![]() |
Cytuj:
:D haha ripper nic sie nie zmieniłeś odkąd nie grasz ripperem... Zawsze ciebie bedzie zżerała zazdrość. Coz wkoncu polakiem jesteś :) Dla drugiego polaka nóż w plecy byle ty byś sie dobrze bawił. Poprostu kocham takich ludzi ktorzy oceniaja 2 czlowieka po tym co pisze na forum itp.. a wogole go nie zna na rl. Wiec zamilcz... Z mama wczoraj nie pilem :P Tylko z rybakami [ wkoncu swieto rybakow ] xD Kocham cie Dax-ripperze. Rzygać mi sie chce jak widze to co piszesz... Błee |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ripper Ty masz chyba jakis kompleks dotyczacy osob grajacych duzo... pewnie przez to , ze jak jeszcze miales rippera to na ekranie przycisk log out miales tasma zaklejony.
|
Cytuj:
ide pic wodke z tigerem i palic marlboro setki i jarac ziolo z lufki dlugopisowej czesc czesc czesc rybak rybak :cup::cup::cup: |
Cytuj:
45m 2006-11 116h 15m 2006-10 96h 15m 2006-09 45h 30m 2006-08 97h 0m 2006-07 97h 15m 2006-06 71h 0m 2006-05 109h 15m 2006-04 137h 15m 2006-03 40h 45m :):) twuj stary hyba |
Cytuj:
|
kto co gdzie kiedy za co
? |
Cytuj:
hahahah a ja nie mam kaca uihauhauha xD i to jest najlepsze po imprezach u Rondla :D |
Cytuj:
Ładna masa musiała być ^^ |
niezle pl 5 stron o tym ze
" wypilem pierwsze piwko w rel z kolegami z tibi bo na rel nikt mnie nie lubi muwie wam piweczko i juz mnie tak glowa boli ale super bylo :DD::DD:D: musimy sie znuw spotkac :D:D:D:D i wypic drugie :D:D:D" |
crea zazdrosci bo do kolegow z tibii to musi az do szwecji jechac ;p <joke> :P
|
Cytuj:
|
lag sry :P
|
Cytuj:
haha a bylo tak bylo po ostatniej zeszlotygodniowej imprezceu Kisi. Coz jak sie bawic to sie bawic :D trzeba miec wspomnienia hehe ;) |
Cytuj:
|
rzal i bul i beczka śledzi
jeden leży, drugi siedzi trzeci chodzi na czworakach to dopiero była draka |
Bongo team
Chce dolaczyc do Bongo team. 57 knight. Pozdro dla wszystkich uzytkownikow. (Post edytowany na prosbe MAciek Michau poniewaz jak on slusznie zauwazyl cala gildia nie jest winna)
|
Bongo wywolalo wojne Broken Sword Society
Name: Kennos Dec 01 2007, 21:41:55 CET Killed at Level 45 by Mayn Sana Dec 01 2007, 21:13:52 CET Killed at Level 46 by Sir Artederis ich kolega co nas bil Fran'cesc Dec 01 2007, 21:38:20 CET Killed at Level 38 by Gilldoriuss and by Mayn Sana next pomagier Banicku Dec 01 2007, 21:43:44 CET Killed at Level 25 by Mayn Sana and by Haraverick i pare tam jeszcze 30~ lv xD ale sie porbilo;d |
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1925189
xd Name: Huxy Sex: male Profession: Elite Knight Level: 200 World: Iridia Residence: Venore POZDRO |
Siedzi sobie few na czacie
Muwi "ewarenor" bracie czemu huxy wbil lewela wolor boci jak cholera bezok kampi wszyscy expiom czekam arz sie dragi zrespiom nudom som ci muwie panie ale w rzeszuw byl zebranie rze wypili se browara ale dzwoni do nich stara synu co sie z tobom dzieje na dwur zimno jak cholera a ty pierwszom noc poza domem spendzasz wlasnie pod radomiem radom rzeszuw jeden pies w edron znuw sie zrespil bies a ty zamiast go dedowac to 1st raz w rzyciu poszedles balowac blagam powiedz o tym wszystkim wrogom dalszym kumplom bliskim niech nie myslom rze ty bez rzyć rze cie w rel terz morzna lubic bongo arcy sie podniecom na festiwal w ab polecom ale koncze mocium panie bo mam mega henc na sranie EHhhhhhhhh ;\ taki frestyl :) |
Zmien dilera?:o
|
Nie ma to jak odrobina rozrywki na expie
03:35 Jimpan Da Elite [92]: what does 03:35 Jimpan Da Elite [92]: "02:55 Dama Braveheart [92]: no ja chce zebys mi pyte opierdolil fagasie" 03:35 Jimpan Da Elite [92]: mean? 03:35 Feav [101]: hmm 03:35 Feav [101]: "I like you very much" 03:35 Jimpan Da Elite [92]: k :p 03:35 Jimpan Da Elite [92]: ty 03:35 Feav [101]: np xD |
ten jest najlepszy jak cos powie to tylko sie smiac Xd huehueheu
|
nudaaaaaa...........
700k expa nabite:] |
congratz !!!
|
04:30 You see a dead human (Vol:10). You recognize Wulz Drath. He was killed by Brave Sali.
evul:S |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
"kielkuszku" ja sie bede musial zajac Twoim zachowaniem! Wy jestescie Twardziele, do 6 rano campic przed kompem ;d
|
Cytuj:
edit; 102 wbity, łącznie wbite ponad 1,2kk expa a ile dokładnie to sie dowiemy jak erig zacznie działać:] |
Gz Feav
Ale i tak mi wisisz Lecha, a nie Vipa |
@Olorion
murze powiedziec rze wierrz na szustke z plosem |
Cytuj:
chyba sie zakochalem :$ |
Cytuj:
Plusy:cup::cup:: -fajny -podoba mi sie -dobry MinusyX(X(: -krutki łonczna ocena to 9+/10 na zahente, rup dalej |
thx za wysokie ocenki :flaga_pl:
/me rumieni sie :) |
Kurde spoko wierszyk, Oceniam jak Fisz, 9+/10! Rób dalej, naprawde ładnie ci to wychodzi!
|
:D Olorion zebral kumpli z forum i kazal im sie wypowiadac dobrze na temat wiersza :D ahaha najs najs. A tak btw nie jest zly :D
|
wiersz jest taki jak sam OLORION czyli DO DUPY :cup:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:14. |