![]() |
Ryba gratz tibia.pl supporta :D
|
Wielki Dajmos to z tego co wyczytalem wasz nowy mistrz i wzor do nasladowania :D :cup:
|
Cytuj:
|
,,,
on jest Wannabe Kardear, Sir zemus, Raverton, Dray, Anevarix, Old owner skopo, Potempik silny, rivenn keekz - czytaj PA.
Dorwal sie do wladzy ... poki co... ja z drayem i potempikiem PA robilem podczas wojny i jestem z tego dumny, a nie siedze w dp i charcham ;]- taki neologizm ... polowa i tak nie zrozumie. WIelki dajmos to osoba ktora nie umie po angielsku, na bitwy chodzi zeby z tylu poogladac. Ale jak do pa'owania to pierwszy. Ja jak robilem pa to sie z tym tak nie obnosilem i nie latalem i pay boh tylko chodzilem na kopalnie zabijalem reason- insult i koniec. To jest tak zwana "ciota"- przepraszam za wulgaryzm- sam nic nie moze to od razu sie zaslania tym i tym. Co do galany jak to HWL juz mialo w przeszlosci PING ;] Walka to walka oni mowia o honorze bo grudging im chate obrobil a o tym ze catrishia uwalila demon arma od lady to nic i keekz ktory cala chate kardeara posprzatal. Komedia jak ktos tam wczesniej napisal. Sincerely urs Wannabe tibia.pl support |
Banished: until Dec 20 2006, 22:57:39 CET because of macro use
czekalem na tego GMa i czekalem az sie doczekalem, dobra to ide spac ;D Alex zagis jakby ktos sie pytal :P |
@up- swiete slowa w zasadzie co do wydarzen z galany..;]
@kuczer- ot niestety ja zawsze chcialem galane oczyscic z takich low lvl kozakow ktorzy znaja tego czy tamtego i laza i inne lov badz mid lvle "hunca" bo zaraz moga sie chowac za swoimi "panami" xD Sam fakt ze na forum zaczal ostatnio sie ostro udzielac w kazdym poscie robiac z siebie niewiadomo jakiego mastaha... smieszne, tudziez zalosne ;] Ale widzisz co chcesz widziec, reszta widzi co innego ;] |
pamietam gdy bylem liderem ir, wyrabalismy dajmosa z gildi za glupkowate teksty na gh i niski iloraz intelignecji ale nie wiem czy to ten sam owner..
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A słowo "ciota" jakiego użyłes to jak dobrze wiem oznacza "miesiączke u kobiet" lecz jest to wulgarne określenie. |
Co do Dajmosa , co oni widza wnim ? proste , jego zacowanie to typowy przyklad stereotypu polaka jaki wykrztalcil sie w umyslach ludzi , dla nich to taki wlasny okaz "pl?!" , i moga sie cieszyc nim na codzien bez ryzyka ze bedzie ich spamowal żebrząc o itemy przez pol dnia..
@Kurier Żałosne to za slabe slowo. Do tych co zaras zaczna pisac cos o zazdrosci , powim tyle ze na dolerze spelnialem kiedys podobna funkcje kiedy rzadzilismy serverem , low level , nie bralem udzailu w bitwach glownie ze wzgledu na lagi , ale do k*rwy nedzy nikt w gildi nie powiedzial by na mnie "pet" , ludzie mnie szanowali mimo miernych (wtedy) umiejetnosci poslugiwniaa sie jezykiem angielskim.. Dajmos to typowa pacynka , znudza sie nim , powiedza ze niechca low lv w gildi i Dajmos zostanie na lodzie , chyba ze mnie zadziwqi i tak wypoleruje odbyty ze bedzie "Lithium 4 life" itd. hah XD |
Cytuj:
all saints i Consensus expi caly dzien- Lithium w pz... 00:14 You advanced from Level 91 to Level 92. over and out... |
moj blad ;D
|
Cytuj:
Kurier to ze oni siedza w pz to jest jakas genialna strategia znanego wielkiego stratega nijakiego dajmosa |
Cytuj:
all saints jedynie rattzor wbil okolo 150 k reszta - 0 consensus ty i dray po ogromne 50 k expa gratulacje edit: i jeszcze widze rostek-horna ktory poexpil strasznie XD -400k expa comment: Retired |
Cytuj:
Od wiekow wole stac i gadac ze znajomymi bardziej niz expic.. ale co ty mozesz o tym wiedziec... lazilem sobie poltorej godziny gdzie od was online byl keekz,camuh, gaostic, grimheim(z tych wazniejszych) i ty i dajmos( z tych mniej waznych xD) Jakos nikt sie nie pofatygowal zeby do mnie przyjsc.. Szkoda bo od nas byly 2 osoby w tym czasie;] Ale tak to juz jest nie wyjdziecie jak nie ma was 15+.. powodzenia zuczku! :) P.S. zebym mial tyle samozaparcia, ktore mialem kilka miechow temu to bym juz dawno mial 100 lvl.. Tyle ze mnie to nudzi.. Spytaj kazdego kto mnie zna jak wyglada u mnie expienie i po jakim czasie mam dosc... Bylem wczoraj 6h online z czego 5h poza pzetem (i nawet nie bylem blisko depo) wiec gdzie ty byles cwaniaczku? |
Cytuj:
ja wczoraj bylem online 0h 15m a gdzie bylem hummm na dworze karaluchu xD |
Przestancie sie klocic...
Wasze wypowiedzi o zukach, karaluchach i robaczkach sa tragiczne. To jest temat o wydarzeniach z Galany, a nie bug huntach -.- |
Cytuj:
|
Cytuj:
wydarzenia z galany: ludzie ciagle gina za nic i nikt nic nie moze zrobic XDD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ludzie dajcie sobie spokoj z tibia a jak nie z tibia to przynajmniej z galana bez tibii mozna duzo fajnych rzeczy robic np. spotykac sie z przyjaiolmi etc. a jak juz nie mozecie odkleic swoich oczu od tibii to idzcie na jakis normalnty serv :P bedzie sie Wam przyjemnie gralo i bez zadnych problemow i noobkow jakich ostatnio coraz wiecej, przyklad miesiaca Wielki Dajmos :D :D :D no nic gl :P
PS. gratz dla Lukasza, Karola, Filipa i Waldka za to ze sie przeniesli :* moze tez tam stworze chara do gadani tylko :D |
Cytuj:
|
@boys and girls
@skopo uwielbiam sie z toba droczyc :***
Ale wiesz, ze ameryke odkryles z tym ze sharowalem? no nie wierze ^^. @cataclism Moj kolega ma dysleksje ale nie robi tylu bledow i nie zrzuca winy na dysleksje za kazdym razem i na pewno nie pisze na DWORZU? w ogole jak to brzmi. Mowisz o tym ze byles na "dworzu" jak o czyms wielkim. Pierwszy raz w zyciu? Na galanie lipa ostatnio caly czas sie naparzali a teraz nic ;( |
Cytuj:
17:23 Wielki dajmos [56]: 13% do lvl 17:23 Wielki dajmos [56]: niechce mi sie dobijac 17:23 Wielki dajmos [56]: aff 17:23 Wielki dajmos [56]: w*****ony chodze 17:23 Wielki dajmos [56]: laske z fiizy 17:23 Wielki dajmos [56]: dostalem 17:23 Wielki dajmos [56]: znowu 17:23 Wielki dajmos [56]: ... 17:23 Wielki dajmos [56]: zagrozony jestem 17:23 Wielki dajmos [56]: :S 17:23 Wielki dajmos [56]: ahh 17:24 Wielki dajmos [56]: ja chce sie na*******ac 17:24 Wielki dajmos [56]: nudzi mi sie 17:24 Wielki dajmos [56]: :o Moj koment- malutki lazi i tak za reszta z rómciem na szarym koncu wiec gdzie jego nap*** sie?-.^ P.S . jak to pisze rómcio: Pozdro i pocwicz.. (fiize) rotfl xD P.S2. Catrishia~( terazniejszy owner) dysleksji to ty na oczy nie widziales... Zadziwiajace jak szybko rosna dyslektycy w polsce.. a moze to poprostu wina tibii i braki w wyksztalceniu? O.o |
Cytuj:
jadowita bestia z ciebie Kurier ;) |
...
Nasz polinteligent Wielki dajmos ma zagrozenie.
Z fizyki rozumiem... nie mowie ze mam ale rozumiem @kurier Odwal sie od rumcia, bo tez moge ci poszukac bledow. Ty mi tez znajdziesz brak przecinkow, ale zaloze sie, ze jestes 6 razy glupszy od rumka. To ze przegywasz wojne nie znaczy, ze od razu musisz mu wrzucac. Ja rozumiem ze wam w open battle nie wychodzi ale daruj se twoje zalosne, przegadane, nudne teksty. SMieszne to by bylo powiedziane 2-3 razy ale nie za kazdym razem i nie przytaczaj watku rumcia do polinteligenta dajmosa. Btw. jakbys chociaz ty cos zdzialal w tej wojnie? Tylko twoje bezsensowne gadanie na forum. Myslalem, ze normalny jestes, a nie prymityw. To dla Rumcia mojego sexownego plywaka :*** i dla Adriana od Skopa tez :** I jak to mowi kurier: Pozdro dla little pibby ASSLICKING to sie nazywa bibi. Spojrz na siebie |
Cytuj:
co do 6 razy glupszego... moze 2 ale nie az 6, dlaczego mnie tak surowo oceniasz? ;( Nie czaje twojego watku little pibby.. co ten maly zlodziejaszek ma tu do rzeczy?-.- Bylbym dzwieczny (tak "DŹWIĘCZNY") jakbys mnie oswiecil w tej kwestii ;] pozdro dal daj~ 17:53 Wielki dajmos [56]: przyznawac sie ktory to Dravenor O.o Rotfl xD |
...
Little pibby to moj dobry kumpel.
Nie przytaczaj ze sie tak wyraze brutalnie TEGO IDIOTY na forum. Juz nie moge patrzec na tego "agresora" ktory nic nie zdziala w pojedynke. @kurier ODwal sie od rumcia? wystarczy? Oceniam cie tak nisko bo rumcio sie nie poniza i za kazdym razem nie pisze kórier? Wygraj wojne, zamiast na niego naskakiwac. @do mojego poprzedniego postu WATKU |
@ Komandos Strong
Wiesz... tak wlasciwie to nie wiem czy ta przeprowadzka z servera to dobry pomysl :P dla mnie najlepszym rozwiazaniem bylo by rzucenie tibi, jednakze u mnie to bedzie dosc ciezkie :) Bardzo ciesze sie ze Ty znalazles wieksze szczescie i radosc poza komputerem :) Miej na uwadze, ze zawsze bedziesz u mnie naprawde zaufanym kolega. (Filip mnie popiera :D ) |
naprawde cie nie rozumiem.. serio ;(
1." I jak to mowi kurier: Pozdro dla little pibby" <---- wytlumacz plax! 2. ASSLICKING to sie nazywa bibi.<--- to tez plax bo nie wiem czy do mnie to czy o "jakze wielkim Daj~" xD 3. Cytuj:
No moze gaostic, levandero i toxo ktorzy wciaz twierdza ze potrafia solowac 90+ EK.. lolz xD @Down~ to edytuj posta stary bo napisales nie kórier tylko kurier... dlatego mylnie sie odbiera intencje ;S |
..
Oni w ogole sa the best.
Nie spotkalem sie z przypadkiem, ze sie komus podlizujesz. Dajmos to asslicker. Tak jak ty piszesz jak to rumcio mowi pozdro zrobilem to samo tylko ze z kórierem. |
19:37 Boltina [125]: Masz 56 lvl nazywaja cie od pet polackz 19:37 Wielki dajmos [56]: lol 19:37 Wielki dajmos [56]: bo ja to lubie 19:37 Wielki dajmos [56]: xd
hahaha |
...
Taki maly masonek ;] i nie kuma jak se z niego beke robia
|
to nasz pupilek ;/ zostawcie juz go ;/
|
Cytuj:
w 90% to sa tylko i wylacznie braki w oczytaniu i w wyksztalceniu ogolnym....a kazdy sie od razu zalasnia dysgrafia... zaswiadczenie o dysgrafii to ja moge zdobyc bez problemu idac do odpowiedniej poradni, i jakos nie znaczy to ze ja mam... po prostu panowie czytac ksiazki...a nie tylko tibia.pl forum, przy okazaji pomorze wam to pozbyc sie zagrozen ;D PS: jest tu ktos z was z gimnazium itp bez zagrozen? przecierz to jest chore, jak mozna miec zagrozenie w gimnazium? zwlaszcza ze bez obrazy ale powola z was ma w nim pewnie beznadziejny poziom, bo niestety gimnazja u nas w polsce to tragedia... zreszta tak samo jak niektore LO... ;) no dobra koniec wykladu, wyciaganc wnioski i spadac z tibii!! :P |
Cytuj:
|
..
A ja wlasnie przezywam te lata liceum Oo. Pochwale sie " nie mam zagrozen ^^
@pawlon Masz racje moze sie dowartosciuje ale posmiac sie zawsze mozna z takiego polintelgenta I jak dobrze zauwazyles polowa forum pisze jakby maila dysleksje- NIE DYSGRAFIE haha ty sie doucz... dysgrafia to jak ktos brzydko pisze ;] Oj braki w wyksztalceniu ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
nie wiem tam do jakiej szkoly on chodzi, ale np u mnie w liceum waystwaiaja zagrozenie jezeli masz oceny 4+,5,1 bo wg glupkowatych regul gdy teraz nie wystawi Ci zagrozenia to nawet gdybys jechal samymi szmatami do konca semestru to musi Ci go zaliczyc. takim sposobem mam zagrozenie z matmy :D . ale kogo to obchodzi :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:21. |