![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozdrawiam. ;p |
Cytuj:
no i z reszta "nie kloc sie z glupim, bo ktos nie zauwazy roznicy miedzy wami" Pozdrawiam ;-) |
@Qel:
A Raven aby na pewno byl na meetingu? Doszly mnie sluchy ze akurat mial wesele siostry. |
Owszem był;-)
|
@Qel
Niestety, ale z tą aborcją to już stary i oklepany text< więc nie zabłysłaś :/ |
A czy miałam taki zamiar? Poprostu takich ludzi jak Ty ignoruje, ale wbrew pozorom tego też musiałam się nauczyć ;-)
A teraz wez chlopaku znikaj z tego forum i wracaj wylizywac (zapewne przepyszne skoro non stop za*******asz) czokosy Dusków |
To nie mogłaś powiedzieć normalnie?A propo biedna riposta, wymyślona w ostateczności.
|
A 'czokos' Andiego jak smakuje ?
|
Chill mates, chill please,..
Ktoś już zrobił forum, by tylko się wyzywać więc możecie tam kroczyć atm,.. |
'A czy miałam taki zamiar? Poprostu takich ludzi jak Ty ignoruje, ale wbrew pozorom tego też musiałam się nauczyć ;-)'
najpierw dowiedz sie co znaczy slowo 'ignorować' bo chyba nie wiesz odpisujac na kazdego jego posta ;o 'A teraz wez chlopaku znikaj z tego forum i wracaj wylizywac (zapewne przepyszne skoro non stop za*******asz) czokosy Dusków' ty juz wiesz gdzie lepsze ; ] |
Cytuj:
Przeczytajcie ten post 10 razy, policzcie do 10 a jak nie pomoże to jeszcze raz! @edit A dlaczego takie freezy i kicki ? Foxy Darow prawie padl na hydrach 2 dni temu przez freeza... |
Cytuj:
Nimfo makijażu, pisze się zalegalizować, nie zlegalizować. |
Cytuj:
No , chyba że wolisz robić coś innego z chłopcami z Vision; d |
Cytuj:
Ale zebby nie robic oftopu to powiem ze faktycznie Imcio przez pare dni nie expil, wiec jakies wakacje zapadosy tam mialy, szkoda ze pogoda nie dopisala i morza w tym roku nie zobaczyli, no nic do nastepnych wakacji xD Btv "czokosy"-bardzo fajne slowo, zapytalem nawet o nie "pana google" ale "on" nic nie wiedzial, mi kojazy sie to z lizaniem odbytu, stwierdzenie kapuchy zas podsunelo mi na mysl sex oralny. Ada Ty jestes elo wiec wyjasnij mi o co z tym chodzi. Plx;) |
Co to wam daje wyzywanie sie na forum ; p ?? jakaś satysfakcje macie że wyzywacie na necie?? każdy jest kim jest i nie wasza sprawa...
@down brawo ;p |
Jak was w*****a Qel, to nie dajcie jej poexpic na furorze. Ponoc masz tam palla na faccu z niezlym lvl. Czy to prawda?
@ Topic (*****enie qel) Czemu nazywacie ja dziwką itd.? To ze wyglada lepiej od was 8o i to ze jest w vis, to najlepiej ja o*****c? Tibia to tylko gra... NIE PRZEŻYWAJCIE TAK TEGO xD. |
Cytuj:
Hehe od 16-20 Imargam na mitingu a później chodu do domu bo expowisko zajęte. To są plusy mitingów we własnym mieście Xd |
Cytuj:
|
Skoro mieliśmy pisać o wojnie na furorze trzymajcie sie tego. O meetingach i innych sprawach zróbcie nowy temat.
Dlaczego sadzicie że Qel to k***a??? Bo spotkala sie ze swoimi kumplami z gildi??? Wiem że teraz pare osob napisze że liże jej dupe, żebym te cenne uwagi zachował dla siebie.. A szczerze, mi to jebie.... |
@up
Masz prawo zapytac, nizej masz odpowiedz. Cytuj:
|
Cytuj:
Zapomnialas napisac ktorzy dostali wpierdol :( Na forum tak pyskujesz a jak do Ciebue dzownilismy to tate dawalas i razem nas straszyliscie ze do sadu nas oddacie rotfl |
Hahahahaa Beeeeeeeeeeeeeeeeka :d nasza forumowa kurewka raczej sie nie podniesie po ciosie zadanym przez falla~ xd
|
Cytuj:
p.S wytłumaczyłaś tacie co zrobiłaś z 3 charami nie Twoimi xD? Podajcie ją do sądu: P |
No ale Qel to przeciez niewinna istotka ktorej tylko milosc w glowie :(
|
Czytajac posty up:
- Macie racje, to bylo hamskie. Sam ostatnio mialem haka ( THX KOLEDZY ), i sie troche wkurzylem xd. - Naiwnosc kosztuje. - Gdyby mnie tak haknela, wkoncu dowiedzialbym sie gdzie mieszka... I by miala uraz do konca zycia ... ( zaraz ktos mnie wezmie za psychopatycznego gwalciciela) to byl zart ;) RADA NIE UFAJCIE ŁADNYM DZIEWCZYNOM, BRZYDKIM TEZ NIE xD. |
lol Fallek, kto dostał wpierdol? : P Opowiadaj albo zaloguj na tibie ; p
|
Qeeeeeeeeeeeeliene powiedz tacie żeby napisał posta kurwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
Cytuj:
Peja - Materialna Dziwka ; ] |
Cytuj:
żenada. @ mastahy z Pandorii dostajecie wj3b wiec trzeba powalczyc na forum. cos tu smierdzi Duskami :p @down nizej nie odpisuje bo mnie zatkalo ;p jak kazda wasza celna riposta |
Cytuj:
Edit: Sory, idz 66 edkiem robionym 3 lata ubijac roty xD |
@ Vladek
No racja. Za spotkanie z nia w rl, to bym moze oddal maks. swojego noob chara ( qel nieobraz sie ale niecenie cie az tak xd ) |
A dacie numer do niej???
|
Cytuj:
|
Gra ponoc pallem, na faccu z w miere dobrym lvlem. Jedynie czego nie wiem to jej nicku . QEL JAK TO BEDZIESZ CZYTAC WYPOWIEDZ SIE
|
@ruts
Hey forum trollu, przecztaj mojego posta jeszcze raz, potem drugi raz, potem trzeci raz ,tak do znudzenia, az zauwazysz czemu Twoja wypowiedz jest bez sensowna. Czy ja napisalem ze kogos bilem ? Zal mi takich jak Ty,elo |
idzcie lepiej na dwór zamast pastwić się na tej dziewczynie... tak was boli że się spotkali na rl że musicie jej jechac ?
kurwa ta głupia gierka wam robi papke z dekli |
Mhm... Oj Fallus.. jesteś jeszcze bardziej żałosny niż Ci się wydaje:) Mój tata śmiał się napewno bardziej od was.. Jak wam coś czasami powiedział nie wiedzieliście co robić więc najprostszą drogą-pym pym pym.. odłączaliście się:)
Ze mną chyba nie rozmawialiście... bo nigdy nie mogliście mnie zastać..chyba, że dzwoniliście o 4 rano.. to tak jak normalny człowiek- spałam. Dzwoniąc obrażaliście moją mamę, rodzinę. Wiesz ile po takim czymś jesteś wart? Zachowałeś się jak dziecko jadąc na rodzinę. Ej powiem Tobie jedno, a Ty zapamiętaj.. pamiętaj bizonku rodzina to rzecz święta, jej się nie tyka lepiej zostaw ją w spokoju. A tacy jak Ty to niech się pier..ą wiesz co niech robią. Twoje pojechanki napewno mi nie zaszkodzą. Mogłabym zmieszać Ciebie z błotem, ale powiedz po co? Mogłabym Twoją matke nazwać zwykła penerą, tak jak nazwaliście moją przez telefon.. lecz tego nie zrobie bo szanuje ludzi! Na koniec mojej krótkiej wypowiedzi.. błagam Ciebie bizon nie siedź tyle w internecie bo dostałeś chyba wirusa. KKTHXBB Do reszty.. Im bardziej chcecie mnie wkurzyć tym bardziej was olewam.. Przynzaję nigdy nie sądziłam, że potrafie zrobić tak obłudną rzecz. Możliwe, że plunięcie komuś w twarz jest milsze od tego co zrobiłam. Możliwe także, że jestem okrutną osobą, ale jak długo można wytrzymać wyzwiska, wyrzucanie z tsa, poniżanie. Magrami nie był święty. --------------- Może obrażanie mnie na forum jest dla was zabawne, daje wam to szczęście, lecz tak naprawdę jesteście zagubieni w swoim małym świecie. Szara rzeczywistość ukazuje prawde o nas. Jaką prawdę widzicie w lusterkach? kkthxbb --------------- Co do meetingu.. nikt nic nie dostał.. my waszych meetingów nie komentujemy.. więc również powstrzymajcie się od swoich jakże "mądrych" a zarazem "ciętych" ripost bo i tak wam to na dobre nie wychodzi. Meeting był supeeeeeer krejzi udany ! xD helllo! KKTHXBB |
Jej fotki (o ile to jej ) na photobuckiet wcale nie sa takie zle. No ale nie mowie ze jest piekna, brzydka to ona tez nie jest.
|
Cytuj:
Niepotrzebni: Bej Lizodupy + Frajerzy Imcia: Elo Ty pewnie jesteś z rodzaju lizodupów ewentualnie frajerów jeżeli zostałaś w Vision... Pa kotq ;*;* ala bizonku ;*;* SZANUJESZ LUDZI MOWISZ ?? YHYM...Magrami~~~~Caltus~~~~Tryku~~~~ Wiec mi tu słonce Ty moje najukochansze zwyczajnie nie P I E R D O L ;*;* Gadanie ze szanujesz człowieka, Duskiness to Marsjanie? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:37. |