![]() |
Cytuj:
|
e tam nie bylo zle
http://img452.imageshack.us/img452/4042/uo0316eh8.jpg |
Jak milo wracajac z guardow padlem ofiara Rapito~ sciagnal mnie z ue za free :l
|
@Pephy
Kogo zabili¶cie na tym foto? |
wlasnie obejrzalem filmik i omg jaki klej... to co zrobilo ng to normalnie masakra...
w porownaniu do ich poprzednich battle to tak jakby nagle zaczeli myslec |
gowno a nie zaczelo myslec , all mieli blokowac tp ale ~sarkazm~nie dosłyszeli komendy~/sarkazm~ no i wyszlo jak wyszlo
na ss pada azared |
Nie wiem jak Was ale mnie najbardziej rozbawiła akcja :
Fox~ vs Mannow :D :D :D |
a tutaj jak by się komu¶ nudziło accouncik kolegi casspariego:
9934222 |
Cytuj:
|
Frags w dzisiejsyzm starciu
Ng: 8 - Evo'Hawk - Yunichi - Algothin - Darota - Duba'Evil - Gal'axy - Litheld - oraz jak zawsze: Mentor de'Vrie Et: 5 - Azared Eagon - Wartex Night - Waldorio - Xusodove - Xerotax Pephy wd. mnie za bardzo się ich bali¶cie (run forest run) |
Evo'Hawk
Feb 12 2007, 21:23:27 CET Killed at Level 106 by Alith Takilbya Yunichi Feb 12 2007, 21:23:38 CET Killed at Level 114 by Memy Chemics and by Alith Takilbya Algothin Feb 12 2007, 21:23:31 CET Killed at Level 102 by Mannow and by Casspari Darota Feb 12 2007, 21:23:15 CET Killed at Level 95 by Mannow and by Hayalet Duba'Evil Feb 12 2007, 21:23:56 CET Killed at Level 107 by Dorpaz and by Hayalet Gal'Axy Feb 12 2007, 21:40:47 CET Killed at Level 121 by Archin and by Dorpaz Litheld Feb 12 2007, 21:30:55 CET Killed at Level 120 by Archin and by Dorpaz Mentor De'Vrie Feb 12 2007, 21:22:52 CET Killed at Level 113 by Mannow and by Vany Hod A z ng padli : Azared Eagon Feb 12 2007, 21:21:23 CET Killed at Level 149 by Yunichi Wartex Knight (ze tez mu sie chce jeszcze grac) Feb 12 2007, 21:23:47 CET Killed at Level 101 by Pephy and by Fozivo Waldorio Feb 12 2007, 19:26:17 CET Killed at Level 130 by Ryba The Wolf and by Lady Szikaka Xusodove Feb 12 2007, 21:22:54 CET Killed at Level 104 by Gnir'Hawk and by Fozivo Xerotax Feb 12 2007, 21:14:19 CET Killed at Level 81 by Ryba The Wolf and by Imhreey hmm to w sumie nie jest tak zle ,na filmiku wyglodalo to troche gorzej |
Mr Exura Vota zalapal fraga na mnie <lol2>
|
Cytuj:
2)Nigdy go nie lekceważ... 3) Patrz 1) i 2)... Ano rzeczywi¶cie gorzej to wygladalo na filmiku. |
|
benek Feb 13 2007, 01:47:33 CET Killed at Level 99 by Dorpaz
|
poda mi kto¶ link tego filmiku z wojn±? bardzo bym prosił, z góry dzięki
|
huhu działo sie w nocy hehe
|
Cytuj:
battle in deeper fib.. Next Generation vs Eternal Team. Mannow''s view biedny galaxy :) |
Casspari w NG lol co sie dzieje na tym swiecie to ja nie wiem.
Ale to i tak jebany noob i thief. Dlugo w ng nie posiedzi |
@up Przeciez cass to "eternal asslicker of Azared and NG"
|
Cytuj:
|
oj widze ze sie coraz gorzej dzieje :(
Pephy - Feb 13 2007, 21:53:02 CET Killed at Level 133 by Polathanem and by Dorpaz Benek Plaxx - Feb 13 2007, 21:50:30 CET Killed at Level 99 by Mannow and by Rundo Tejparn Yunichi - Feb 13 2007, 21:50:13 CET Killed at Level 113 by Alith Takilbya and by Azared Eagon HAIL ET!! |
nie tylko pephy :/ ostro was wycieli, tak jak kiedys wy ich, tak to niestety bywa na wojnie
|
kurwa jego mac , podziekowal
|
spokojnie pephy!! dalej w was wierzymy ; ) przynajmniej ja dacie rade!!
|
Jak to napisal [CHAR]Wartex Night[/CHAR] na forum tibia.com:
[CHAR]Pephy[/CHAR] Killed at Level 133 by [CHAR]Polathanem[/CHAR] and by [CHAR]Dorpaz[/CHAR] [CHAR]Evo'Hawk[/CHAR] Killed at Level 105 by [CHAR]Casspari[/CHAR] and by [CHAR]Zibil-han [/CHAR] [CHAR]Gnir'Hawk[/CHAR] Killed at Level 103 by [CHAR]Mannow[/CHAR] and by [CHAR]Vany Hod [/CHAR] [CHAR]Yunichi[/CHAR] Killed at Level 113 by [CHAR]Alith Takilby[/CHAR]a and by [CHAR]Azared Eagon[/CHAR] [CHAR]Benek Plaxx[/CHAR] Killed at Level 99 by [CHAR]Mannow[/CHAR] and by [CHAR]Rundo Tejparn[/CHAR] |
No trudno bywa chłopaki przynajmniej walcz± a nie siedz± bezczynnie i pierdol± głupot na forum
ja i tak uwazam ze lepiej miec rooka niz zaplacic tym frajerom |
:< dalej dalej ET! Jeszcze to wygracie...
|
Pamietacie jak NG na poczatku dostawalo? ET nie powinnien poddac sie po 2 przegranych walkach. Raz na wozie, raz pod wozem.
@Mannow Nie karmic trolla! |
Dokladnie nie poddawajcie sie po 2 przegranych walkach, mysle ze jeszcze Et wroci do dawnej formy. Moze znow warto sprobowac walki na pustyni? Widac ze goscie z lunary grajacy charami Ng dosc duzo poprawili sytuacje ngersow.
A co do tego frajera pod nickiem Mannow, poprostu olejcie go. Pewnie sie dzieciakowi znudzi zaraz i sobie pojdzie. |
nie pana "mannowa" nie mozna ignorowac :) to trzeba tepic guzikiem "report post" a co do wojny to nie wiem czy sie cieszyc ze pephy nie bedzie miec czasu na bieganie za nirwaratorem czy plakac ze umieracie :)
|
|
Cytuj:
|
Łukaszku, jest tez druga strona medalu. Goscie z Kyry tez znacznie poprawili/poprawiali poziom ET.
ale jako ze wszyscy maja lagi, to nawet przestaje sie dziwic tym, ktorzy maja passy. wczoraj nawet szwedzi ode mnie z gildii sie skarzyli. |
Dawno mnie tu nie bylo ale widze Ze Wojna pelna para. Pephy zaje...... Sccren. Kazdy osoba ktora wyleci/wyjdzie z ET to Ng bedzie chcialo zwerbowac szczegulnie sorcow.Darota masz racje lepiej trafic na rooka nic placic paymenty z kosmosu
;p |
Całem sercem jestem za Et ale Pephy plz zmięcie taktykę oraz ongarzujcie wszystkich członków guildi do walki...
Na jak długo styknie wam jeszcze kasy? :| |
zmiana taktyki ma nastapic :) no niestety dwa ostatnie dni nie byly za szczesliwe dla nas :D plan bylk dobry gorzej z wykonaniem nie bede podawal nickow :P no teraz ng ma szczescie ale fortuna kolem sie toczy :) zauwazmy ze doszedl imhreey :D moze ktos jeszcze dodjzie ?? a moze nie :D no zobaczymy wojna jeszcze bedzie twrala a trwala :P poki nie ebdzie kasy albo czegos co mozna zamienic na sdki wojna twrac bedzie :D pozdrawiam
WUja Kiroy |
Cytuj:
|
Luppy jak napisal Kiroy: "zmiana taktyki ma nastapic" czekam z niecierpliwoscia na efekty :) jestem bardzo ciekawy jak to wyjdzie ; ) najwiecej szacunku za dead Azareda super to wyszlo :)
|
[quote=Konzbi;1266632]Pamietacie jak NG na poczatku dostawalo? ET nie powinnien poddac sie po 2 przegranych walkach. Raz na wozie, raz pod wozem.
Osobi¶cie to nic do Ciebie nie mam, ale nic by sie nie stało gdyby¶ pomógł Et, skoro grasz for fun... jak to mnie doszły słuchy. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:15. |