![]() |
No mi Sylwester nie wyszedł bo skończyło się Open Battlem w rl :S
|
Pijaki z was:<
|
To tylko na dobre trawienie :PP
|
za ten telefon nad ranem to zabije... masakra
|
ktos slyszal moze o prezencie jaki archin sobie sprawil na nowy rok? xD
|
tez slyszalem w thais ze sobie kupil cos ladnego i "funfel" napisal ze to bylo w pakiecie 3 w 1
|
ano zaslyszalem co nie co :)
|
500 zl od chara wychodzi , nie tak zly interes
|
Już chyba caaała Obsidia o tym mówi, hihihihi, w każdym depo to usłyszałam :D
|
A ja nie wiem o co chodzi :(
|
Ja tez nie rozumiem xD
|
Wydaje mi się że chodzi o to, iż pewien znany, wysokolevelowy Czarodziej zmienił właściciela ;>
|
czarodziej , knight i pall :D
|
A nawet Ciemny Czarodziej, Miauczący Paladyn i eee, Lecący Knight :D:D
|
Cytuj:
|
Siya, wysil swój umysł, hihihi :** :D <kotheczku> xd
|
za ciezko mi, umieram po sylwku jeszcze :(
down. dziekuje, bo bym do wytrzezwienia na to nie wpadl :( |
Suf nju owner.
|
I że niby Korzeń?
|
@up
bingo |
widze ze myslenie wam dzisiaj ciezko przychodzi a moze nie tlyko dzisiaj? :D
|
coc wy jroebicie na dfotum? noWY ROK jest bawmy sie EE : D
i mowilem ze nie dlugio korzenb wykupi pol selrlava na wlasnosc ;/ |
Ciekawe czy MiHaU by sie skusił na sprzedaż postaci Sylwkowi :D
Heh to kolejny mag w Saint bedzie ;p I dobrze B) btw: ale nie loguje na Suva często. Pewnie chciał niespodzianke zrobic Last login: Dec 27 2007, 13:56:32 CET |
5000 i jest jego
Polska! 17:08 Baeo [10]: to noobie zdradziles polske ze szwedami trzymasz zdracjo jebana zeby cie oni wyruchali jebaku lesny zal mi cie patrioto za 10 groszy kurwo niedojebana pewnie twoja stara to szwedka..... |
Lol nie kupiłem Suva xd
Pephy dziś pytał to nie zaprzeczałem żeby miał radochę i jak widzę ma xD |
lol kupiles :D
|
Ja (29-12-2007 22:52)
lol kto tyle daje? Suv (29-12-2007 22:53) shandowsky Suv (29-12-2007 22:48) sprzedaje pojutrze chara ;p Suv (29-12-2007 22:48) razem ze wszystkim Suv (29-12-2007 22:52) ja chyba za 1.5k Suv (29-12-2007 22:52) jak dobrze pojdzie LAJER |
Archin szaleje :
Pephy Part I : 17:51 Acromantis Chemics [50]: ;p 17:51 Pephy [173]: :p 17:51 Acromantis Chemics [50]: ja tego nie ograniam 17:51 Acromantis Chemics [50]: ze suv 17:51 Acromantis Chemics [50]: sie sprzedał 17:51 Acromantis Chemics [50]: spytam archina 17:51 Acromantis Chemics [50]: moze i mnie zechce kupic 17:51 Acromantis Chemics [50]: skad pewnosc ze kupil ? 17:53 Pephy [173]: suv mi mowil 17:54 Pephy [173]: bo kasa nie wpłynęła8o8o :p 17:55 Acromantis Chemics [50]: 500 zl ? 17:55 Pephy [173]: 1500 17:56 Pephy [173]: :D Archin funny part II : 17:52 Archin [180]: why all think i bought suv ? 17:52 Archin [180]: retards? 17:52 Archin [180]: xD 17:52 Archin [180]: probably ng 17:52 Archin [180]: ng dont have info 17:52 Archin [180]: they are retards 17:52 Archin [180]: pephy asked me but i ignroed him 17:52 Archin [180]: xd 17:52 Archin [180]: so they think i bought 17:52 Archin [180]: xd 17:53 Acromantis Chemics [50]: suv 17:53 Acromantis Chemics [50]: tell me that 17:53 Acromantis Chemics [50]: too 17:53 Acromantis Chemics [50]: he can't lie.. 17:53 Archin [180]: i dont think soo 17:53 Archin [180]: so if i bought suv why i didnt log in on him ? 17:53 Archin [180]: :S :S :S ? 17:54 Acromantis Chemics [50]: becouse you have archin too 17:54 Archin [180]: u retard 17:54 Archin [180]: its all 17:54 Archin [180]: ignore 17:54 Acromantis Chemics [50]: wait 17:54 Archin [180]: when i want i will buy 10 mages 17:54 Archin [180]: and probably i will do it 17:54 Archin [180]: suv is first on my list 17:54 Archin [180]: some days and i will take it 17:55 Archin [180]: over and out 17:55 Archin [180]: bye 17:55 Archin [180]: ignore 17:55 Archin [180]: no time for talking with retard noobs 17:55 Archin [180]: 17:55 You are now ignoring player Acromantis Chemics. Nie wiem jak wy panowie.... ale ja leże 8o8o8o |
@up
nom, boki zrywać. ha. ha. ha. |
jestem opierdolony z was wszystkich :D wchodzi kotek na miekkiej pizdzie na gadu i *uj :D
zyla psie ;) matke sprzedaj za protekcje u hiszpanow ;) czy tam finow czy innego plebsu. teraz widac, powiedziec cos komus, to od razu wlaczy megafon i zacznie trabic na cala pizde, a jak wyjdzie ze w chuja lece, to sie bronic zaczna. tak to jest z tym naszym polskim plebsem na obsidii ;) moge w kazdej chwili wejsc na suva i do kazdego kto tego chce, napisac, wiec zamknac ryje. nie sprzedam sie, chuj z wami :) jebac nebula plebs, palantow ktorzy nagle sa pro po tych wszystkich pseudo-balansach i polacksow ktorzy byli w ng, poza kiroyem i zielakiem :)! |
kotek slonko nie mow tak brzydko
Łukasz mnie zmusil ;/ |
@Suv
Pewnie Archin dopłacił stówke za tego posta :p:)8o Moim zdaniem każdy ma swoją cenę i chuj wie czy niedługo Mannow nie rozwiąże NG i nie dojdzie do Saint , oj Sylwek to by była niespodzianka :D:D:D @Bogdanowski Ty wydajesz kasę na spędzenie Sylwestra a on woli wydać 10 razy tyle na kupno postaci w grze internetowej , każdy ma jakieś hobby B) Nie ma sie z czego śmiać , o ile wiem to Acromantisa też kupiłeś wiec w czym tkwi problem?.:baby: Lubi kupować chary to to robi , lubisz jeść Lays to je jesz.No chyba że leżysz bo mu zazdrościsz? :confused: |
Właśnie! Najważniejsze w życiu to robić coś co się lubi ;d A gusta są różne i nie ma co w to wnikać ;p
|
Allirav :
przyznam szczerze byłem jednym z ownerow Acromantisa xD Ale powinieneś zauwazyc roznice pomiedzy 50 zł a 1500 zł Nie jest to jakaś gigantyczna kwota tym bardziej ze sam na nią zapracowałem w 1 dzień (wole zarobić niż prosić matkę która ciężko pracuje ). Nie twierdze ze Archin tankuje siano od rodziny czy coś ~~ Ale według mnie wydawanie takiej ilości pieniędzy to gruba przesada i jeśli on uważa inaczej - szanuje to Czy mu zazdroszczę ? pewnie tak... bo 60 lvl to nie jest szczyt moich ambicji ale jeszcze sie odgryzę ;p Chyba jestem winien mu przeprosiny . Pozdrawiam . |
Me: Hey ranko come west... (Ranko's running east)
Me again: RANKO WEST MAN ... (His got the power!) Ranko: Yes, yes im on my way, MAN I DONT SEE YOU! Me: YOU F"#¤%!""#"#¤ING NOOB UR RUNNING EAST!!! ahhaha rozbawilo mnei to ;) @suv tez po co to zyle mowiles,wiesz ze to tepy glupek ;)) i frajer pozatym co w ciebie wstapilo ?! taki meski,twardy mraaauu podobasz mi sie ! ;P |
@bogdanowski
No spoko :) ale jak on zarabia nieco więcej w jeden dzień i dla niego 1500 zł nie jest kwotą dużą a nie ma innych wydatków typu alko i dragi lub też hazard to może sobie pozwolić na takie coś :D Ciekawe którym ownerem jesteś bo było ich z 5ciu :D Mimo wszystko pozdrawiam. Ah ten kac <3 |
jest roznica czy zona zdradzi cie z 3 czy 30 facetami ?? zdrada to zdrada drogi kolego :D
|
wez se Skor daj na luz ;)
cos do mnie masz to mi to powiedz clownie, a nie na forum sie pucujesz |
yson jak 90% innych jego postow to wywody o sylwestrze, a niby cie gowno obchodzilo co on robi :). juz widze twoj pokoj, pewnie caly poobklejany wydrukowanymi screenshotami, logami z gg, prywatne sledztwo o nowych charach sylwka itp. zal w twoja strone synu
poprostu zazdrosc B) napisz tu teraz jak to ciebie gowno obchodzi kto co kupuje i ze kase wydajesz na super imprezy i potem wchodzisz na to forum i piszesz po pijaku / udajesz pijaka zeby pokazac ze nie jestes no-liferem ale super spoko ziomkiem to co zrobi suv z charem to jego decyzja, ale widac ze acromantisa/ysona zzera zazdrosc, oj zżera :) zedytowane: @Yson haha i kto to mowi, forum-płaczka na obsidii nr. 1 :) |
Cytuj:
gowno mnie obchodzi kto co kupuje a kase to wydaje na super imprezy ;D tamten post nie byl pisany po pijaku, byl przesmiewczym postem na to co chlopcy pisali w nocy ;) jezeli tego nie rozumiesz to sorry. poza tym o Sylwku nie pisalem juz dlugo, rozmowa z gg nie jest moja, z Sylwkiem sie dogadalem (mielismy swoje bardziej osobiste powody niz jego kupowanie postaci) a do tego pokaz mi posty w ktorych placze na forum obsidijskim ;d chyba, ze dla Ciebie prosba o oddanie utraconych rzeczy (notabene odzyskanych) to placz ;d szkoda mi ludzi takich jak Ty, flamowac byle flamowac, po chuj argumenty, co nie ?: ) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:08. |