![]() |
"Na chuj mi matura jak mam serwer...?"
Zgadnijcie czyje to słowa! :D |
Tibia ^^ <3
|
Victeron <3?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
|
Tibja moim zyciem jeeest ! Od zawsze na zawsze :d nanananan
|
Cytuj:
pozdro ode mnie i rodziny |
Cytuj:
|
Arencjusz tak pierdoli bo stracił swojego evul povah palka a prawda taka że gdyby go miał do dzisiaj by nolife'ował z abcokami w kanałach.
|
Masz kompleks swojego mieszkania - kanałów.. Co do kanałów to raczej wy je lepiej znacie przypominam sobie jak IKe ostatnio je dokładnie zwiedzał na yalahar jak sie wyjebał
http://www.samosia.pl/pokaz/198211/tibia_i_dziewczyny |
zwiedzial wasza posiadlosc :D
|
Cytuj:
wyjdz an dwor i nie przejmuj sie juz tym... |
Cytuj:
Coś Ty nagle taki spokojny się zrobił? :P |
Nie poprostu widac ze ma kulture osobistą której nam brakuje xD
|
XDDDD
Bez kiiiitu, ale mu kiedyś też takowej brakowało a teraz pisze jak jakiś stateczny 50-letni siwy dziadek. :< edit: Keri ogar roku, 130msem nie mógł ubić 57 msa przez 5 minut :cup::cup: |
sprzedalem konto na karlin peel
czytam te glupoty i brak mi slow poprostu dosc dawania rad jak i tak nikt z tego nie korzysta, no gremb troche... no ostatnia: jak nie masz kolegow i znudow musisz szukac tego co pisza/robia inni zeby zablysnyac to zaplac dziwce ona poslucha... |
Specjalnie wziąłem większą dawke tabletek na sen żeby przespać okres bez Tibi budze się, a tu mnie niemcy w chuja zrobili. Teraz nie wiem co zrobić, jestem na głodzie! Pomocy!! Mama mnie podłączyła pod kroplówkę ale zamiast prawdziwej rurki wzięła nowy kabel usb zeby szybciej lecialo ale to też nie pomaga! Help
Od 21.45 moje życie znów ma sens! TIPJA DZIALA! |
Witamy w non pvp game xdddddddddddd
|
non pvp? templar i ekox sie dzisiaj wypierdolili, ale pewnie slisko bylo
|
Ciekawe kto sie hajtnie z russelem _/
|
Witamy w nowej erze Tibii!
W erze Tibii NON-PVP! LOVE & PEACE! http://forum.tibia.com/forum/?action...3#post24038853 Zapraszam. |
hahhaha dobre ogary z cipow;d ale i tak najbardziej mnie rozjebal komentarz typa ! UWAGA CYTUJE !
"Najlepiej niech zrobią specjalne miski, takie jak mieli na dzikim zachodzie, biegasz po pustyni, wsypujesz piasek, używasz na wodzie i masz złoto!!!!" XDDDDDDD |
Jest cam z dzisiejszych dedzorow ?
Les Xardas dilejted ? |
nie ma jeszcze tibiacama o ile wiem i ta, 'dilejted'
|
Z tego co widzialem an Tibiacam.tv to jest nowy cam pod 8.5
|
|
To juz tube8 nie wystarcza?
|
Czas wrzucić na loooz , mamy server non-pvp . Hahahaha :evul:
|
Z tego wszystkiego straciłem ochote do napiny... <płacze> zostańmy wszyscy jedna rodzina! peace and love
|
Ktoś więcej oprócz Letkiego i Arveny? ;p
|
Don Salivo czy jakos tak. 108~ed
|
Cytuj:
|
@up
Fajnie, smiesznie tylko nie wczas ;x |
http://www.youtube.com/watch?v=ExHYQ...eature=related
HAHAHAHAHHAHAHAHA Ci co skojarza ten glos beda wiedzieli ocb hahahaha :D |
Dizt? Czy kto?:x Dawno nie byłem na Flow vencie i coś nie kojarzę :(
|
Cytuj:
Wiadomość, którą wprowadziłeś, jest za krótka. Aby uniknąć bezsensownych komentarzy wprowadziliśmy ograniczenie minimalnej długości woadomości do 10 znaków. Jeśli nie masz nic ciekawego do napisania, to lepiej nie pisz nic. |
No mi to do niego nie pasuje w ogóle, Dizt ma bardziej ... taki głos skrzeczący jak jakaś harpia. xDD
|
mi właśnie też Xd
|
przez telefon ma inny glos niz na vencie :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:17. |