Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

sliver 20-11-2006 23:40

Ryba gratz tibia.pl supporta :D

Yuge 20-11-2006 23:44

Wielki Dajmos to z tego co wyczytalem wasz nowy mistrz i wzor do nasladowania :D :cup:

pawlon 20-11-2006 23:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kuczer88 (Post 1090722)
Tylko zobacz że jest jeden malutki problem kochaniutki. On inaczej sie zachowuje w stosunku do was jak do mnie. Ja tak samo mógłbym na tym forum oceniac Ascario ,ale po co? No właśnie nie robie bo mnie takie rzeczy nie bawią(dravenora najwyraźniej tak). Wiem Wiem jestes najlepszy zawsze o tym wiedziałem :P(pozdro)Ty mi imponujesz ale wstydziłem sie tego zawsze powiedziec teraz wiem :P

dobrze, czyli jednym slowem jest obludny albo dwulicowy ;) albo sie jest soba albo nie, albo ma sie kulture osobista albo nie, moglbym tak wymieniac bez konca... jesli ktos kogos okradnie, ale nie okradnie Ciebie bo akurat Cie lubi to nie zmienia to faktu ze ten ktos jest zlodziejem, to tylko przyklad ale mozesz go latwo przlozyc na kupe sytuacji z tibii... zamykajac oczy na wszsytko inne dookola i oceniajac jeden tylk aspekt jego zachowania nie tylko idziesz mocno na latwizne, ale chyba takze oszukujesz sam siebie... tez mialem z nim pare sytuacji zanim "doszedl" do wojny wiec wiem jak zmienia sie jego zachowanie, nie mowiac o tym ze dotyczylo to tego ze mnie prosil o pomoc... ass lickerstwo to ass lickerstwo, jestes pewien ze odnoil by sie tak samo do Ciebie jakbys nei mial lev 100+ tylko na 25 i nie bylbys w silnej gildii? przekonaj sie kiedys latwo to sprawdzic ;)

Poznanski Rycerz 20-11-2006 23:55

,,,

on jest Wannabe Kardear, Sir zemus, Raverton, Dray, Anevarix, Old owner skopo, Potempik silny, rivenn keekz - czytaj PA.
Dorwal sie do wladzy ... poki co... ja z drayem i potempikiem PA robilem podczas wojny i jestem z tego dumny, a nie siedze w dp i charcham ;]- taki neologizm ... polowa i tak nie zrozumie.
WIelki dajmos to osoba ktora nie umie po angielsku, na bitwy chodzi zeby z tylu poogladac. Ale jak do pa'owania to pierwszy. Ja jak robilem pa to sie z tym tak nie obnosilem i nie latalem i pay boh tylko chodzilem na kopalnie zabijalem reason- insult i koniec.
To jest tak zwana "ciota"- przepraszam za wulgaryzm- sam nic nie moze to od razu sie zaslania tym i tym.
Co do galany jak to HWL juz mialo w przeszlosci PING ;]
Walka to walka oni mowia o honorze bo grudging im chate obrobil a o tym ze catrishia uwalila demon arma od lady to nic i keekz ktory cala chate kardeara posprzatal.
Komedia jak ktos tam wczesniej napisal.

Sincerely urs
Wannabe tibia.pl support

pawlon 21-11-2006 00:02

Banished: until Dec 20 2006, 22:57:39 CET because of macro use

czekalem na tego GMa i czekalem az sie doczekalem, dobra to ide spac ;D

Alex zagis jakby ktos sie pytal :P

Kurier 21-11-2006 00:02

@up- swiete slowa w zasadzie co do wydarzen z galany..;]

@kuczer- ot niestety ja zawsze chcialem galane oczyscic z takich low lvl kozakow ktorzy znaja tego czy tamtego i laza i inne lov badz mid lvle "hunca" bo zaraz moga sie chowac za swoimi "panami" xD

Sam fakt ze na forum zaczal ostatnio sie ostro udzielac w kazdym poscie robiac z siebie niewiadomo jakiego mastaha... smieszne, tudziez zalosne ;]

Ale widzisz co chcesz widziec, reszta widzi co innego ;]

sliver 21-11-2006 00:04

pamietam gdy bylem liderem ir, wyrabalismy dajmosa z gildi za glupkowate teksty na gh i niski iloraz intelignecji ale nie wiem czy to ten sam owner..

Ascario 21-11-2006 00:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kuczer88 (Post 1090769)
Ehhhh sądze tak samo o Tobie ,ale no cóz jakby to powiedziec to nie ja Cie meczyłem o demony bo miałem to w du... i to nie ja Cie zabiłem wiec Twoje założenia są bezpodstawne :P a ja o Tobie mogę wiele myslec po konwersacjach z Toba ,ale to nieważne.

Tym samym przyznajesz sie do sharowania :)

Celmir 21-11-2006 01:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1090816)
on jest Wannabe Kardear, Sir zemus, Raverton, Dray, Anevarix, Old owner skopo, Potempik silny, rivenn keekz - czytaj PA.
Dorwal sie do wladzy ... poki co... ja z drayem i potempikiem PA robilem podczas wojny i jestem z tego dumny, a nie siedze w dp i charcham ;]- taki neologizm ... polowa i tak nie zrozumie.
WIelki dajmos to osoba ktora nie umie po angielsku, na bitwy chodzi zeby z tylu poogladac. Ale jak do pa'owania to pierwszy. Ja jak robilem pa to sie z tym tak nie obnosilem i nie latalem i pay boh tylko chodzilem na kopalnie zabijalem reason- insult i koniec.
To jest tak zwana "ciota"- przepraszam za wulgaryzm- sam nic nie moze to od razu sie zaslania tym i tym.
Co do galany jak to HWL juz mialo w przeszlosci PING ;]
Walka to walka oni mowia o honorze bo grudging im chate obrobil a o tym ze catrishia uwalila demon arma od lady to nic i keekz ktory cala chate kardeara posprzatal.
Komedia jak ktos tam wczesniej napisal.

Sincerely urs
Wannabe tibia.pl support

Ja już nie mogę tego znieść.NIE MA ŻADNEGO NOWEGO OWNERA SKOPA. Weź idź się pierdolnij w czache i zacznij pisać z sensem. Jak mam Ci udownodnić, że nie ma new ownera. Pamietasz jak biliśmy Sir Impa i HWL dojebało mass loga i ja i Ty się poskładaliśmy.....Z tego co wiem to Ty Rav mialeś wielu ownerów. Jak sam po dedzie powiedziałeś "inni ownerzy już wiedzą i jest looz".:baby:
A słowo "ciota" jakiego użyłes to jak dobrze wiem oznacza "miesiączke u kobiet" lecz jest to wulgarne określenie.

Ajron 88 21-11-2006 01:37

Co do Dajmosa , co oni widza wnim ? proste , jego zacowanie to typowy przyklad stereotypu polaka jaki wykrztalcil sie w umyslach ludzi , dla nich to taki wlasny okaz "pl?!" , i moga sie cieszyc nim na codzien bez ryzyka ze bedzie ich spamowal żebrząc o itemy przez pol dnia..

@Kurier

Żałosne to za slabe slowo.

Do tych co zaras zaczna pisac cos o zazdrosci , powim tyle ze na dolerze spelnialem kiedys podobna funkcje kiedy rzadzilismy serverem , low level , nie bralem udzailu w bitwach glownie ze wzgledu na lagi , ale do k*rwy nedzy nikt w gildi nie powiedzial by na mnie "pet" , ludzie mnie szanowali mimo miernych (wtedy) umiejetnosci poslugiwniaa sie jezykiem angielskim..

Dajmos to typowa pacynka , znudza sie nim , powiedza ze niechca low lv w gildi i Dajmos zostanie na lodzie , chyba ze mnie zadziwqi i tak wypoleruje odbyty ze bedzie "Lithium 4 life" itd. hah XD

Kurier 21-11-2006 02:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sliver (Post 1090831)
pamietam gdy bylem liderem ir, wyrabalismy dajmosa z gildi za glupkowate teksty na gh i niski iloraz intelignecji ale nie wiem czy to ten sam owner..

chyba na GC(guild chat) :p
all saints i Consensus expi caly dzien- Lithium w pz...

00:14 You advanced from Level 91 to Level 92.

over and out...

sliver 21-11-2006 08:13

moj blad ;D

_PiteroS_ 21-11-2006 08:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kurier (Post 1090917)

over and out...

witak po dluuuuuuuugiej przerwie.
Kurier to ze oni siedza w pz to jest jakas genialna strategia znanego wielkiego stratega nijakiego dajmosa

Cataclism 21-11-2006 13:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kurier (Post 1090917)

over and out...

hummmm gz expienia +41,183 naprawde zaraz wbijesz 100 lvl lol
all saints jedynie rattzor wbil okolo 150 k reszta - 0
consensus ty i dray po ogromne 50 k expa gratulacje

edit: i jeszcze widze rostek-horna ktory poexpil strasznie XD -400k expa comment: Retired

Kurier 21-11-2006 14:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1091157)
hummmm gz expienia +41,183 naprawde zaraz wbijesz 100 lvl lol
all saints jedynie rattzor wbil okolo 150 k reszta - 0
consensus ty i dray po ogromne 50 k expa gratulacje

edit: i jeszcze widze rostek-horna ktory poexpil strasznie XD -400k expa comment: Retired

przy twoim skromnym +3,259 to i tak imponujace osiagniecie..
Od wiekow wole stac i gadac ze znajomymi bardziej niz expic.. ale co ty mozesz o tym wiedziec...
lazilem sobie poltorej godziny gdzie od was online byl keekz,camuh, gaostic, grimheim(z tych wazniejszych) i ty i dajmos( z tych mniej waznych xD)
Jakos nikt sie nie pofatygowal zeby do mnie przyjsc..
Szkoda bo od nas byly 2 osoby w tym czasie;]
Ale tak to juz jest nie wyjdziecie jak nie ma was 15+..
powodzenia zuczku! :)
P.S. zebym mial tyle samozaparcia, ktore mialem kilka miechow temu to bym juz dawno mial 100 lvl..
Tyle ze mnie to nudzi.. Spytaj kazdego kto mnie zna jak wyglada u mnie expienie i po jakim czasie mam dosc...
Bylem wczoraj 6h online z czego 5h poza pzetem (i nawet nie bylem blisko depo) wiec gdzie ty byles cwaniaczku?

Cataclism 21-11-2006 14:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kurier (Post 1091201)
przy twoim skromnym +3,259 to i tak imponujace osiagniecie..
Od wiekow wole stac i gadac ze znajomymi bardziej niz expic.. ale co ty mozesz o tym wiedziec...
lazilem sobie poltorej godziny gdzie od was online byl keekz,camuh, gaostic, grimheim(z tych wazniejszych) i ty i dajmos( z tych mniej waznych xD)
Jakos nikt sie nie pofatygowal zeby do mnie przyjsc..
Szkoda bo od nas byly 2 osoby w tym czasie;]
Ale tak to juz jest nie wyjdziecie jak nie ma was 15+..
powodzenia zuczku! :)
P.S. zebym mial tyle samozaparcia, ktore mialem kilka miechow temu to bym juz dawno mial 100 lvl..
Tyle ze mnie to nudzi.. Spytaj kazdego kto mnie zna jak wyglada u mnie expienie i po jakim czasie mam dosc...
Bylem wczoraj 6h online z czego 5h poza pzetem (i nawet nie bylem blisko depo) wiec gdzie ty byles cwaniaczku?

ja wczoraj bylem online 0h 15m a gdzie bylem hummm na dworze karaluchu xD

Bartol1 21-11-2006 15:07

Przestancie sie klocic...
Wasze wypowiedzi o zukach, karaluchach i robaczkach sa tragiczne.
To jest temat o wydarzeniach z Galany, a nie bug huntach -.-

Ascario 21-11-2006 15:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1091217)
ja wczoraj bylem online 0h 15m a gdzie bylem hummm na dworzu karaluchu xD

Na dworze :D

Cataclism 21-11-2006 16:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ascario (Post 1091268)
Na dworze :D

o jezu kiedy przestaniesz robic z siebie debila wiesz co to dysortografia czy jak to sie pisze
wydarzenia z galany: ludzie ciagle gina za nic i nikt nic nie moze zrobic XDD

Cataclism 21-11-2006 16:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bartol1 (Post 1091226)
Przestancie sie klocic...
Wasze wypowiedzi o zukach, karaluchach i robaczkach sa tragiczne.
To jest temat o wydarzeniach z Galany, a nie bug huntach -.-

hehehe wygrales tym XDDDD

Ascario 21-11-2006 16:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1091308)
o jezu kiedy przestaniesz robic z siebie debila wiesz co to dysortografia czy jak to sie pisze
wydarzenia z galany: ludzie ciagle gina za nic i nikt nic nie moze zrobic XDD

To Ty robisz z siebie debila, popelniajac taki blad nie ja ;)

Komandos Strong 21-11-2006 16:47

ludzie dajcie sobie spokoj z tibia a jak nie z tibia to przynajmniej z galana bez tibii mozna duzo fajnych rzeczy robic np. spotykac sie z przyjaiolmi etc. a jak juz nie mozecie odkleic swoich oczu od tibii to idzcie na jakis normalnty serv :P bedzie sie Wam przyjemnie gralo i bez zadnych problemow i noobkow jakich ostatnio coraz wiecej, przyklad miesiaca Wielki Dajmos :D :D :D no nic gl :P

PS.
gratz dla Lukasza, Karola, Filipa i Waldka za to ze sie przeniesli :* moze tez tam stworze chara do gadani tylko :D

pawlon 21-11-2006 16:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Komandos Strong (Post 1091397)
ludzie dajcie sobie spokoj z tibia a jak nie z tibia to przynajmniej z galana bez tibii mozna duzo fajnych rzeczy robic np. spotykac sie z przyjaiolmi etc. a jak juz nie mozecie odkleic swoich oczu od tibii to idzcie na jakis normalnty serv :P bedzie sie Wam przyjemnie gralo i bez zadnych problemow i noobkow jakich ostatnio coraz wiecej, przyklad miesiaca Wielki Dajmos :D :D :D no nic gl :P

PS.
gratz dla Lukasza, Karola, Filipa i Waldka za to ze sie przeniesli :* moze tez tam stworze chara do gadani tylko :D

ee patrzysz bardo stereotypowo, mozna grac w tibie i jednoczesniej miec dosc bujne zycie towarzyskie, wszsytko zalezy od playera ;) zresztaja w sumie i tak nie gram wiec mi to bez roznicy ;)

Poznanski Rycerz 21-11-2006 18:26

@boys and girls

@skopo uwielbiam sie z toba droczyc :***
Ale wiesz, ze ameryke odkryles z tym ze sharowalem? no nie wierze ^^.

@cataclism
Moj kolega ma dysleksje ale nie robi tylu bledow i nie zrzuca winy na dysleksje za kazdym razem i na pewno nie pisze na DWORZU? w ogole jak to brzmi. Mowisz o tym ze byles na "dworzu" jak o czyms wielkim. Pierwszy raz w zyciu?

Na galanie lipa ostatnio caly czas sie naparzali a teraz nic ;(

Kurier 21-11-2006 18:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawlon (Post 1091413)
ee patrzysz bardo stereotypowo, mozna grac w tibie i jednoczesniej miec dosc bujne zycie towarzyskie, wszsytko zalezy od playera ;) zresztaja w sumie i tak nie gram wiec mi to bez roznicy ;)

Przyklad bujnego zycia bez tibii-

17:23 Wielki dajmos [56]: 13% do lvl
17:23 Wielki dajmos [56]: niechce mi sie dobijac
17:23 Wielki dajmos [56]: aff
17:23 Wielki dajmos [56]: w*****ony chodze
17:23 Wielki dajmos [56]: laske z fiizy
17:23 Wielki dajmos [56]: dostalem
17:23 Wielki dajmos [56]: znowu
17:23 Wielki dajmos [56]: ...
17:23 Wielki dajmos [56]: zagrozony jestem
17:23 Wielki dajmos [56]: :S
17:23 Wielki dajmos [56]: ahh
17:24 Wielki dajmos [56]: ja chce sie na*******ac
17:24 Wielki dajmos [56]: nudzi mi sie
17:24 Wielki dajmos [56]: :o

Moj koment- malutki lazi i tak za reszta z rómciem na szarym koncu wiec gdzie jego nap*** sie?-.^

P.S . jak to pisze rómcio:
Pozdro
i pocwicz.. (fiize) rotfl xD

P.S2. Catrishia~( terazniejszy owner) dysleksji to ty na oczy nie widziales...
Zadziwiajace jak szybko rosna dyslektycy w polsce.. a moze to poprostu wina tibii i braki w wyksztalceniu? O.o

Ajron 88 21-11-2006 18:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kurier (Post 1091648)

Moj koment- malutki lazi i tak za reszta z rómciem na szarym koncu wiec gdzie jego nap*** sie?-.^

Pozdro

jadowita bestia z ciebie Kurier ;)

Poznanski Rycerz 21-11-2006 18:55

...

Nasz polinteligent Wielki dajmos ma zagrozenie.
Z fizyki rozumiem... nie mowie ze mam ale rozumiem

@kurier
Odwal sie od rumcia, bo tez moge ci poszukac bledow. Ty mi tez znajdziesz brak przecinkow, ale zaloze sie, ze jestes 6 razy glupszy od rumka. To ze przegywasz wojne nie znaczy, ze od razu musisz mu wrzucac. Ja rozumiem ze wam w open battle nie wychodzi ale daruj se twoje zalosne, przegadane, nudne teksty. SMieszne to by bylo powiedziane 2-3 razy ale nie za kazdym razem i nie przytaczaj watku rumcia do polinteligenta dajmosa. Btw. jakbys chociaz ty cos zdzialal w tej wojnie? Tylko twoje bezsensowne gadanie na forum. Myslalem, ze normalny jestes, a nie prymityw.

To dla Rumcia mojego sexownego plywaka :*** i dla Adriana od Skopa tez :**
I jak to mowi kurier:
Pozdro dla little pibby

ASSLICKING to sie nazywa bibi. Spojrz na siebie

Kurier 21-11-2006 19:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1091683)
Nasz polinteligent Wielki dajmos ma zagrozenie.
Z fizyki rozumiem... nie mowie ze mam ale rozumiem

@kurier
Odwal sie od rumcia, bo tez moge ci poszukac bledow. Ty mi tez znajdziesz brak przecinkow, ale zaloze sie, ze jestes 6 razy glupszy od rumka. To ze przegywasz wojne nie znaczy, ze od razu musisz mu wrzucac. Ja rozumiem ze wam w open battle nie wychodzi ale daruj se twoje zalosne, przegadane, nudne teksty. SMieszne to by bylo powiedziane 2-3 razy ale nie za kazdym razem i nie przytaczaj watka rumcia do polinteligenta dajmosa. Btw. jakbys chociaz ty cos zdzialal w tej wojnie? Tylko twoje bezsensowne gadanie na forum. Myslalem, ze normalny jestes, a nie prymityw.

To dla Rumcia mojego sexownego plywaka :*** i dla Adriana od Skopa tez :**
I jak to mowi kurier:
Pozdro dla little pibby

ASSLICKING to sie nazywa bibi. Spojrz na siebie

No rómcio w moim poscie wystapil goscinnie- jako ten od "Treningow" xD
co do 6 razy glupszego... moze 2 ale nie az 6, dlaczego mnie tak surowo oceniasz? ;(

Nie czaje twojego watku little pibby.. co ten maly zlodziejaszek ma tu do rzeczy?-.-
Bylbym dzwieczny (tak "DŹWIĘCZNY") jakbys mnie oswiecil w tej kwestii ;]
pozdro dal daj~
17:53 Wielki dajmos [56]: przyznawac sie ktory to Dravenor O.o
Rotfl xD

Poznanski Rycerz 21-11-2006 19:09

...

Little pibby to moj dobry kumpel.

Nie przytaczaj ze sie tak wyraze brutalnie TEGO IDIOTY na forum. Juz nie moge patrzec na tego "agresora" ktory nic nie zdziala w pojedynke.

@kurier
ODwal sie od rumcia? wystarczy? Oceniam cie tak nisko bo rumcio sie nie poniza i za kazdym razem nie pisze kórier? Wygraj wojne, zamiast na niego naskakiwac.

@do mojego poprzedniego postu
WATKU

Carl Fry 21-11-2006 19:16

@ Komandos Strong

Wiesz... tak wlasciwie to nie wiem czy ta przeprowadzka z servera to dobry pomysl :P dla mnie najlepszym rozwiazaniem bylo by rzucenie tibi, jednakze u mnie to bedzie dosc ciezkie :) Bardzo ciesze sie ze Ty znalazles wieksze szczescie i radosc poza komputerem :) Miej na uwadze, ze zawsze bedziesz u mnie naprawde zaufanym kolega. (Filip mnie popiera :D )

Kurier 21-11-2006 19:19

naprawde cie nie rozumiem.. serio ;(
1." I jak to mowi kurier:
Pozdro dla little pibby" <---- wytlumacz plax!
2. ASSLICKING to sie nazywa bibi.<--- to tez plax bo nie wiem czy do mnie to czy o "jakze wielkim Daj~" xD
3.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1091696)
Little pibby to moj dobry kumpel.

Nie przytaczaj ze sie tak wyraze brutalnie TEGO IDIOTY na forum. Juz nie moge patrzec na tego "agresora" ktory nic nie zdziala w pojedynke.

Ano jako 1 osoba nikt tutaj nic nie zdziala..
No moze gaostic, levandero i toxo ktorzy wciaz twierdza ze potrafia solowac 90+ EK.. lolz xD

@Down~ to edytuj posta stary bo napisales nie kórier tylko kurier... dlatego mylnie sie odbiera intencje ;S

Poznanski Rycerz 21-11-2006 19:23

..

Oni w ogole sa the best.

Nie spotkalem sie z przypadkiem, ze sie komus podlizujesz. Dajmos to asslicker.

Tak jak ty piszesz jak to rumcio mowi pozdro zrobilem to samo tylko ze z kórierem.

Bartol1 21-11-2006 20:40

19:37 Boltina [125]: Masz 56 lvl nazywaja cie od pet polackz 19:37 Wielki dajmos [56]: lol 19:37 Wielki dajmos [56]: bo ja to lubie 19:37 Wielki dajmos [56]: xd

hahaha

Poznanski Rycerz 21-11-2006 21:11

...

Taki maly masonek ;] i nie kuma jak se z niego beke robia

Cataclism 21-11-2006 21:26

to nasz pupilek ;/ zostawcie juz go ;/

pawlon 21-11-2006 21:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1091960)
Taki maly masonek ;] i nie kuma jak se z niego beke robia

zmiencie temat, on nie zasluguej na az tyle uwagi :D chlopak sie dowartosciuje jak to poczyta, a pisanie rómek" ma sowje podstawy, zauwazyliscie ze jak tylko suie komuc uwage zwroci na blad to od razu "ma" dysgrafie, dyslekcje, i wszystko co mozna? HIV tez ma?

w 90% to sa tylko i wylacznie braki w oczytaniu i w wyksztalceniu ogolnym....a kazdy sie od razu zalasnia dysgrafia... zaswiadczenie o dysgrafii to ja moge zdobyc bez problemu idac do odpowiedniej poradni, i jakos nie znaczy to ze ja mam... po prostu panowie czytac ksiazki...a nie tylko tibia.pl forum, przy okazaji pomorze wam to pozbyc sie zagrozen ;D

PS:
jest tu ktos z was z gimnazium itp bez zagrozen? przecierz to jest chore, jak mozna miec zagrozenie w gimnazium? zwlaszcza ze bez obrazy ale powola z was ma w nim pewnie beznadziejny poziom, bo niestety gimnazja u nas w polsce to tragedia... zreszta tak samo jak niektore LO... ;)
no dobra koniec wykladu, wyciaganc wnioski i spadac z tibii!! :P

Kurier 21-11-2006 21:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawlon (Post 1091996)
zmiencie temat, on nie zasluguej na az tyle uwagi :D chlopak sie dowartosciuje jak to poczyta, a pisanie rómek" ma sowje podstawy, zauwazyliscie ze jak tylko suie komuc uwage zwroci na blad to od razu "ma" dysgrafie, dyslekcje, i wszystko co mozna? HIV tez ma?

w 90% to sa tylko i wylacznie braki w oczytaniu i w wyksztalceniu ogolnym....a kazdy sie od razu zalasnia dysgrafia... zaswiadczenie o dysgrafii to ja moge zdobyc bez problemu idac do odpowiedniej poradni, i jakos nie znaczy to ze ja mam... po prostu panowie czytac ksiazki...a nie tylko tibia.pl forum, przy okazaji pomorze wam to pozbyc sie zagrozen ;D

PS:
jest tu ktos z was z gimnazium itp bez zagrozen? przecierz to jest chore, jak mozna miec zagrozenie w gimnazium? zwlaszcza ze bez obrazy ale powola z was ma w nim pewnie beznadziejny poziom, bo niestety gimnazja u nas w polsce to tragedia... zreszta tak samo jak niektore LO... ;)
no dobra koniec wykladu, wyciaganc wnioski i spadac z tibii!! :P

cicho dzony te lata liceum juz dawnoooooo za nami;]

Poznanski Rycerz 21-11-2006 21:56

..

A ja wlasnie przezywam te lata liceum Oo. Pochwale sie " nie mam zagrozen ^^
@pawlon
Masz racje moze sie dowartosciuje ale posmiac sie zawsze mozna z takiego polintelgenta
I jak dobrze zauwazyles polowa forum pisze jakby maila dysleksje- NIE DYSGRAFIE haha ty sie doucz... dysgrafia to jak ktos brzydko pisze ;]
Oj braki w wyksztalceniu ;]

pawlon 21-11-2006 22:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1092041)
A ja wlasnie przezywam te lata liceum Oo. Pochwale sie " nie mam zagrozen ^^
@pawlon
Masz racje moze sie dowartosciuje ale posmiac sie zawsze mozna z takiego polintelgenta
I jak dobrze zauwazyles polowa forum pisze jakby maila dysleksje- NIE DYSGRAFIE haha ty sie doucz... dysgrafia to jak ktos brzydko pisze ;]
Oj braki w wyksztalceniu ;]

nie, oni tak o sobie pisza, poszukaj iles tam postow wstecz, zreszta wiesz o co mi chodzi wiec nie ma to specjalnej wiekszej roznicy... gz z braku zagrozen ;)

sliver 21-11-2006 22:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kurier (Post 1091648)

Pozdro

P.S2. Catrishia~( terazniejszy owner) dysleksji to ty na oczy nie widziales...
Zadziwiajace jak szybko rosna dyslektycy w polsce.. a moze to poprostu wina tibii i braki w wyksztalceniu? O.o

nie wiem tam do jakiej szkoly on chodzi, ale np u mnie w liceum waystwaiaja zagrozenie jezeli masz oceny 4+,5,1 bo wg glupkowatych regul gdy teraz nie wystawi Ci zagrozenia to nawet gdybys jechal samymi szmatami do konca semestru to musi Ci go zaliczyc. takim sposobem mam zagrozenie z matmy :D . ale kogo to obchodzi :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:21.