![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Rap z najwyższej półki Polskiej sceny hiphopowej. W sumie w sam raz.. jaka gra , taka muzyka ;d |
:>
|
@up
haha nawet nawet :) tylko zeby nie skonczylo sie na pisaniu pioseneczek ... czekamy na nastepne fragi |
Cytuj:
edit: "paPaPAPATRZ komu ufasz..." ahahahah w ogole , jakos takie mlaskanie slychac caly czas dobre dobre |
Cytuj:
Mlaskanie to od ciebie z kuchni chyba bylo slychac ;) Fajna nuta :P |
Cytuj:
furora syff LAMUSY NOOBY Taifun nawet jakby mial nie wiem spalic swoj dom i mieszkac na smietniku to nie zaplaci vision przeciez to jego serwer (visoion jeszcze go nie przejelo wiec JAPSKA NOOBY) |
Spójrzcie na Duskiness jak jest mass log Vision i wtedy mówcie kto się nie boi expić, bo ja wtedy widzę mass logout ludzi z Dusk, albo wyścig szczurów do najbliższego pz... zero solidarności.. każdy gra na swój własny rachunek.. nie mam uznania dla tej guild, aby nie zawyżać wyniku wyrzucili z guild połowę ludzi (i tak to nie pomaga bo Deactiver dobrze pracuje B) ) albo może szukali spy? a hackami pogardzają?
A jeśli chodzi o Taifuna to zawsze jak jest wojna to nie gra, ciekawe co jest teraz.. ferie? czy może ktoś zabrał mu taboret i nie boją się podchodzić rodzice? B) |
Cytuj:
pamietasz kacje na goblinach chyba na edron? loga dali ci ktorzy mogli bo dusski tam byli? hasu hasu? |
Taifun umie tylko expic, nie ma zielonego pojecia o wojnie >.<
(Tak jak wiekszosc Duskow) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja o tej akcji wiem trochę więcej niż ją tylko pamiętam B)
Ja bym powiedział tak, że tam parę osób się poświęciło z pewnego powodu rozkmiń sam jakiego, choć wątpię aby Ci się to udało sądząć po Twoim nicku... Po ubiciu w śmieszny sposób paru członków Dusk (jeśli to pamiętam w akcji było 4 - 5 we fragach + parę red skulli dla Dusk i masę unj), parę osób postanowiło poświęcić się i chwała im za to, jak to napisał wtedy Zwidek "Kamikadze i UE" :D A w innych akcjach? hmm? może nam coś o nich opowiesz? B) Szczególnie o tych co nie ma na filmikach ... |
Cytuj:
Moim zdaniem i tak tam klase pokazalismy. |
Cytuj:
|
ban na jedno konto to zalozyl 2 ... proponuje poprostu ignorowac tego trola i nieodpisywac
|
Cytuj:
Każdy jest w czymś dobry, oni coś tam umieją expić, a wy dobrze walczycie. Nie można oczekiwać od kogoś, że będzie dobry we wszystkim. Pozatym kimś z dużym lvlem, a słabym pvp można określić Setzler Gambler'a. Był kiedyś filmik jak bił jakiegoś 80+ knighta chyba i nie mógł sobie z nim poradzić. Peace%Love. PS. To jest porównanie |
Z tego co pamietam to byl z 40~~ek :P i padl dopiero jak sie nazbieralo tej choloty z setzera gildii i ue dostal:S
|
wku**** mnie teksty typu "hail vision" "vision jest nejlepsze" itp. Jetsem pełen podziwu dla ich naprawde dobrego pvp i tego ze odwazyli sie wypowiedziec wojne gildi duskiness ale denrwuje mnie fakt, ze zwykli gracze niezamieszani w wojne staja sie ich ofiarami. Pownni pokazac ze sa wstanie rzadzic tym serwem lepiej niz duskiness bo jak narazie to widze ze moga go tylko roz**bac.X(
|
Jan 28 2007, 23:10:44 CET Died at Level 61 by a demon skeleton
chello hunted |
Co do piosenki~~
To się nazywa coś, jakby były wybory na "gildie rządzącą" to opinie publiczną byście mieli po swojej stronie jak cholera. Coraz więcej osób zaczyna sie do was przekonywać, czy wy macie jakiegos styliste od publicznego wizerunku ?? Zaczynacie robić FURORE w tibi ;] Gratz Prophaganda!! |
za duzo emocji wkladacie w ta gre - powinniscie zrobic sobie przerwe
|
Komentarz do Piosenki i Takie Tam
Kilka Zastrzeżeń ogólnie do **** ten kawałek
O jakości już nie wspomnę do bani ;/ chociaż ci co śpiewali nie byli źli ale tekst boże w gimnazjum na nauczycielki lepsze leciały... aa i jeszcze jedno śpiewałeś w domu czy jak bo mi się wydawało że jak był nie cenzuralny tekst to śpiewałeś ciszej? mama cie jeszcze bije? a może masz 16 lat i nie możesz jeszcze klnąć w domu ty mój Hardcorowy Hiphopowcu.. Śmierdzi Tam takim kserem że żal... Xero -"W końcu rozliczyć się z każdym wrogiem" -"wlasnie się wali twoj pomnik" -"działamy na was jak terapia szokowa" -"Od nowa niszcza, zamiast to budować" -"pewnie lamusą to przestanie sie oplacać." - nie jestem pewien -"Ty patrz komu ufasz, pa... patrz komu ufasz" - btw. Ufaj sam sobie dobrze na tym wyjdziesz Takie Małe Ale.. -"Petro jesteś lolem" - (to mi się kojarzy z czasów gimnazjum) -"Wciąż was stukamy" - geje czy co? -"nieprzespane noce" - żalisz się? -"Od nowa niszcza, zamiast to budować" - kto niszczy to niszczy -"Vision wszędzie ma przyjaciela." - chyba nie wiesz co to przyjaźń -"Elo ten świat powraca do starych zasad" - jakich? PA Imargama? -"Taifunie pamiętaj kto tu jest noobem." - Gim..... Mówisz Walka furorę najpierw spójrz kto tu jest potworem po za tym jest nas wielu nam "nie-podołaty" przyjdzie czas ze to wy przyjmiecie baty miło z waszej strony ze chcecie naprawić to co zjebaliście i ze jak to na końcu było medal za to chcieliście Bijacz! Ps. jesteście śmieszni chcecie zrobić karierę w hip hopie ? a może hałas w okół samych siebie? pokazać jacy to wy jesteście zajebisci. + Patrz jestem z Vision (Zabiłem Raz Taifuna) + Patrz Nagrywam Hip Hop (a raczej robie z niego pośmiewisko) + W ogóle jestem Super (Szkoda że nie wychodzę na dwór i zarywam nocki przed tibią) + Dziewczyny nie mam (co z tego ale słucham Ascetoholix - Suczki) przepraszam autorze drogi każesz iść komuś do szkoły a sam robisz błędy ortograficzne w tekście? Btw. po co daliście listę osób hunted? to może mieć dwu jaki skutek - wiedza ze są hunted będą przeciwko wam chyba ze złamią się i zapłacą - pamiętaj Imargamie :) raz na wozie raz pod wozem... Wasz Drogi Krytyk ;) |
@Krytykant
Czekam na Twoje nagranie i tekst. Z0baczymy jak karasz w tych klimatach. Elo elo joł jestes pro elo mastach ziomal tylko ze pierd0lisz o dupie maryni i 0 w tym przesłania. Jestes 0 idz załoz słuchawki na łeb kartka w łape i napierd@laj teksty jezeli tak sie wywyzszasz. |
Wiesz JA tu jestem sobą wyrażam swoją opinie jestem wiernym słuchaczem Hip-Hopu... słucham takiego hip-hopu że ty byś się bał puszczać to głośno...
Btw. Czy uważasz że krytyk musi ci coś udowodnić ze potrafi lepiej? jest i tyle, taka jego praca pomyśl czasami... Czy krytyk filmowy nagrywa filmy ? nie on się na tym zna. |
Już jest temat o tym nagraniu.
http://forum.tibia.pl/showthread.php...92#post1230592 Ale napisze jeszcze raz to tutaj: "Oni nie zrobili singla, tylko coś for fun" Easy ? |
boze drogi.. tu juz nic nie moze byc 4fun...
dziwic sie ze niektorzy graja cale dnie w tibie ? przeciez jesli zrobi sie cos 4fun to jest źle , a jak sie gra 25/ na dobe to tez źle ? ludzie czego wy oczekujecie :) normalne ze kawalek jest amatorski i mu duzo brakuje do hiphopu prawdziwego ale przeciez nie proboja podbic Polski.. chociaz mogliby bo skoro Mandaryna może to wróze im świetlana przyszlosc muzyczna :D @Khazul chello hunted 4ever czy ma jakis payment ? :D |
Cytuj:
|
edit:
"misstake" :P No akurat myslalem ze chodzi o tego Evila bo pisal 80+ ;P |
Setzer Gambler gra na Furorze??8o
(Czytanie ze zrozumieniem niee boli ):evul: |
09:22 You see Kolek el'Baq (Level 125). He is an elite knight.
wywalili\zaplacil?\sam wyszedl? answer plis =) |
Cytuj:
Cytuj:
|
james skad ty to wszystko wiesz ;]
\/ znalazl sie mądry wkoncu :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
A vison ma pewnie w gaciach mokro jak slucha tej nuty:) A Bielsko-Biala to wasze pany , wiec ssijcie palki:) Nuta tez nagrana w profesjonalnych warunkach:)Komp, sampel zajekurwabisty ze kosmos, i mokrofonek z tesco za 15 zl:) Sry ale siedze troche w muzyce, gram sobie na paru instrumentach i smieszy mnie na calego taka tworczosc:/;/:/ Vision wszedzie ma przyjaciela:):) w moich majtkach tez acie przyjaciela nawet takiego od serca!!! |
up<inteligentyny post to to nie był, a co do oceniania to jest inny temato do tego, a także pamiętajcie, że te nagranie było zrobione 4fun ludzie tak na pewno nagrali piosenkę to chcą zostać zawodowymi piosenkarzami i wogóle... ehh
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
A co do tej piosenki, to może być. Rytmiczna, jedna chyba z dwóch opublikowanych piosenek na temat Tibii po polsku. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:24. |