![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
a jaka jest ruznica miedzy szmata a pionem bo jakos nie widze zadnej :s
@here~ takie jedno małe ó xd |
różnica* a ja widzę =D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
"wiesz czym się różni szmata od pionka? Pionek się szanuje ;7<<< Pfk |
Cytuj:
Moze i sie go szanuje,, ale potem sie go wypi*@#$ala . elo |
Cytuj:
|
Cytuj:
Sam siebie cytuję?.... ;D Od czasu do czasu zapoznaj się z klasyką polskiego Hh a nie słuchasz tylko frajerów na Ts'ie ( podśpiewując sobie piosenki własnego wykonania z bitem ruchan_y w tle ) ;D Elo<<< a Nodoisem nie jestem :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
I tak mr. 'wannabe nodois' nie jestem taki zajebiaszczy jak Ty i nie mam kaptura na glowie, co 2gim moim slowem nie jest 'yo' ani 'ziom' czy tez 'kurwa', nie na*******am kresek jednej po drugiej i nie rucham codziennie 'innej szmaty' totez 'maniury' tak jak Ty, ale nie pwoiem, Paktofoniki czy tez pozniejszego kalibru 44 czy pokahontaz sluchalem, bo to jest dobry kawalek roboty, to samo robi Pezet, ale to jest za trudne dla takich dzieci jak Ty, bo Ty dalej bedziesz zyl w swoim swiecie i podniecal sie jakims pede Tede czy innym scierwem, ktorzy wkrecaja, ze sa zajebisci tak jak Ci co tego sluchaja, a tak naprawde wiadomo jak jest... Łona,Pezet,Sokol,Fokus,Magik,Rahim Ci ludzie opowiadaja/li o prawdziwym zyciu, a nie "sex, dragi, rap" i inne reprezentowanie biedy czy bycie dzieckiem ulicy. "Najebki, melanze, kurwy. Co mnie to obchodzi? Gangsterski rap niech sobie inni uprawiaja." ... wiec wez to wreszcie pojmij. |
Cytuj:
MUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Pezet? "robie rap i pale plny" nie rozsmieszaj albo jakis sokol i pono jak "uderz w puchara" Sokol kiedys robil rap z przekazem teraz robi to na sprzedaz a Pezet? On nikt nie mial przekazu wiec nie porównuj tego gówna do tego co zrobilo Pfk albo kaliber... |
Jak już jesteśmy przy temacie rapu to i ja sie wypowiem, odnosnie Tedego to to jest jeden z niewielu polskich raperow, ktorzy nie sa tak zaklamani i nie robia rapu o tym jak im ciezko, jak biednie, tylko po prostu bauns, melanz i smiech - do mnie trafia.
Pezet moim zdaniem jest dobry, choc osobiscie wole Onara. Faktycznie przekaz nie jest jakis super, ale fajnie sie go słucha ("Gdyby miało nie być jutra", "W moim swiecie", "Szósty zmysł" + cały płomień). Co do Sokoła to mi się TPWC osobiscie podoba w wiekszosci, choc jesli chodzi o przekaz Sokoła ogolnie to średni jest moim zdaniem w niektórych kawałkach ("Musisz być", "Nie musisz byc bogaty", "Damy rade" i kilka z TPWC). I dobry w innych ("Kazdy ponad kazdym", "Wielcy bandyci", "Jeszcze bedzie czas XD") etc. Najbardziej mnie drazni Peja aka osiem płyt jak biedny byłem kiedys i jak fajnie jest teraz, zaraz po nich HG ktorych wszystkie plyty to "ELO JARAJ TRAWKE HWDP I BOG BEDZIE Z TOBA ELOOO". I Ostr, ktory jakos do mnie w ogole nie trafia. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
a co to pfk i k44?
|
@up chyba jacyś panowie którzy jarali stuff i chcieli być fajni jeden nawet uważał ,że potrafi wysoko latać nazywał się Bogiem ale jak to Sadli śpiewa ,,nie jesteś Bogiem ,Wasz idol też nie był Bogiem od kiedy to Bogowie skaczą naćpani z okien?..."
może i kogoś z Was uraziłem bo to dla Was niby legenda polskiego hh ale to moje prywatne zdanie i proszę je uszanować :) bo nie lubię panów którzy jak zajarają myślą ,że są fajni a tak naprawdę spadają na same dno |
@tana
małe sprostowanie najpierw byl kaliber potem paktofonika |
Cytuj:
Pozdro |
Cytuj:
|
za chwile ktos napisze ze to jaks "fake namer" ale tu nie chodzi o to jaki mam nick tylko o to ze to jest temat o WAR a nie o tym ze ktos obraza inna osobe.... a skoro tak jest to dana osoba nie dorosla do tego zeby sie udzielac w tym temacie jakim jest war i jakim kiedys bylo SW............. fakt chcialem serwera innego inego bedacego bez wojen bedacego przyjaznym dla wszystkich .........pozdro Frida....../odawanie p-setow za to tylko zeby zwiekszyc liczbe graczy na serwie./ :)
|
Cytuj:
War nie musi sie odnosic doslownie tylko do wojny mozna tez wypowiadac sie na temat roznych stron itp ale czego sluchacie to mala przesada . ale robta co chceta^^:] |
Jak narazie zaden modek sie nie przyjebal, wiec mozna pisac o czym sie chce :D
btw _/ Metallica _/ Godsmack |
Cytuj:
PRAWIE JAK PRAWO I SPRAWIEDLIWOSC. Sofku powrot kretyna vol 6. |
Cytuj:
|
Cytuj:
JUROQU WRÓĆ ABY NA NEBULI ZNÓW ZAPANOWAŁ SPOKÓJ!! |
Wtedy współpracowałem z Jurokiem ;<
|
Cytuj:
jak juroqu stal oparty 24/7 przy tej samej kazordonowej scianie, ja na "Master Freeq" tudzież "Qualex" kradlem ile zdolalem uniesc. Pamietam dzien jak worek swoj pchal najwiekszy z najwiekszych "VURA SOTH", po tym jak przyniosł mi worek jedyne co powiedzial to: "polaka okradasz?" na co uslyszal moje cieple CH..C.W D...NEXT TIME BRING MORE Takze szeryf juroqu mogl naskoczyc tak jak jego brat teraz moze naskoczyc, chocby nie wiem jak wysoko skakal to i tak wyzej ch..ja nie podskoczy, OT CO. Zdrajcy i cioty tak w rl jak i w grze. Na pochybel skur......nom, jonkalom, hanysom, i innym ped.....m |
Cytuj:
|
Xaem....przestan robic z siebie " posmiewisko"
Cytuj:
|
LALALALALAL A WPIERDOl TRWA!
|
no niestety plaga zydow i szwedow nas ogarnela xD do zobaczenia nastepnym razem ;p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
wiecej bylo biegania niz walki ale co najlepsze kaziu zamiast uciekac tak jak to zrobil ostatnim razem, stanal w miejscu i czekal na smierc za przydupasow |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:05. |