jaja na + zalicze.

sir Tifejo 30-03-2007 22:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Schnap (Post 1341841)
Niezmiernie sie przejalem

Slusznie, slusznie. Byl na tym forum czlek Twojego pokroju, nie lubilem go jak cholera, do tego stopnia ze myslalem, ze nikogo glupszego na tym forum juz nie spotkam. Jakze sie wtedy mylilem.

Schnap 31-03-2007 01:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sir Tifejo (Post 1341874)
Slusznie, slusznie. Byl na tym forum czlek Twojego pokroju, nie lubilem go jak cholera, do tego stopnia ze myslalem, ze nikogo glupszego na tym forum juz nie spotkam. Jakze sie wtedy mylilem.

Dorosniesz, pomyslisz, wtedy pogadamy.

zalfik 31-03-2007 09:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sir Tifejo (Post 1341833)

Nie przesadzajmy. Raczej wiekszosc uzytkownikow uwaza, ze to co zrobil bylo be i mowi mu o tym. Czy ktos napisal "schapm ty &^$%#%^@@(# cos ty &^^%$$# napisal, ja cie &^%^$%^$ %^&$%^#$*&**()*"??

@Doktor Dokurobei
Jesli to zart - to zajebisty
Jesli twierdzisz tak na powaznie - to brak slow ;)

PS: Jak piszcie "zalfik" to poprosze mala litera ;) Bede niezmiernie wdzieczny :*

Marczio 31-03-2007 11:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Schnap (Post 1342106)
Dorosniesz, pomyslisz, wtedy pogadamy.

Twierdzisz ze masz w dowodzie 20 to jestes dorosly :)
Siedzisz na utrzymaniu rodzicow i grasz w te gre nawet po nocach - to wystarczy na ocene twojej "doroslosci"

Queth 31-03-2007 11:33

Sidar :D
Tiasesa to moze ludzie lubia ale ciebie to ja watpie, Sidar schanpi ma racje i Burniasty tez ze dolaczaja do swe jak bym znal lepiej eng i bym mial jakies zaufanie u nich to bym tez dolaczyl.

0o i jeszcze jedno ty nawet niemasz szacunku u polakow ;)

behi 31-03-2007 11:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marczio (Post 1342400)
Siedzisz na utrzymaniu rodzicow i grasz w te gre nawet po nocach - to wystarczy na ocene twojej "doroslosci"

To że ktoś gra w nocy to nie jest chyba coś czego musi się wstydzić?Podejrzewam że ogólnie on spędza mniej czasu dziennie przy kompie niż wiele innych osób...

Queth 31-03-2007 11:33

Sry schnapie maly blad schnapie*

KotiConqueror 31-03-2007 11:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ketama (Post 1340791)
Witam wszystkich!

Burniasty to ze tibia to tylko glupia gra to sie zgadzam w 100% ale jesli juz bierzesz udzial w wojnie po ktorejs ze ston to raczej sie tego trzyma bo to juz jest w jakims sensie przedstawienie twojego charakteru a ty jak mowiles namowil cie ktos do wojny a to nie byla nigdy twoja wojna (z reszta z nim byla ta sama sytuacja)wiec mam pytanie do ciebie co ty robisz teraz w tej wojnie? Znowu sie dales namowic? (To masz problemy chyba z wlasnym zdaniem)

To ja go namowilem.
Jestem Ci winien przeprosiny Burniasty...
Przepraszam.....

zalfik 31-03-2007 11:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marczio (Post 1342400)

Akurat granie po nocach nie jest imho wyznacznikiem "doroslosci" i "niedoroslosci". Vide ludzie, ktorzy robia miesiecznik PSX EXTREME ;)
Ale co do utrzymania to masz racje. Ja jakis rok temu musialem przez kilka miesiecy sam zarobic sobie na stancje i jedzenie. To jest dopiero kopniak od zycia ^_^

@Queth
A uzywanie opcji "edytuj post" to juz zakazali na tym forum?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KotiConqueror (Post 1342457)
To ja go namowilem.
Jestem Ci winien przeprosiny Burniasty...
Przepraszam.....

Oo

KotiConqueror 31-03-2007 12:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Schnap (Post 1341321)

Bez urazy itd;
takie moje skojarzenie xD

"za 2 lata bede roOkersem"

hehe :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:54.