Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Furory (new)! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=76936)

Gedd 28-01-2007 21:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NarroweQ (Post 1229679)
@ Debile
Po prostu facet ma kryzys, moze nie chce mu sie grac etc ale powodem tego nie jest Vision.

on zawsze ma kryzys jak jest wojna ;]

Kolos from rodos 28-01-2007 21:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Veltaxio (Post 1229994)
http://rapidshare.com/files/13825039...owr_t.mp3.html
http://www.rogepost.com/n/3149022984

Lapcie tutaj Mp3 od Vision made by Mc Baku and Mc Rodrigez , slowa by Loku and Zwidek ;)

Tylko nie mowcie ze key~ bo to jest kawalek prawdziwej tibijskiej sztuki , a dokladniej o sytlacji na furorze ;)

no panowie... czysty HH , bez komerchy , pewnie sie zjaraliście ostro ;d

Rap z najwyższej półki Polskiej sceny hiphopowej.

W sumie w sam raz.. jaka gra , taka muzyka ;d

Veltaxio 28-01-2007 22:16

:>

Polecam ten temat <lol>

http://forum.tibia.pl/showthread.php...ghlight=furora

Wigget 28-01-2007 22:47

@up

haha nawet nawet :) tylko zeby nie skonczylo sie na pisaniu pioseneczek ... czekamy na nastepne fragi

eloelo520 28-01-2007 22:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Veltaxio (Post 1229994)
http://rapidshare.com/files/13825039...owr_t.mp3.html
http://www.rogepost.com/n/3149022984

Lapcie tutaj Mp3 od Vision made by Mc Baku and Mc Rodrigez , slowa by Loku and Zwidek ;)

Tylko nie mowcie ze key~ bo to jest kawalek prawdziwej tibijskiej sztuki , a dokladniej o sytlacji na furorze ;)

wy to macie nasrane w baniach

edit: "paPaPAPATRZ komu ufasz..." ahahahah

w ogole , jakos takie mlaskanie slychac caly czas

dobre dobre

Kijancza 28-01-2007 23:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eloelo520 (Post 1230319)
wy to macie nasrane w baniach

edit: "paPaPAPATRZ komu ufasz..." ahahahah

w ogole , jakos takie mlaskanie slychac caly czas

dobre dobre

Mlaskanie to od ciebie z kuchni chyba bylo slychac ;)

Fajna nuta :P

wole_tibie_niz_baby 28-01-2007 23:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Suppcio (Post 1230114)
Kawałek zajebisty.

hahaha nastepny zakochany w tibi ?

furora syff

LAMUSY NOOBY Taifun nawet jakby mial nie wiem spalic swoj dom i mieszkac na smietniku to nie zaplaci vision przeciez to jego serwer (visoion jeszcze go nie przejelo wiec JAPSKA NOOBY)

Grimp 28-01-2007 23:21

Spójrzcie na Duskiness jak jest mass log Vision i wtedy mówcie kto się nie boi expić, bo ja wtedy widzę mass logout ludzi z Dusk, albo wyścig szczurów do najbliższego pz... zero solidarności.. każdy gra na swój własny rachunek.. nie mam uznania dla tej guild, aby nie zawyżać wyniku wyrzucili z guild połowę ludzi (i tak to nie pomaga bo Deactiver dobrze pracuje B) ) albo może szukali spy? a hackami pogardzają?

A jeśli chodzi o Taifuna to zawsze jak jest wojna to nie gra, ciekawe co jest teraz.. ferie? czy może ktoś zabrał mu taboret i nie boją się podchodzić rodzice? B)

wole_tibie_niz_baby 28-01-2007 23:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grimp (Post 1230404)
Spójrzcie na Duskiness jak jest mass log Vision i wtedy mówcie kto się nie boi expić, bo ja wtedy widzę mass logout ludzi z Dusk, albo wyścig szczurów do najbliższego pz... zero solidarności.. każdy gra na swój własny rachunek.. nie mam uznania dla tej guild, aby nie zawyżać wyniku wyrzucili z guild połowę ludzi (i tak to nie pomaga bo Deactiver dobrze pracuje B) ) albo może szukali spy? a hackami pogardzają?

A jeśli chodzi o Taifuna to zawsze jak jest wojna to nie gra, ciekawe co jest teraz.. ferie? czy może ktoś zabrał mu taboret i nie boją się podchodzić rodzice? B)

hmm a jak jest mass log dusskines to co vision robi ? hmm
pamietasz kacje na goblinach chyba na edron? loga dali ci ktorzy mogli bo dusski tam byli? hasu hasu?

~Baku~ 28-01-2007 23:29

Taifun umie tylko expic, nie ma zielonego pojecia o wojnie >.<
(Tak jak wiekszosc Duskow)

proevo6 28-01-2007 23:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wole_tibie_niz_baby (Post 1230401)

furora syff

LAMUSY NOOBY Taifun nawet jakby mial nie wiem spalic swoj dom i mieszkac na smietniku to nie zaplaci vision przeciez to jego serwer (visoion jeszcze go nie przejelo wiec JAPSKA NOOBY)

SUCHY1 WYPIER**DALAJ WIEMY ZE TO TY LARWO JEDNA !!!!!!

wole_tibie_niz_baby 28-01-2007 23:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez proevo6 (Post 1230429)
SUCHY1 WYPIER**DALAJ WIEMY ZE TO TY LARWO JEDNA !!!!!!

wy*******aj to se mow do swojej rodziny patalachu zerowcze tibijski lamusie

Grimp 28-01-2007 23:31

Ja o tej akcji wiem trochę więcej niż ją tylko pamiętam B)

Ja bym powiedział tak, że tam parę osób się poświęciło z pewnego powodu rozkmiń sam jakiego, choć wątpię aby Ci się to udało sądząć po Twoim nicku...

Po ubiciu w śmieszny sposób paru członków Dusk (jeśli to pamiętam w akcji było 4 - 5 we fragach + parę red skulli dla Dusk i masę unj), parę osób postanowiło poświęcić się i chwała im za to, jak to napisał wtedy Zwidek "Kamikadze i UE" :D

A w innych akcjach? hmm? może nam coś o nich opowiesz? B) Szczególnie o tych co nie ma na filmikach ...

~Baku~ 28-01-2007 23:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wole_tibie_niz_baby (Post 1230414)
hmm a jak jest mass log dusskines to co vision robi ? hmm
pamietasz kacje na goblinach chyba na edron? loga dali ci ktorzy mogli bo dusski tam byli? hasu hasu?

LOL A co mielismy robic? Stac i czekac kiedy Duski wejda?
Moim zdaniem i tak tam klase pokazalismy.

Milten 28-01-2007 23:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wole_tibie_niz_baby (Post 1230401)

furora syff

Nie powiem kto tu zakochany w Tibii, lepiej spójrz na swój nick :baby:

Wigget 28-01-2007 23:53

ban na jedno konto to zalozyl 2 ... proponuje poprostu ignorowac tego trola i nieodpisywac

Hellsir 29-01-2007 00:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ~Baku~ (Post 1230428)
Taifun umie tylko expic, nie ma zielonego pojecia o wojnie >.<
(Tak jak wiekszosc Duskow)

Każdy jest w czymś dobry, oni coś tam umieją expić, a wy dobrze walczycie. Nie można oczekiwać od kogoś, że będzie dobry we wszystkim. Pozatym kimś z dużym lvlem, a słabym pvp można określić Setzler Gambler'a. Był kiedyś filmik jak bił jakiegoś 80+ knighta chyba i nie mógł sobie z nim poradzić.

Peace%Love.

PS. To jest porównanie

Masywny_Titania 29-01-2007 00:04

Z tego co pamietam to byl z 40~~ek :P i padl dopiero jak sie nazbieralo tej choloty z setzera gildii i ue dostal:S

Niewiemjak 29-01-2007 00:11

wku**** mnie teksty typu "hail vision" "vision jest nejlepsze" itp. Jetsem pełen podziwu dla ich naprawde dobrego pvp i tego ze odwazyli sie wypowiedziec wojne gildi duskiness ale denrwuje mnie fakt, ze zwykli gracze niezamieszani w wojne staja sie ich ofiarami. Pownni pokazac ze sa wstanie rzadzic tym serwem lepiej niz duskiness bo jak narazie to widze ze moga go tylko roz**bac.X(

Khazul 29-01-2007 00:21

Jan 28 2007, 23:10:44 CET Died at Level 61 by a demon skeleton

chello hunted

Deactiver 29-01-2007 00:29

Co do piosenki~~

To się nazywa coś, jakby były wybory na "gildie rządzącą" to opinie publiczną byście mieli po swojej stronie jak cholera. Coraz więcej osób zaczyna sie do was przekonywać, czy wy macie jakiegos styliste od publicznego wizerunku ?? Zaczynacie robić FURORE w tibi ;] Gratz

Prophaganda!!

grzelu8 29-01-2007 00:49

za duzo emocji wkladacie w ta gre - powinniscie zrobic sobie przerwe

Krytykant 29-01-2007 01:46

Komentarz do Piosenki i Takie Tam

Kilka Zastrzeżeń ogólnie do **** ten kawałek
O jakości już nie wspomnę do bani ;/

chociaż ci co śpiewali nie byli źli ale tekst boże w gimnazjum na nauczycielki lepsze leciały... aa i jeszcze jedno śpiewałeś w domu czy jak bo mi się wydawało że jak był nie cenzuralny tekst to śpiewałeś ciszej? mama cie jeszcze bije? a może masz 16 lat i nie możesz jeszcze klnąć w domu ty mój Hardcorowy Hiphopowcu..

Śmierdzi Tam takim kserem że żal...

Xero
-"W końcu rozliczyć się z każdym wrogiem"
-"wlasnie się wali twoj pomnik"
-"działamy na was jak terapia szokowa"
-"Od nowa niszcza, zamiast to budować"
-"pewnie lamusą to przestanie sie oplacać." - nie jestem pewien
-"Ty patrz komu ufasz, pa... patrz komu ufasz" - btw. Ufaj sam sobie dobrze na tym wyjdziesz

Takie Małe Ale..
-"Petro jesteś lolem" - (to mi się kojarzy z czasów gimnazjum)
-"Wciąż was stukamy" - geje czy co?
-"nieprzespane noce" - żalisz się?
-"Od nowa niszcza, zamiast to budować" - kto niszczy to niszczy
-"Vision wszędzie ma przyjaciela." - chyba nie wiesz co to przyjaźń
-"Elo ten świat powraca do starych zasad" - jakich? PA Imargama?
-"Taifunie pamiętaj kto tu jest noobem." - Gim.....

Mówisz Walka furorę najpierw spójrz kto tu jest potworem
po za tym jest nas wielu nam "nie-podołaty" przyjdzie czas ze to wy przyjmiecie baty
miło z waszej strony ze chcecie naprawić to co zjebaliście
i ze jak to na końcu było medal za to chcieliście Bijacz!

Ps. jesteście śmieszni chcecie zrobić karierę w hip hopie ? a może hałas w okół samych siebie? pokazać jacy to wy jesteście zajebisci.

+ Patrz jestem z Vision (Zabiłem Raz Taifuna)
+ Patrz Nagrywam Hip Hop (a raczej robie z niego pośmiewisko)
+ W ogóle jestem Super (Szkoda że nie wychodzę na dwór i zarywam nocki przed tibią)
+ Dziewczyny nie mam (co z tego ale słucham Ascetoholix - Suczki)

przepraszam autorze drogi każesz iść komuś do szkoły a sam robisz błędy ortograficzne w tekście?

Btw. po co daliście listę osób hunted? to może mieć dwu jaki skutek

- wiedza ze są hunted będą przeciwko wam chyba ze złamią się i zapłacą
- pamiętaj Imargamie :) raz na wozie raz pod wozem...

Wasz Drogi Krytyk ;)

Tarinek 29-01-2007 02:02

@Krytykant

Czekam na Twoje nagranie i tekst. Z0baczymy jak karasz w tych klimatach.

Elo elo joł jestes pro elo mastach ziomal tylko ze pierd0lisz o dupie maryni i 0 w tym przesłania. Jestes 0 idz załoz słuchawki na łeb kartka w łape i napierd@laj teksty jezeli tak sie wywyzszasz.

Krytykant 29-01-2007 02:12

Wiesz JA tu jestem sobą wyrażam swoją opinie jestem wiernym słuchaczem Hip-Hopu... słucham takiego hip-hopu że ty byś się bał puszczać to głośno...

Btw. Czy uważasz że krytyk musi ci coś udowodnić ze potrafi lepiej? jest i tyle, taka jego praca
pomyśl czasami... Czy krytyk filmowy nagrywa filmy ? nie on się na tym zna.

Grimp 29-01-2007 02:23

Już jest temat o tym nagraniu.
http://forum.tibia.pl/showthread.php...92#post1230592

Ale napisze jeszcze raz to tutaj: "Oni nie zrobili singla, tylko coś for fun" Easy ?

sallceson 29-01-2007 08:04

boze drogi.. tu juz nic nie moze byc 4fun...
dziwic sie ze niektorzy graja cale dnie w tibie ? przeciez jesli zrobi sie cos 4fun to jest źle , a jak sie gra 25/ na dobe to tez źle ? ludzie czego wy oczekujecie :)
normalne ze kawalek jest amatorski i mu duzo brakuje do hiphopu prawdziwego ale przeciez nie proboja podbic Polski.. chociaz mogliby bo skoro Mandaryna może to wróze im świetlana przyszlosc muzyczna :D

@Khazul
chello hunted 4ever czy ma jakis payment ? :D

SpAyKeR 29-01-2007 08:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hapes1 (Post 1230050)
...wes sie nie udzielaj jak nie masz ZIELONEGO POJĘCIA....Montura i Spoxter to śmiertelni wrogowie!!!! Spoxter nigdy nie dostał by pasów na Monture. Co do postaci to też nie masz racji - Pan X owner Montury nie sprzedał swojej postaci, przestał gra na Furorze i przeniósł sie do kumpli z Rl na Danubie.....jak byś chodz troche sie wysilil to byś wiedzial ze kiedyś istniala taka mała gildja jak "Smerfy" (Montura był jej członkiem i w pewnym sensie jest dalej bo prawie wszyscy znają sie z RL...) Potem na skutek pewnych zatargów z elita Dusikness i szanownym Spoxterem prawie wszyscy przenieśli sie na danubie(prawie bo pare osób ziostalo mi. Montura)...gdzie w chwili obecnej sa dominująca gildja na serwie.
Owner Montury pracuje i uczy sie...ma mało wolnego czasu na gre wiec to logiczne ze jak chce sobie spokojnie pograc to bedzie grał tam gdzie nikt nie bedzie mu sie na ekspowisko wpier****ł. Pozatym postać która gra na danubi wkrótce przegoni z lvl Monture.

Sorry, ale jakoś to potwierdzi 1 osoba z gildii Vision, więc oficjalnie sie tej osoby pytałem, a Monutra był w Vision, a on potwierdził że Spoxster był na tej postaci przez jakiś czas, sprzedając tego chara, Monutra dołączył do Arist~. Zrób postać na furorze i sie popytaj.

wrogonastawiony 29-01-2007 09:27

edit:
"misstake" :P
No akurat myslalem ze chodzi o tego Evila bo pisal 80+ ;P

Atahun 29-01-2007 09:51

Setzer Gambler gra na Furorze??8o

(Czytanie ze zrozumieniem niee boli ):evul:

comentatorek 29-01-2007 10:27

09:22 You see Kolek el'Baq (Level 125). He is an elite knight.

wywalili\zaplacil?\sam wyszedl?

answer plis =)

Smerfu 29-01-2007 10:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SpAyKeR (Post 1230703)
Sorry, ale jakoś to potwierdzi 1 osoba z gildii Vision, więc oficjalnie sie tej osoby pytałem, a Monutra był w Vision, a on potwierdził że Spoxster był na tej postaci przez jakiś czas, sprzedając tego chara, Monutra dołączył do Arist~. Zrób postać na furorze i sie popytaj.

Montura nigdy nie byl i nie bedzie u mnie w gildii

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez comentatorek (Post 1230803)
09:22 You see Kolek el'Baq (Level 125). He is an elite knight.

wywalili\zaplacil?\sam wyszedl?

answer plis =)

wyszedl

comentatorek 29-01-2007 10:41

james skad ty to wszystko wiesz ;]

\/ znalazl sie mądry wkoncu :)

Smerfu 29-01-2007 10:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez comentatorek (Post 1230826)
james skad ty to wszystko wiesz ;]

bo ktos musi wiedziec a nie chrzanic glupoty jak 90% osob

Fefin 29-01-2007 10:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krytykant (Post 1230615)

chociaż ci co śpiewali nie byli źli ale tekst boże w gimnazjum na nauczycielki lepsze leciały... aa i jeszcze jedno śpiewałeś w domu czy jak bo mi się wydawało że jak był nie cenzuralny tekst to śpiewałeś ciszej? mama cie jeszcze bije? a może masz 16 lat i nie możesz jeszcze klnąć w domu ty mój Hardcorowy Hiphopowcu..

Xero
-"Ty patrz komu ufasz, pa... patrz komu ufasz" - btw. Ufaj sam sobie dobrze na tym wyjdziesz

Takie Małe Ale..

po za tym jest nas wielu nam "nie-podołaty" przyjdzie czas ze to wy przyjmiecie baty

Ps. jesteście śmieszni chcecie zrobić karierę w hip hopie ? a może hałas w okół samych siebie? pokazać jacy to wy jesteście zajebisci.

+ W ogóle jestem Super (Szkoda że nie wychodzę na dwór i zarywam nocki przed tibią)

przepraszam autorze drogi każesz iść komuś do szkoły a sam robisz błędy ortograficzne w tekście?

Wasz Drogi Krytyk ;)

Calkowicie sie z toba zgadzam:):):)

A vison ma pewnie w gaciach mokro jak slucha tej nuty:)

A Bielsko-Biala to wasze pany , wiec ssijcie palki:)

Nuta tez nagrana w profesjonalnych warunkach:)Komp, sampel zajekurwabisty ze kosmos, i mokrofonek z tesco za 15 zl:)

Sry ale siedze troche w muzyce, gram sobie na paru instrumentach i smieszy mnie na calego taka tworczosc:/;/:/

Vision wszedzie ma przyjaciela:):) w moich majtkach tez acie przyjaciela nawet takiego od serca!!!

Wuzwar 29-01-2007 13:23

up<inteligentyny post to to nie był, a co do oceniania to jest inny temato do tego, a także pamiętajcie, że te nagranie było zrobione 4fun ludzie tak na pewno nagrali piosenkę to chcą zostać zawodowymi piosenkarzami i wogóle... ehh

hapes1 29-01-2007 14:47

Cytuj:

Hahaha widze że sam sie nie orientujesz w sytuacji na furorze, usłyszałeś jakieś plotki i czyjeś domysły i już uważasz sie z experta.....

Cytuj:

a on potwierdził że Spoxster był na tej postaci przez jakiś czas, sprzedając tego chara.

...wętpie......coś ci sie pomieszało albo czytać ze zrozumieniem nie potrafisz....
Cytuj:

Zrób postać na furorze i sie popytaj.

nie musze robić bo mam ....

noman 29-01-2007 14:55

Cytuj:

Nie wiesz nie mów...a hapes1 to RL Montury......
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smerfu (Post 1230829)
bo ktos musi wiedziec a nie chrzanic glupoty jak 90% osob

Popieram.....

Hellsir 29-01-2007 15:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Atahun (Post 1230767)
Setzer Gambler gra na Furorze??8o

(Czytanie ze zrozumieniem niee boli ):evul:

No właśnie dobrze zaznaczyłeś, że musisz się nauczyć czytać ze zrozumieniem. I poznać pojęcie porównanie. :)

A co do tej piosenki, to może być. Rytmiczna, jedna chyba z dwóch opublikowanych piosenek na temat Tibii po polsku.

Bongozzpl 29-01-2007 15:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krytykant (Post 1230615)

Xero

Takie Małe Ale..

Wasz Drogi Krytyk ;)

dobra ty idz na te swoje podworko sluchac tego swojego hip hopu i do tych swoich koleszkow,panienek i innych twoich super ziombli co sa elo ema siema yo. Zrobili se faze , nagrali , kazdy ma z tego breche a ty jestes debilem. taka opinia :O

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:24.