![]() |
gratz dla niego xD
lagów nie ma ew. co jakiś czas taki na 2 sekundy ale też sporadycznie... @btw. kto kręci filmik z open battle? xd |
@Przemek
Albo pod instalem albo wypier*****. Flipper ci wytlumaczyl gdzie to jest. Jak jestes taki kozak to na naszym terenie sie spotkajmy a nie w jakims lesie.... . Jak nie chcesz sie bic to napisz a nie pier****** o jakichs polankach.. |
Nie powinniście ustalić jakiegoś neutralnego terytorium? :| Jeśli juz tak chcecie pokazać jacy hardzi jesteście ;>
Nieźle sie porobiło 8o |
wy ustawke na rl robicie oO ? o gre? smiech na sali
|
Cytuj:
Czyzby Ci strach oblecial ? |
Neostrada
Mam pytania odnosnie Neostrady:
mam neostrade o prędkości 160 a jest mozliwosc jest miec 1MB za pierwsze 6 miesiące 36zł a za kolejne 30 miesiące 68zł Co myślicie o tej promocji? |
@ Przemek
Powiedzialem, spotkamy sie jutro na Instalu o 18. Proponuje 4 - 4, jesli ci nie pasuje to powiedz. A i wyjezdzam w sobote wiec jak cos to prv |
up up
Inetrnet z neti - 1 Mbit 54 zl, umowa na 24 miesiace, oni za ciebie zalatwiaja zerwanie umowy z neo:) |
do tych co 'szykują ustawke'
ustalcie jakieś neutralne terytorium , żeby nie było to zadupie ani centrum ; ) weźcie swoje gg , zróbcie konferencje szybciej sie dogadacie niż na forum. Pozatym , o co wogóle poszło xD I czy warto sie bić dla pikseli a może dla czegoś innego ? Powodzenia wam wszystkim życze 8o Ontopic xd mam nadzieje że mnie nikt nie oskarży o PG jak wbije dziś 37 lvl xD :D :D |
Cytuj:
|
Odbiegajac od tematu...
Isiio dzis zachowal sie bardzo chaniebnie i okradl fiaery domek. a co ja mam do tego... @Madus Zmusisz isiio zeby oddal itemki albo a jezeli nie masz checi do tego TO JA CI POMOGE JE NABYC W SZKOLE. Nie warto za glupia gierke zawalic klase maturalna, czyz nie tak ?:) Isiio zachowal sie jak skurwysyn, mimo iz mial hunta dalej mial zaufanie Joli, a jej tak wala wyjebal. To jest kurwa bez honoru... A ty go masz nawrucic. |
Cytuj:
|
hummmmm panowie to moze odrazu zrobicie team vs. team
wiecie taka jakby gildia xD jedni wezma "bejzbole" (najci) a drudzy jakies gazy łzawiace( pallys) no i do roboty xD tak wogole jak ktos okrada swojego rla to znaczy ze nie ma JAJ.....no rispekt 4him |
A ja szczesliwy se expilem ze te wszystkie walki mnie uniczna ktore wynikly, lorth ripper itp :S a tu nastepny frajer sie znalazl :) Pomoc dla fiaery uznam jako zadoscuczynienie za wodnego spawacza :]
|
wracajac do bicia sie, to ja mam słabe emocja jak ktos cche mnie "zbic" lub mnie wyzywa xD
|
Mozna bylo sie tego domyslec !!!! :o
Fliper juz pisze ze w sobote wyjezdza i pewnie tak szybko niewroci , pewnie napisze ze przez pogode jaka teraz mamy (slizgo na drogach itd.) . Dzieki temu bedzie mial wytlumaczenie dlaczego nie doszlo do ustawki , niewiem czy wogle mozna to tak nazwac (chodzi to o kozaczenie na forum jakim to sie jest wielki w rl , probowanie sie w jakis sposob wywyzszyc) nie dojdzie.<-nóób ps. wiecie co ja sie dzisiaj napierd****** z 3 kolesiami (dilerami) byli dwa razy wieksi odemnie ale spoko luuzzz wjeba**m im , spierda**** jak poje**** . <---NÓÓB Czy ja nie jestem dobry , pewnie szanujecie mnie za to co ?? :D oO K***A jestem WIELKI . Fajny jestem co ?? :D:D:D:D <---- NÓÓB Proponuje zamknac temat glupich ustawek !!!!!!!!!!!!! To juz sie robi powoli nudne i glupie jak dla mnie !!!!!! Poprostu ,,Dziecioland,, |
Cytuj:
P.S wlasnie nie warto za głupia gierke zawalac 1 klase :baby: Ja go nie bende nawracał poniewaz nigdy nie lubilem Fiaery. BYE IRDIA :D ~MaDuS |
Cytuj:
|
Panowie soloweczki sa leprze, Jak chcecie paka na pake to z zabawkami odrazu. Ja we wtorek tez bede mial malutkiego spara, tyle ze na hali
K1 ftw. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:02. |