![]() |
me perfect , ok jak cos to pisz :)
|
Dobra mój nick Eragog, też pogram.
|
14:08 You lose 196 hitpoints due to an attack by Ando Turen.
14:08 Ando Turen [126]: exori gran 14:08 Using one of 27 strong health potions... 14:12 Ando Turen [126]: pay or die 14:13 Ando Turen [126]: pay 400k : P hail ftp :) i hunty za free :) |
Dajcie jakis ip changer bez keya chetnie pomoge i potrenie PvP :p;)
|
ta tylko skad tibie 8.11 wytrzasnac ;\\
|
tibia 8.1;ppppp
i updatnąć poprostu do tibii 8.11 @edit ahh sorry, nie da sie updatnać xD, trza bylo nie usuwać ^^; P |
niech ktos ci wysle przez gg
|
http://tarenia.servegame.com/ wbijamy i przejmujemy serwa :D:D:D:D:D
Moj nick : Kostus xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
Jestem nowy na tym forum ;p W tibie gram już trochę i chciałbym zadać pytanie:
Czy Demonic Horde grasują jeszcze po silverze ,walczą z ftp/pkuja innych? Z góry thx za odpowiedz. Pozdro ^^ |
Cytuj:
|
jaki tam exp? i kto mi moze wyslac 8.11 przez gg? ;(
|
Jestem ciekaw czy po tzw."fuzji" FTP nadal będzie ownowalo ich.
No ale to sie okaże w najbliższym czasie :) B) |
Tu masz tibie 8.11 ja z stąd ściągałem
http://www.plikosy.pl/index.php?p=2&q=plik&id=96 |
Mozecie sciagac z tego co jusa pobral a jak nie jestescie pewni co do czystosci pliku pisac na gg 1023631,wysle wam instalke.
|
Ale Skad Ip Changer!!!!! ;(;(;(;(;(;(
|
www.otserv.pl tu masz ip changer
|
qrwa ile tu pkerow o.o
|
eaheasueaseh no xD
|
ja wczoraj to z 10x glebe polizalem jak nie wiecej ;\
|
Krótki poradnik dla tych co chcą grac na otsie :D:
Tu zakładacie account: http://tarenia.servegame.com/index.p...=createaccount Tu się logujecie, żeby stworzyc chara: http://tarenia.servegame.com/index.p...ountmanagement IP: tarenia.servegame.com Mapa prawie jak rl, od razu ostrzegam high lvle ubijają nawet 8, bo ban dopiero za 10 kills xD, ale nie ma co się przejmowac, każdy od nas padł z 10x albo i więcej ;d. Do 20 lvla proponuje roty, jak ktoś chce może więcej, a potem na Edron cyclopolis, podróże są darmowe, pacca się kupuje !buypremium,promocje "promote" u The King w Thais w zamku. First addon to wiem, że na górze w bibliotece w Thais. Runy możecie kupic w sklepach, najlepiej na Goromie, bo tam jest pz, ale kolejka. Żeby kupic np. mfy to mówicie "hi", "mana", "yes" tylko szybko trzeba i dostajecie bp mfs. Jeśli bp sds to "sd" "yes", jeden bp sd to 100 strzałów. Nasz team to: Shaka, Destro, Mr Perfect, Kostus, Aqua Lavia, Czeslaw Spieva, Potus, Escheuso, Diablo Kosa, Git, Eragog, Neoxer, Jusa of Silvera, Royal Michael. xD Pzdr EDIT: Nasz cel to przejąc server chociaż na otsie |
Cytuj:
Jestem rekinem i bendem paladynem z lukiem i kuszom w lewej rence. |
A mnie mozecie juz dopisac :p:]
|
Tibia 8.11 jest na tibiasoft.com - czyste ;]
|
add: Girni
xD |
i mnie dopiszcie .. Legiaa =]
|
serva wylaczyli na jakis czas ;p cofka moze byc o pare , minut albo godzin hehe
nieraz co jakis czas wylanczaja na chwile |
Takie cofki się czasem zdarzają żeby temu zapobiec jak nabijecie wysoki lvl zróbcie reloga to wtedy się zapisze wasz lvl w razie wyłączenia serva
|
po dzisiejszych akcjach uwazam ze serv juz wkrotce bedzie nasz ;d
|
Hail "G4M3 OV3R" _/
Hail Kostus ! btw kicklo mnie na DS i : 8 Jul 2008, 21:50 Killed at Level 131 by a demon skeleton. 4 lvl down : d |
panowie bierzecie jeszcze do teamu ??
ostatnio szukałem jakiegoś normalnego otsa z normalną ekipą staż gry 4 lata @down tu mnie rozjebałeś haha jakie voce potrzebujecie ? @2down no zgadłeś bo akurat jestem za Widzewem mi w grze nie przeszkadzają barwy w klubowe kogoś |
Cytuj:
|
@2up
Napisz widzew,napisz widzew :> rob msa |
ekipe sie robi hehe jutro pokazemy pk party xd
ale kina by tez sie przydal jakis bo 2 chyba tylko mamy, a kina wytrzyma duzo na uhach :) |
uhy są ?
to ja moge kina zrobić ;p |
Whatever... ;D
|
dobra. Cel na jutro: wbić 120lvl i 15magic lvl :)
|
jest prawie 40 ms
|
Straciłem wszystkie mapki które miałem od 5 lat gry w tibie (jak nie dłużej), powie mi ktoś jak je odzyskać?
|
Haha , noooooooooooooooooooooooob xDDDDD
Mam 904 mapki , 0 otsowych.. napisz na GyGy to ci wyśle :C |
Jako ze ja lider gildii jak ktos chce inva to msg do "Kostus" w grze przyjmujemy tylko graczy z grojca albo z silvery to tyle elo : PP
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:50. |