Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Kyra (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=189)
-   -   Wydarzenia Z kyry (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80952)

E.hame 30-03-2007 16:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Walle (Post 1340601)
mniej jeszcze mieli do tego Kataruso padl a No Chance i NF bylo ok 40, btw 1 raz WIW ucieklo i nie padl praktycznie nikt od nich jezeli nie liczyc Vistiana ktory padl bo chcieli fragnac Abo. Tak to z tym ryzykiem jest.

było nas 32~ podobnie jak i wiw+ sunbladee

no ale tak zawsze jak wiw przegrywa i ucieka to bylo ich mniej , mieli lagi , mniejesze sd combo i musieli do pracy isc

over

Eabbol 30-03-2007 16:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez E.hame (Post 1341094)

no ale tak zawsze jak wiw przegrywa i ucieka to bylo ich mniej , mieli lagi , mniejesze sd combo i musieli do pracy isc

over

Przeczuwam baty od Keonka ex ownera arystosa, ktory jak zwykle wie najlepiej
WiW caly czqas chcialo bitwe na ankh, ich sd combo bylo wieksze ewentualnie rowne jak policzymy 60-80 lvlele ale oczywiscie musieli uciec

ebernardyn 30-03-2007 17:10

Cytuj:

over

Ale wy podajecie identyczne powody nie wychodzenia na battle. Wiec w czym problem?

Keonek 30-03-2007 18:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eabbol (Post 1341127)
Przeczuwam baty od Keonka ex ownera arystosa, ktory jak zwykle wie najlepiej
WiW caly czqas chcialo bitwe na ankh, ich sd combo bylo wieksze ewentualnie rowne jak policzymy 60-80 lvlele ale oczywiscie musieli uciec

WoW :D skad taki pomysl :baby: fajnie wiedziec ze mnie doceniasz ale moze bez przesady B)
nie sledzilem wczorajszej bitwy wiec nie wiem o niej za duzo. Fakt jest taki ze rzeczywiscie bylo nas mniej, nie bylo wszystkich, mimo to wyszlismy. Wy jak uciekacie na dachy czy wogole nie wychodzicie na bitwe to nikt sie do was o to nie pluje wiec skoncz najezdzac na wiw bo sami robicie tak samo 8o

Exodus 30-03-2007 18:01

Cytuj:

over

Statystyki WIW 3,3k sd combo + SB 700 dmg + moze z 2 osoby byly ze snox/lala to ddajmy 400razem 4,4k sd dmg

NF 5.5k sd dmg + 5-10 typa bylo z wami znc4u etc wiec dajmy na to icg dmg 1000 to daje 6.5k sd dmg

Wiec jest to roznica ponad 2 k.

A i btw. Kto ciagle plakal ze WIW wychodzi tylko jak ich wiecej i nie mozecie walczyc przez to i to nie uczciwe? Wyszli z 2k mniejszym sd combo zabili 2 waszych wy ich 1 + 3 low lvli . I zrozumieli ze sa spychani i nie dadza rady w bezposrednim battle i uciekli (vistan potem padl na miejscowie) i tyle po battle.

Ale nie pierdolcie ze bylo po rowno bo jak was jest 2 mniej to placzecie ze wiw bylo polowe wiecej ...

@Ebba~
Albo jestes za NF i klamiesz zeby lepiej byli widziani w oczach noobow albo jestes jebniety i nie umiesz liczyc (patrzec?).

I te wynika sa podane sa calkowicie neutralne rownie dobrze moglem podac ze z tych noobow waszych bylo 1,5k sd mdg a bytlo pewnie wiecej , ale nie podalem zeby sie nie pluli ze jestem nie obiektywny...

Vatian 30-03-2007 19:00

Chcialem wrocic do tego co pisal Olik 2 s. wczesniej o polakach ktorrzy ni potrafia mowic po angieslku, moim skromnym zdaniem jest to prawda, nie tylko ja tak uwazam, ale i wszyscy swe, br, eng. Wiem to poniewaz ja osobiscuie jak rozmawiam ze szwedami, to po 10 minutacg gadania pytaja sie skad jestem, to ja im mowie, ze z polski, a oni "HAHAHAHA, Are You kiding?" wiec... sami widzicie jak jest.

PS. A co do wojny, to byl jakis Open przez ostatni tydzien ?;>

E.hame 30-03-2007 20:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Exodus (Post 1341239)
Statystyki WIW 3,3k sd combo + SB 700 dmg + moze z 2 osoby byly ze snox/lala to ddajmy 400razem 4,4k sd dmg

NF 5.5k sd dmg + 5-10 typa bylo z wami znc4u etc wiec dajmy na to icg dmg 1000 to daje 6.5k sd dmg

A i btw. Kto ciagle plakal ze WIW wychodzi tylko jak ich wiecej i nie mozecie walczyc przez to i to nie uczciwe? Wyszli z 2k mniejszym sd combo zabili 2 waszych wy ich 1 + 3 low lvli . I zrozumieli ze sa spychani i nie dadza rady w bezposrednim battle i uciekli (vistan potem padl na miejscowie) i tyle po battle.

Ale nie pierdolcie ze bylo po rowno bo jak was jest 2 mniej to placzecie ze wiw bylo polowe wiecej ...

propaganda. .

Eabbol 30-03-2007 20:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Exodus (Post 1341239)

WiW mialo sd combo 5.7+ moze 1k reszta
nf mialo sd combo 4.9+ 1k moze reszta

Dwik 30-03-2007 21:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eabbol (Post 1341535)
WiW mialo sd combo 5.7+ moze 1k reszta
nf mialo sd combo 4.9+ 1k moze reszta

LOL - żenada.
Nie licz wg twoich pseudokalulatorow tylko polecam www.guildcheck.net
Poda to przybliżony dmg każdej grupy :)
BTW taka mala dygresja :) (fotka dmg z czasów Famili Gajs)
http://img131.imageshack.us/img131/5...iligajsjk3.jpg

Eabbol 30-03-2007 21:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dwik (Post 1341599)
LOL - żenada.
Nie licz wg twoich pseudokalulatorow tylko polecam www.guildcheck.net
Poda to przybliżony dmg każdej grupy :)
BTW taka mala dygresja :) (fotka dmg z czasów Famili Gajs)
http://img131.imageshack.us/img131/5...iligajsjk3.jpg

wlasnie z tego korzystalem

Dwik 30-03-2007 21:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eabbol (Post 1341613)
wlasnie z tego korzystalem

a) Nie cytujemy zdjec.
b) Naucz sie dobrze liczyc. Ewentualnie nastepnym razem stworzcie ssy z battla ;d

Nide Wune 30-03-2007 23:33

Swe??? No??

Elvvons 30-03-2007 23:36

Nie Pie***** Bzdur ze Wiwy sa swieci the best itp
Przyklad?
Wlasnie "Princes keaya" okradla "Daron Iron'a" na 2.5kk i dolaczyla oczywiscie do WIW.

Nide Wune 30-03-2007 23:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoyoema (Post 1340742)
Princes i tak bedzie mial wala , predzej czy pozniej B)

No to teraz ma ;o

Elvvons 30-03-2007 23:46

@Nide

Cale Wiw + Asslickers maja :)

Exodus 30-03-2007 23:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nide Wune (Post 1341955)
No to teraz ma ;o

Lepiej nie baw sie w to swoje "hakowanie" bo trafisz to kogos lepszego i sie to dla ciebie nieciekawie skonczy.

@Vastian
Ja bym nie powiedzial ze nie maja szans ,poki Abom etc chce sie siedzec 24h/7 to na eopwno nie ale wkoncu im sie znudzi albo WIW zmadrzeje i zacznie czesciej jakies sneaki organizowac , bo nie wiem czemu tego nie robia.A co do NF i WIW , w moich oczach wiekszymi PA sa ludzie z NF , rozumiem w WIW jest Zenek , ale wiekszosc najwiekszych PA z Last Stand (ktore bylo niby takimi pa , i sie je przyrownuje do wiw) teraz jest w NF.Zreszta kazdy ma swoje zdanie . Dla mnie NF(ich spamerzy np. Senior Tutor Joim co non toper na zolwiach na bocie leci) na forum walcza tylko o fragi zeby podbudowac swoje zachwiane morale (przyklad ze snoxami , gdy zobaczyli ze przegrywaja fragami, a to praktycznie zlepek ludzi co wola WIW).

Pamietam , kiedys WIW narzekalo ze z NF jest duzo middle lvli i im pomagaja i Gandamir odpowiedzial "Bo ludzie nas lubia nie tak jak was" wiec czemu w tym przypadku nie myslec tak samo. Zreszta nvm cu ; p

Vatian 31-03-2007 00:51

@Exodus

Po co sie upierasz przy tym, ze WiW-y i ich te przydupasy wyraja wojne, i ze liczysz na nich bo sa "po dobrej stronie mocy" skororo dobrze wiesz, ze nie maja szans, a takze pokazywanie jacy sa wysmienici nie ma najmniejszego sensu... bo czlowiek jest czlowiekiem nie zaleznie od tego jakiej jest narodowosci... Polacy i Szwedzi tak samo beda rzadzic...

Ps. Ale ja i tak wolo szwedow.;s

ebernardyn 31-03-2007 12:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elvvons
Nie Pie***** Bzdur ze Wiwy sa swieci the best itp
Przyklad?
Wlasnie "Princes keaya" okradla "Daron Iron'a" na 2.5kk i dolaczyla oczywiscie do WIW.

Aha, czyli to że Princes~ coś tam ukradła, po czym przyłączyła sie do WiW to świadczy o WiW? To może świadczyć jedynie o niej, a nie o całym WiW.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vatian
Po co sie upierasz przy tym, ze WiW-y i ich te przydupasy wyraja wojne, i ze liczysz na nich bo sa "po dobrej stronie mocy" skororo dobrze wiesz, ze nie maja szans, a takze pokazywanie jacy sa wysmienici nie ma najmniejszego sensu... bo czlowiek jest czlowiekiem nie zaleznie od tego jakiej jest narodowosci... Polacy i Szwedzi tak samo beda rzadzic...

Ps. Ale ja i tak wolo szwedow.;s

Dlaczego sądzisz że WiW nie ma szans na wygranie tej wojny? Nie wiem w jakiej nawet beznadziejnej sytuacji by byli to i tak zawsze mają szanse. I nie rozumiem dlaczego jeszcze nie zauważyłeś tego, że Szwedzi są na tyle cwani, aby zwerbować Polaków z NF aby wygrali za nich wojne, po czym wypier**lą ich z serva czym prędzej.
Mam jeszcze coś do fanatyków NF: Propaganda w waszym wykonaniu jest conajmiej żałosna.
- "polaczki (do tego z małej litery) nie umieją porozumiewywać się po angielsku, hahahaha..."
- "a NF miało o 1k mniejszy power sd i wogóle WiW było 20+ wiecej i normalnie jeszcze przyszło Lalala i SB no i nie mieliśmy szans"
- "Ale ja i tak wolo szwedow.;s"

Inteligentniej, czytelniej. Teraz macie swoje 5 min aby mnie zbesztać.

Princes 31-03-2007 13:23

To No Fear mnie zatakowalo za nic! Pierwsi! Nie jest latwo uciec przed takim waszym mega combo, mi sie udalo. To nie bylo wasze dobre posuniecie. Dolaczam do wojny. Dlatego wykorzystam wszystkie swoje mozliwosci.

Dosc tego PA na Kyrze. Nie bede schodzic nikomu z respa, jak jest zajete.
Jestem w wojnie, wojna jest o wszystko.

Yoyoema 31-03-2007 13:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Princes (Post 1342647)
To No Fear mnie zatakowalo za nic! Nie jest latwo uciec przed takim waszym mega combo, mi sie udalo. To nie bylo wasze dobre posuniecie. Dolaczam do wojny. Dlatego wykorzystam wszystkie swoje mozliwosci.

Dosc tego PA na Kyrze. Nie bede schodzic nikomu z respa, jak jest zajete.
Jestem w wojnie, wojna jest o wszystko.

i dlatego darona zrokowales ?

Princes 31-03-2007 13:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoyoema (Post 1342658)
i dlatego darona zrokowales ?

Zrokowal sie sam. Zaczal to robic o Mar 30 2007, 21:53:21 CEST

Parkp 31-03-2007 14:50

Właśnie widać honorowych członków wiw... princes już w ich szeregach..

Wszyscy siebie warci są...

Bielenda 31-03-2007 14:59

Wy jestescie honorowi hahahha
Polaczki ktorzy sa przy Szwedach, dupowlazy.
Szwedzi was tez wyruchaja jak tylko nie bedziecie im potrzebni, coraz wiecej swe gra na kyrze :P Oni maja swoj jezyk i swoich ludzi na tym serwerze.

Parkp 31-03-2007 15:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bielenda (Post 1342867)
Wy jestescie honorowi hahahha
Polaczki ktorzy sa przy Szwedach, dupowlazy.
Szwedzi was tez wyruchaja jak tylko nie bedziecie im potrzebni, coraz wiecej swe gra na kyrze :P Oni maja swoj jezyk i swoich ludzi na tym serwerze.

Do Twojej wiadomości - żadnemu nie wchodzę... może Tobie to nie jest obce, lecz niekażdy musi robić te rzeczy które Ty przeżyłeś lub nadal przeżywasz.
Napisałeś cytuje "Szwedzi was tez wyruchaja.." aż boje się zapytać czy Ciebie to spotkało w tibi czy na realu. Nie odpowiadaj, bo możesz zgorszyc połowe forum..

Tylko jest małe ale - nieraz znajomość czy wręcz przyjaźń jest ponad językiem, narodowością, kulturą itd..

Nie trzeba wyzywać i używać wulgaryzmów aby przedstawic swój punkt widzenia..

Bielenda 31-03-2007 15:25

Zobaczysz, to tylko kwestia czasow. Tak zawsze jest na Niemieckich serwerach :) Na Kyrze gra duzo dobrych graczy, to nie jest wojna na umiejetnosc pvp ale wojna na kto ma wiecje przyjaciol i kto ma lepszego bota :D

Parkp 31-03-2007 15:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bielenda (Post 1342931)
Zobaczysz, to tylko kwestia czasow. Tak zawsze jest na Niemieckich serwerach :) Na Kyrze gra duzo dobrych graczy, to nie jest wojna na umiejetnosc pvp ale wojna na kto ma wiecje przyjaciol i kto ma lepszego bota :D

Twoja elokwencja mnie poraża dosłownie -ironia-

Cytuje " Tak zawsze jest na Niemieckich serwerach .." - widze że jesteś wszechwiedzący.. proponuje zawód wróżki..
Cytuje " to nie jest wojna na umiejetnosc pvp ale wojna na kto ma wiecje przyjaciol i kto ma lepszego bota " - wojna bez umiejętności? na co Tobie dużo "przyjaciół" w wojnie skoro będą kiepscy? Posłużą tylko jako mięso armatnie..Boty? Były bardzo popularne przed "erą hotkeyów", teraz mają mniejsze znaczenie..

Wojna kieruje sie różnymi prawami.. i nie można o nich zapominać lub nie brać pod uwage tak jak Ty to czynisz...

Niech wygra lepszy, czyli strona która posiadła większe zdolności w szerokim znaczeniu tego słowa..

Jovere'xik 31-03-2007 15:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Parkp (Post 1342913)
Do Twojej wiadomości - żadnemu nie wchodzę... może Tobie to nie jest obce, lecz niekażdy musi robić te rzeczy które Ty przeżyłeś lub nadal przeżywasz.
Napisałeś cytuje "Szwedzi was tez wyruchaja.." aż boje się zapytać czy Ciebie to spotkało w tibi czy na realu. Nie odpowiadaj, bo możesz zgorszyc połowe forum..

Tylko jest małe ale - nieraz znajomość czy wręcz przyjaźń jest ponad językiem, narodowością, kulturą itd..

Nie trzeba wyzywać i używać wulgaryzmów aby przedstawic swój punkt widzenia..

Aż taki tępy jesteś, żeby nie zrozumieć słów "Szwedzi was tez wyruchaja."?
Jesteś dzieckiem dla którego "sex" jest czymś obcym, każde zdanie próbujesz zinterpretować w ten sposób?

Dwik 31-03-2007 16:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Parkp (Post 1342953)
Cytuje " to nie jest wojna na umiejetnosc pvp ale wojna na kto ma wiecje przyjaciol i kto ma lepszego bota " - wojna bez umiejętności? na co Tobie dużo "przyjaciół" w wojnie skoro będą kiepscy? Posłużą tylko jako mięso armatnie..Boty? Były bardzo popularne przed "erą hotkeyów", teraz mają mniejsze znaczenie..

Chyba nie widziales slawnego BlackD proxy "z playerName" albo dobrze skonfigorowanego TibiaBot NG :)

Parkp 31-03-2007 16:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jovere'xik (Post 1342984)
Aż taki tępy jesteś, żeby nie zrozumieć słów "Szwedzi was tez wyruchaja."?
Jesteś dzieckiem dla którego "sex" jest czymś obcym, każde zdanie próbujesz zinterpretować w ten sposób?

Jestem dzieckiem? Tak jestem dzieckiem, kiedy bawię się z chrześniakiem, itd... Chodź podobno każdy duży facet to małe dziecko..

Przeczytaj mojego poprzedniego posta jeszcze raz ze zrozumieniem, idź zapal fajke (jeśli palisz i nie boisz się kary od rodziców..) i wróć..
Odnośnie sexu, to nie jest miejsce aby poruszać takie tematy.. zresztą jest takie powiedzenie - "krowa która dużo muczy.. mało mleka daje..."
Podejrzewam że mego posta poraz kolejny nie zrozumiesz..

~Dwik
wiem że są boty i że nadal odgrywają dużą rolę, ale za czasów kiedy nie było hotkeyów boty miały o wiele większe znaczenie... a boty mogą przecież używać obie strony..

pCz 31-03-2007 16:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Parkp (Post 1342848)
Właśnie widać honorowych członków wiw... princes już w ich szeregach..

Wszyscy siebie warci są...

Sorki, ale nie rozumiem. Co Honor, ma wspolnego z przylaczeniem sie do Gildi przez Princesa?
Wedlug mnie jesli by mowil ze jest za NF/WIW - a przylaczyl sie do 'konkurencji' to wtedy mogl bys cos mowic o honorze, albo raczej jego braku - ale z tego co wiem to Princes staral sie byc neutralny.

Parkp 31-03-2007 16:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pCz (Post 1343080)
Sorki, ale nie rozumiem. Co Honor, ma wspolnego z przylaczeniem sie do Gildi przez Princesa?
Wedlug mnie jesli by mowil ze jest za NF/WIW - a przylaczyl sie do 'konkurencji' to wtedy mogl bys cos mowic o honorze, albo raczej jego braku - ale z tego co wiem to Princes staral sie byc neutralny.

Rozmawiałem z princes.. i wiem nieco więcej na ten temat...
Tylko tyle mam do powiedzenia..
Wiem że mój post o honorze wydaje sie dziwny i nie na miejscu.. ale mam takie zdanie po właśnie rozmowie z princes.. i wcale aż taki on neutralny nie był..

Bielenda 31-03-2007 17:14

O ile wiem to ten koles gral dla przyjemosci "for fun"

Chodzil na demony z ludzmi z No Fear, mial kolegow w Wiw tez.
Tamci z No Fear przyszli go zabic, za to ze niby WiW pomaga, jakis gnojek z tego forum go podjebal, "taka propaganda", bo nie mial czasu na mieszanie sie w wojne (gral tylko 10 dni miesiecznie, z tego co widze na erig.net), Princes nie dal sie zabic, uciekl im :> Dolaczyl do Wiw do wojny.

0lik 31-03-2007 17:54

Jak przyjmuja zlodzieja do swych szeregow to chyba proste, ze akceptuja takich ludzi :). Zreszta Princes duzo nie wniesie do wojny, oprocz tego, ze moze zwiekszyc sie liczba na war statach przy dwoch literkach. Przeciez kazdy wie jaki Princes to noobek (bez urazy).

Bielenda 31-03-2007 18:03

Czas pokaze Olik, czas pokaze, zaloze sie ze bedzie walczy ^_^ :D

Jovere'xik 31-03-2007 18:03

Princes więcej wniesie do wojny niż Gandamir, który też pomaga WiW'owi fragować i jest większym nóbkiem niż Princes.
A dlaczego mieli by nie przyjąć złodzieja do swych szeregów? Jak w Nf zdrajców przyjmuje :]

Parkp 31-03-2007 18:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jovere'xik (Post 1343192)
Princes więcej wniesie do wojny niż Gandamir, który też pomaga WiW'owi fragować i jest większym nóbkiem niż Princes.
A dlaczego mieli by nie przyjąć złodzieja do swych szeregów? Jak w Nf zdrajców przyjmuje :]

Widze tutaj przykład typowego fanatyzmu..

Odnośnie princes... gdyby niektóre osoby z wiw wiedziały o jego postawie względem ich to by go osobiście pojechało.. (i "pewien knight" z wiw by mu nie pomógł nawet.. pozdro dla niego, jak się gra sorckiem? )
princes to taka chorągiewka.. zależy z jakiej wiatr zawieje to w taką strone się zwróci..

Moze mi odpowiesz tutaj, princess kto ciebie atakował? Komu tak dzielnie uciekłeś? Wymyśliłeś to wszystko bo wiedziałeś że za kradzież czeka ciebie tu hunt i zapłakałeś do wiw o invita.. Taka cała prawda..

Skibo 31-03-2007 19:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bielenda (Post 1343129)
O ile wiem to ten koles gral dla przyjemosci "for fun"

Princes for fun hhahaha elo elo

Rozbawiłeś mnie troche... to jest gracz(e) którzy są najdłużej online na kyrze. Jeśli gra sam to rzeczywiście for fun.. xD

Insomniacs Entries
DATE TIME LEVEL
2007-03-30 22h
15m 125
2007-03-28 21h
45m 124
2007-03-08 23h
45m 123
2007-03-01 22h
15m 123
2007-02-28 23h
30m 123
2007-02-27 22h
30m 122
2006-02-11 23h
45m 80
2006-02-10 23h
30m 80
2006-02-08 23h
30m 80
2006-02-06 23h
45m 79
2006-02-05 23h
45m 77
2006-02-04 23h
30m 76
2006-02-03 21h
0m 74
2006-01-27 23h
0m 67
2006-01-26 23h
45m 65
2006-01-25 23h
45m 64
2006-01-24 23h
15m 62
2006-01-23 23h
15m 60
2006-01-20 22h
30m 55
2005-12-26 24h
0m 15

Skibo 31-03-2007 19:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jovere'xik (Post 1343192)

Zobacz kto to zdrajca, bo to słowo jest zapewne ci bardzo obce.
Zenek i Morx mogą być zdrajcamy, ponieważ dwa razy zdradzili, a gedd cały czas był z FG/NF więc nie pisz jak nie wiesz o tym nic bo tylko na pustego człowieka wychodzisz.

Bielenda 31-03-2007 19:08

UP

To moze dlatego go zatakowali bo zaczal PG

Zdrajca - on mial na mysli ze trzyma ze Szwedami :P

Skibo 31-03-2007 19:19

No to właśnie... zdrajca to ten co trzyma ze Szwedami? zalbr

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:49.