![]() |
Nono nie ktorzy sie rozwijaja ,a nie ktorzy cofaja w rozwoju tak jak Nortec~ i jego polski przyjaciel Schnapie.To co zrobiliscie w tym poscie bylo naprawde zalosne.Zazdrosni jestescie , ze jemu ktos zlozyl zyczenia bo ludzie go lubia ,a wam nikt nie zlozyl, poniewaz nikt was nie lubi? jaka szkoda ale to nie nasza wina wybaczycie nam;(
Jesli ktos komus zyzy smierci jego samego tez to nie ominie. Zobaczymy kto ostatni bedzie sie smial.:evul: |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Nikogo nie zmusze do pisania poprawnie. Jednoczesnie pisanie niepoprawnie nie sprawia, ze nie bede Cie szanowal. Np. na upominanie Siadara juz nie mam sily, ale tak czy siak na tibii czasem pogadamy (zapewne pod lizanie tylka mozna to podciagnac ;P). Takze znaj gest - wybaczam brak kropek i przecinkow ;) |
Zalfik niezła przyszłosc sie przed toba szykuje xD nauczyciel lol... :D
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
@Zalfik
Morze inaczej ty jeztez na to skasany:D Wszytskie bledy zrobilem celowo by zdenerwowac znowu Zalfika:p w zaratch oczywiscie. |
Po prostu pojechaliscie Schepiego, ktory probuje sie wybornic i wyjsc z glowa. Nieudolnie imo.
|
Cytuj:
@Zalfik To byl Joke- tekst z kawalu :p Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Doktor Dokurobei Jesli to zart - to zajebisty Jesli twierdzisz tak na powaznie - to brak slow ;) PS: Jak piszcie "zalfik" to poprosze mala litera ;) Bede niezmiernie wdzieczny :* |
Cytuj:
Siedzisz na utrzymaniu rodzicow i grasz w te gre nawet po nocach - to wystarczy na ocene twojej "doroslosci" |
Sidar :D
Tiasesa to moze ludzie lubia ale ciebie to ja watpie, Sidar schanpi ma racje i Burniasty tez ze dolaczaja do swe jak bym znal lepiej eng i bym mial jakies zaufanie u nich to bym tez dolaczyl. 0o i jeszcze jedno ty nawet niemasz szacunku u polakow ;) |
Cytuj:
|
Sry schnapie maly blad schnapie*
|
Cytuj:
Jestem Ci winien przeprosiny Burniasty... Przepraszam..... |
Cytuj:
Ale co do utrzymania to masz racje. Ja jakis rok temu musialem przez kilka miesiecy sam zarobic sobie na stancje i jedzenie. To jest dopiero kopniak od zycia ^_^ @Queth A uzywanie opcji "edytuj post" to juz zakazali na tym forum? Cytuj:
|
Cytuj:
takie moje skojarzenie xD "za 2 lata bede roOkersem" hehe :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:54. |