![]() |
Cytuj:
NNMSP Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dzisiaj całym serduszkiem za Manyoo :)
Co do Juve-Inter to szczerze kibicuje Juventusowi :) |
UP@
No to jestem twym kontrastem ; ] |
Inter musi wygrac~
|
Tak, Inter musi wygrać. ^^
|
A mówicie, że Yoh przesadza z Arsenalem ;d
@edit down: Cytuj:
Pozdrawiam! |
Cytuj:
3;2 dla INTERU !!!! :D dogrywki nie bedzie,remis oznacza promocje dla nas! :D Balotelli gra swietne zawody |
Jak na razie 2:0 dla MU, 2 gole CR7 w 3 minuty.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
edit~ czerwonka doa Camoranesiego,to byl idiotyzm...Borek trafil w sedno. |
Cytuj:
|
Gilardino : D!
|
IMO ciekawe:
FANI LIVERPOOLU WYKUPIĄ KLUB? Grupa kibiców Liverpoolu ujawniła ambitny plan wykupienia klubu od jego amerykańskich właścicieli. Grupa nazywająca siebie "Akcja Liverpool FC" zamierza pozyskać w swoje szeregi 100 tysięcy fanów, którzy mieliby wspólnie sfinansować transakcję. Jest to reakcja na niepokojące kibiców "The Reds" doniesienia o niepewnej przyszłości finansowej klubu. Obecni właściciele klubu, Tom Hicks oraz George Gillett borykają się podobno z różnego rodzaju problemami i mogliby być zainteresowani sprzedażą akcji Liverpoolu. Kampanię prowadzi Rogan Taylor, właściciel abonamentu na mecze Liverpoolu, dyrektor Grupy Przemysłu Piłkarskiej na Uniwersytecie Liverpoolu. Taylor ma w planie uzyskać 500 milionów funtów, które pozwoliłoby na wykupienie klubu, a także budowę nowego stadionu. |
Brawo Balotelli. A Camoranesi niech się puknie w głowę. Byle mocno.
|
Rasiak w Boltonie. Hellraiser, nareszcie doczekałeś Polaka, który będzie grał w polu w drużynie z Premiership ;)
|
Chyba "siedział"
|
Cytuj:
|
2:3 dla Interu, w dodatku z rezerwowymi graczami w ataku...
To chyba pokaże Turyńczykom gdzie ich miejsce ( czyt. Serie B ). Zobaczycie, zaraz wparują jacyś fanatycy Juve i będą płakać że Inter kupił mecz, jak niektórzy milanowcy po Derbach Mediolanu... |
Cytuj:
|
No i po okienku ze strony Newcastle spodziewałem się czegoś więcej, niż kupienie młodego napastnika z Atlanty.., i co mnie boli wypożyczenie do Lazio Rozehnala.. Obronę mamy słabą a jeszcze gorzej idziemy..
|
gdyby juve nie kupowalo meczy, to spokojnie ojebaloby inter... po co im to bylo?
|
@up
na pewno, dokladnie tak jak mowisz. zal mi tych wypowiedzi "aaa gdyby nie to by blablabla[...]" |
ale jakby nie patrzyć to ładnie Inter zagrał ten meczyk
|
Dwa gole Adebayora, jeden Eduardo i Arsenal wygrywa na wyjeździe z Manchesterem City. W lidze jeszcze nikomu się to nie udało, no ale w końcu musieli na nas trafić. ;)
|
Nom, Adebayor wymiata w tym sezonie.
|
Berbatov i Manchester dostaje 1:0 :d
@Edit: 1:1, a Arsenal znów liderem. :) |
Tevez w ostatniej akcji meczu i jest 1:1. Szkoda, bo przez całą drugą połowę Tottenham rzadko wychodził z własnej połowy.
|
Farta mieli, że w ogóle strzelili na 1:0 :) Ale niedługo odbierzemy fotel lidera :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Papież kontra Predator - 3:1 :)
|
Michael Jennings obronił swój tytuł w federacji WBU. Nie wiem czy ktoś oglądał, ale walka była niezła.
W wadze średniej wygrał Amir Khan w federacji IBF |
Ghana, grając w 10, pokonała 2:1 Nigerię i awansowała do półfinału Pucharu Narodów Afryki. Zasłużyli na to zwycięstwo, grali z ogromną determinacją, IMO zależało im bardziej na awansie niż Nigerii.
|
teraz Gwinea - WKS chciałbym zobaczy Gwinejczyków dalej :)
|
Yoh mówił, że nagrodę gracza roku w Afryce dostał Adebayor, a wczoraj podczas meczu Gwinea-WKS, komentatorzy mówili, że Kanuote dostał to trofeum. A więc kto w końcu wygrał?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:41. |