Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Iridia part 2 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=97454)

Kiełek 25-01-2007 15:31

gratz dla niego xD
lagów nie ma ew. co jakiś czas taki na 2 sekundy ale też sporadycznie...

@btw. kto kręci filmik z open battle? xd

ManfFreD 25-01-2007 16:03

@Przemek

Albo pod instalem albo wypier*****. Flipper ci wytlumaczyl gdzie to jest. Jak jestes taki kozak to na naszym terenie sie spotkajmy a nie w jakims lesie.... . Jak nie chcesz sie bic to napisz a nie pier****** o jakichs polankach..

Massior 25-01-2007 16:15

Nie powinniście ustalić jakiegoś neutralnego terytorium? :| Jeśli juz tak chcecie pokazać jacy hardzi jesteście ;>

Nieźle sie porobiło 8o

Harru 25-01-2007 17:02

wy ustawke na rl robicie oO ? o gre? smiech na sali

Rediko 25-01-2007 17:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Flipper (Post 1220365)
Oka ! Pod fontanna o 18 !]

Flipper sie zgodzil to na h** masz wonty do Przemka ?

Czyzby Ci strach oblecial ?

Zibeq 25-01-2007 18:46

Neostrada

Mam pytania odnosnie Neostrady:
mam neostrade o prędkości 160
a jest mozliwosc jest miec 1MB za pierwsze 6 miesiące 36zł a za kolejne 30 miesiące 68zł

Co myślicie o tej promocji?

Flipper 25-01-2007 19:42

@ Przemek

Powiedzialem, spotkamy sie jutro na Instalu o 18. Proponuje 4 - 4, jesli ci nie pasuje to powiedz. A i wyjezdzam w sobote wiec jak cos to prv

Jinikao 25-01-2007 22:04

up up
Inetrnet z neti - 1 Mbit 54 zl, umowa na 24 miesiace, oni za ciebie zalatwiaja zerwanie umowy z neo:)

Trai'ler 25-01-2007 23:02

do tych co 'szykują ustawke'

ustalcie jakieś neutralne terytorium , żeby nie było to zadupie ani centrum ; )
weźcie swoje gg , zróbcie konferencje szybciej sie dogadacie niż na forum.

Pozatym , o co wogóle poszło xD I czy warto sie bić dla pikseli a może dla czegoś innego ?

Powodzenia wam wszystkim życze 8o

Ontopic xd

mam nadzieje że mnie nikt nie oskarży o PG jak wbije dziś 37 lvl xD :D :D

Massior 25-01-2007 23:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Trai'ler (Post 1222640)
Ontopic xd

mam nadzieje że mnie nikt nie oskarży o PG jak wbije dziś 37 lvl xD :D :D

Wbijaj, wbijaj! GTW _/ 8o

Karolek98 25-01-2007 23:46

Odbiegajac od tematu...

Isiio dzis zachowal sie bardzo chaniebnie i okradl fiaery domek. a co ja mam do tego...

@Madus
Zmusisz isiio zeby oddal itemki albo a jezeli nie masz checi do tego TO JA CI POMOGE JE NABYC W SZKOLE. Nie warto za glupia gierke zawalic klase maturalna, czyz nie tak ?:) Isiio zachowal sie jak skurwysyn, mimo iz mial hunta dalej mial zaufanie Joli, a jej tak wala wyjebal. To jest kurwa bez honoru... A ty go masz nawrucic.

Kisia 25-01-2007 23:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Karolek98 (Post 1222798)
Odbiegajac od tematu...

Isiio dzis zachowal sie bardzo chaniebnie i okradl fiaery domek. a co ja mam do tego...

@Madus
Zmusisz isiio zeby oddal itemki albo a jezeli nie masz checi do tego TO JA CI POMOGE JE NABYC W SZKOLE. Nie warto za glupia gierke zawalic klase maturalna, czyz nie tak ?:) Isiio zachowal sie jak skurwysyn, mimo iz mial hunta dalej mial zaufanie Joli, a jej tak wala wyjebal. To jest kurwa bez honoru... A ty go masz nawrucic.

hyhy :))))))

rendevar 26-01-2007 00:37

hummmmm panowie to moze odrazu zrobicie team vs. team
wiecie taka jakby gildia xD jedni wezma "bejzbole" (najci)
a drudzy jakies gazy łzawiace( pallys) no i do roboty xD tak wogole jak ktos okrada swojego rla to znaczy ze nie ma JAJ.....no rispekt 4him

Karolek98 26-01-2007 00:38

A ja szczesliwy se expilem ze te wszystkie walki mnie uniczna ktore wynikly, lorth ripper itp :S a tu nastepny frajer sie znalazl :) Pomoc dla fiaery uznam jako zadoscuczynienie za wodnego spawacza :]

rendevar 26-01-2007 00:45

wracajac do bicia sie, to ja mam słabe emocja jak ktos cche mnie "zbic" lub mnie wyzywa xD

Psyholis 26-01-2007 01:30

Mozna bylo sie tego domyslec !!!! :o
Fliper juz pisze ze w sobote wyjezdza i pewnie tak szybko niewroci , pewnie napisze ze przez pogode jaka teraz mamy (slizgo na drogach itd.) . Dzieki temu bedzie mial wytlumaczenie dlaczego nie doszlo do ustawki , niewiem czy wogle mozna to tak nazwac (chodzi to o kozaczenie na forum jakim to sie jest wielki w rl , probowanie sie w jakis sposob wywyzszyc) nie dojdzie.<-nóób

ps. wiecie co ja sie dzisiaj napierd****** z 3 kolesiami (dilerami) byli dwa razy wieksi odemnie ale spoko luuzzz wjeba**m im , spierda**** jak poje**** . <---NÓÓB

Czy ja nie jestem dobry , pewnie szanujecie mnie za to co ?? :D oO K***A jestem WIELKI . Fajny jestem co ?? :D:D:D:D <---- NÓÓB

Proponuje zamknac temat glupich ustawek !!!!!!!!!!!!! To juz sie robi powoli nudne i glupie jak dla mnie !!!!!! Poprostu ,,Dziecioland,,

Esiio 26-01-2007 04:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Karolek98 (Post 1222798)
Odbiegajac od tematu...

@Madus

Powiem tak: DO ZOBACZENIA W SZKOLE :D:D

P.S wlasnie nie warto za głupia gierke zawalac 1 klase :baby: Ja go nie bende nawracał poniewaz nigdy nie lubilem Fiaery.

BYE IRDIA :D

~MaDuS

Pr23m3k 26-01-2007 09:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Flipper (Post 1222029)
@ Przemek

Powiedzialem, spotkamy sie jutro na Instalu o 18. Proponuje 4 - 4, jesli ci nie pasuje to powiedz. A i wyjezdzam w sobote wiec jak cos to prv

Po pierwsze am kaca a po drugie na lipowej bedzie genialnie:D nie bede za*******ac w zime pod jakies wasze zadupie zeby pomachac nogami. Zgodziliscie sie na lipowa to idziemy tam. 4vs 4 moze byc.

Necrius 26-01-2007 10:26

Panowie soloweczki sa leprze, Jak chcecie paka na pake to z zabawkami odrazu. Ja we wtorek tez bede mial malutkiego spara, tyle ze na hali
K1 ftw.

Rediko 26-01-2007 11:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rendevar (Post 1222970)
wracajac do bicia sie, to ja mam słabe emocja jak ktos cche mnie "zbic" lub mnie wyzywa xD potem mam opierdol za bujki <rotfl>

P-o-z-e-r.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:02.