![]() |
......................... n/c ostra faza
|
http://www.tibicams.tibianetwork.net...h/1///Iridia/0
Może z tego się coś nauczycie? (Nie mówie że nic nie umiecie ;D) http://www.tibicams.tibianetwork.net...vies/show/2906 Można zobaczyć np. to. Pojedyńczy frag ale jak wparowali to wszyscy ;D |
Ludzie kurwa... skonczcie te porachunki.. Bo wy tylko reali zabijacie, i starych wrogow... Dardiuz, Andy vicks i innych idiotow. Jak czytam forum na tibia.com to mi zal dupe sciska... Jeszcze tez wasz ziomal wielki... tak jak go kiedys nazwali 'Almighty arzos'... ale zal. Xyllo to najwiekszy idiota z calego UF. Nie wygracie juz wojny, dajcie se siana. Przegraliscie na starcie tak jak kiedys frelle/laroz i jego ekipa. Bo teraz... macie przeciwko siebie iridie, a nie tylko arcanium. Bo to jest najwieksza glupota wyrownujac porachunki... Je sie wyrownuje ale po 'wygranej' wojnie. Nie moja sprawa no... ale zastanowcie sie na tym bo tak mi was żal, że aż musze tak pisać jak pisze.
|
o.o
o.O Gracie bez glowy ... dobry poczatek wojny a potem niepotrzebne fragi...
za duzo chcecie od razu... musicie cos zaplanowac i wszyscy sie tego trzymac... jestescie gildia.. (druzyna) i musicie byc i myslec razem o.o a nie planowac cos bez kogos itp itd.... Pozdro Radziu ;* (Bezok) xd M@r!o here xd |
nawet z noobow mozna zrobic armie, tylko potrzebny jest lider
co prawda xenezisa nie znam ale watpie zeby on sporostal temu zadania /kuba, korzystam z Carolkowego konta |
Szkoda, ze Jinikao padl, ale ta wojna niestety dotknie kazdego.
/Metek. |
Cytuj:
~(skasowany) Phoenix ;) |
IMO
co do open battle mozna zrobic tak iz np jest 10-15 osob nie cała gildia i wtedy arc wyjdzie po pierwszych boltach/gfbkach zaczynajacyh walke loguje reszta osob i dolacza i wtedy arc nie ma wyjscia a nie tak jak wczoraj bo nigdy nie wyjda na open no i oczywscie bot trudno to mówić ale arc ma BlackD Proxy wiec na bota tzreba botem:P no i oczywscie dobre sneaki i nie dawac glupich fragaow tak jak np wczoraj:S thxbye |
omg ciekawe kiedy reszta hlvl Polakow skonczy sie bawic w non-pvp i wtraca sie do wojny .. :s nie widzicie tego, ze swe nie patrza zabardzo czy ktos bierze udzial w wojnie czy nie ? zabijaja kazdego Polaka ktory ma wiekszy lvlX(
|
Cytuj:
|
zabija torinów i forgoten lake, potem oni dolacza po ptokach do uf i beda fragi dla arc.
Ciekawe czy jest jakis swe hlvl neutral? |
Cytuj:
a btw~ 18:55 You advanced from Level 56 to Level 57. |
Cytuj:
I tak was wszystkich zabije zobaczycie ja nie klamie;( |
Cytuj:
|
Cytuj:
Big offtop :>
Co myślicie o tym nowym Łukaszu z M jak Miłość? ;D |
Cytuj:
a co myslicie o Marysi z Pierwszej Milosci ? zginela pod kolami Golfa czy tez zyje ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
A co do łukasza z m jak milosc to on jest z deka ... n/c elo _/ serials fans a tak zeby nie bylo offtopu ;s jest tu jakis sorc chetny na zarobek ... (blue djin quest) , zrobi na tibia.com topic , ze zbiera team na quest , i ze czysci tylko OF i Djin Tower , zrobi jakis payment od osoby np. 3bp mfs , znając życie zgłosi sie z kilkanaście osób (w tym ja się podłącze :o) = niezły zarobek:baby: |
otoz fenshi zakonczyl gre czy tak czy srak ;)
|
fenshi to jest dopiero pleban
konczy wieczorowo zawodowke, pamietam jak z nim gralem wowczas radosnym ananasem jeszcze, same nocki w*******al. no i to jego pg 24/7 w ogole to pamietam jak ktos tu masloera cisnal ze biegal i bil ludzi etc to patryk gral masloerem wtedy (patryk - fenshi) podbijcie do fenshiego w grze, nie widzialem czlowieka ktory by w jego wieku robil tyle 'blenduw' zalosny on jest, wbil w war tylko po to zeby byc fajnym, a pozniej znow zaplaci payment |
Cytuj:
|
Cytuj:
a co jest grane? wiem i to bardzo dobrze :) zabije bubble ja nie klamie uwierzcie mi aHEUAHEUASHEASUEHSAUEHASUEHU PS: jestem fajny ?? :( /kuba, korzystam z Carolkowego konta |
Cytuj:
Po 1. On uczy sie zaocznie. Po 2. Jezeli wbicie 100 lvl w rok czasu nazywasz pg to zapytaj mamusie czy robila cie przy zgaszonym swietle. Po 3. W rozmowach z Fenshim ani razu nie dostrzeglem jakiegos bledu w pisowni, a uwierz mi palan*ie, ze znam sie na tym. Rozpedz sie i jebnij morda w sciane. Nic wiecej dla ciebie lamu*ie. Jeszcze raz apeluje do osob, ktore gowno wiedza a maja ochote sie wypowiedziec- zapiszcie sie do Mlodziezy Wszechpolskiej albo po prostu zamknijcie japy bo tak bedzie najlepiej dla tych co maja ewentualnie was sluchac. @ Ripper A jest cos takiego jak ekonomia zewnetrzna czy chciales byc fajny urzywajac 'trudnych' 'słuf' ale znow ci nie wyszlo? Nie martw sie jak zaplaci to z peniedzy z twojego domu <33333 od Fenshiego: "Gdybym mial sie przejmowac opinia noobow to nie zaczalbym nigdy grac w tibie. Mozecie mnie pocalowac w dupe bo ja gram tylko dla swojej ekipy." // Signed ~ |
Cytuj:
a Fenshi to jedna z najbardziej dojrzałych osób na tym serwie, co wiecej z ostatniego war wypłacił się jako ostatni i to długo po wszystkich innych choc wiele osób namawiało go żeby to zrobił wczesneij. no ale znow wypowiadaja sie tu osoby, ktore mało wiedza co sie dzieje na serwerze.... |
Kłótnie na nic się zdają.
|
@Divi
Zapewniam Cie, ze Fenshi nie bedzie placil, tak samo jak Lisu, bo wspomniales o nim wczesniej. Musisz sobie lepszego informatora zalatwic. /Metek. |
Cytuj:
@Xandar To co powiedział ripper było sarkazmem (aka wyższą formą żartu) a że jesteś niewtajemniczony to psykiem do dołu i zamilcz. |
Cytuj:
Cytuj:
|
to nie wiem
moze inny owner gra, najpierw gral bartek sam, pozniej sharowal z patrykiem, pozniej ja sharowalem z patrykiem a pozniej stery przejal patryk (czy tam dadik) i od tego czasu nie utrzymuje z nim kontaktu on i dojrzalosc, rofl nie robi bledow? z tego co pamietam byl jednym z najwiekszych plackow na servie btw sapaczu, mowiac pg mialem na mysli okres po splacie paymentu, siedzial wtedy 24/7 i nie pierdol ze tak nie bylo widze ze jestes niezly elo napinacz, ciekawe czy w rl tez tak sapiesz ja pierdole, raz byscie ludzie takiego pokroju wpierdol dostali i byscie sie pozawijali zapytaj fenshiego czy dalej mu iga z gimnazjum obciaga, zal.pl |
ej Ty, tak do Ciebie mowie!
|
Yama kto to jest ten hasis?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Bartul chce wszystkich zabić ;/ nawet chyba mnie tez, a przecież trzeba go dogotować jeszcze... :* <3 |
Cytuj:
|
@ wojna
Mfg, banda polaczków znów się 'zjednoczyła' i znów dostanie po mordzie. Zapłaci, a potem będzie miała pretensje, że są power abusowani.
Jak zawsze... |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:40. |