Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Iridia part 2 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=97454)

Hasis 17-04-2007 16:03

......................... n/c ostra faza

Kiełek 17-04-2007 17:18

http://www.tibicams.tibianetwork.net...h/1///Iridia/0

Może z tego się coś nauczycie? (Nie mówie że nic nie umiecie ;D)

http://www.tibicams.tibianetwork.net...vies/show/2906
Można zobaczyć np. to. Pojedyńczy frag ale jak wparowali to wszyscy ;D

Karolek98 17-04-2007 17:21

Ludzie kurwa... skonczcie te porachunki.. Bo wy tylko reali zabijacie, i starych wrogow... Dardiuz, Andy vicks i innych idiotow. Jak czytam forum na tibia.com to mi zal dupe sciska... Jeszcze tez wasz ziomal wielki... tak jak go kiedys nazwali 'Almighty arzos'... ale zal. Xyllo to najwiekszy idiota z calego UF. Nie wygracie juz wojny, dajcie se siana. Przegraliscie na starcie tak jak kiedys frelle/laroz i jego ekipa. Bo teraz... macie przeciwko siebie iridie, a nie tylko arcanium. Bo to jest najwieksza glupota wyrownujac porachunki... Je sie wyrownuje ale po 'wygranej' wojnie. Nie moja sprawa no... ale zastanowcie sie na tym bo tak mi was żal, że aż musze tak pisać jak pisze.

Tanivupo 17-04-2007 17:22

o.o

o.O Gracie bez glowy ... dobry poczatek wojny a potem niepotrzebne fragi...
za duzo chcecie od razu... musicie cos zaplanowac i wszyscy sie tego trzymac... jestescie gildia.. (druzyna) i musicie byc i myslec razem o.o a nie planowac cos bez kogos itp itd....

Pozdro Radziu ;* (Bezok) xd
M@r!o here xd

Karolek98 17-04-2007 17:39

nawet z noobow mozna zrobic armie, tylko potrzebny jest lider
co prawda xenezisa nie znam ale watpie zeby on sporostal temu zadania

/kuba, korzystam z Carolkowego konta

Meteon! 17-04-2007 18:15

Szkoda, ze Jinikao padl, ale ta wojna niestety dotknie kazdego.

/Metek.

Hatebreeder 17-04-2007 18:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Karolek98 (Post 1374104)

Kubuś przyjacielu, co słychać?

~(skasowany) Phoenix ;)

IridiaCarlinPk 17-04-2007 19:00

IMO
co do open battle mozna zrobic tak iz np jest 10-15 osob nie cała gildia i wtedy arc wyjdzie po pierwszych boltach/gfbkach zaczynajacyh walke loguje reszta osob i dolacza i wtedy arc nie ma wyjscia a nie tak jak wczoraj bo nigdy nie wyjda na open
no i oczywscie bot trudno to mówić ale arc ma BlackD Proxy wiec na bota tzreba botem:P
no i oczywscie dobre sneaki
i nie dawac glupich fragaow tak jak np wczoraj:S

thxbye

Gosu'Knight 17-04-2007 19:17

omg ciekawe kiedy reszta hlvl Polakow skonczy sie bawic w non-pvp i wtraca sie do wojny .. :s nie widzicie tego, ze swe nie patrza zabardzo czy ktos bierze udzial w wojnie czy nie ? zabijaja kazdego Polaka ktory ma wiekszy lvlX(

Kiełek 17-04-2007 19:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gosu'Knight (Post 1374282)
omg ciekawe kiedy reszta hlvl Polakow skonczy sie bawic w non-pvp i wtraca sie do wojny .. :s nie widzicie tego, ze swe nie patrza zabardzo czy ktos bierze udzial w wojnie czy nie ? zabijaja kazdego Polaka ktory ma wiekszy lvlX(

Pewnie! Teraz chcą się zasadzić na Ciebie i twojego 20 knighta! Bewaaaree!

Borsuczek 17-04-2007 19:39

zabija torinów i forgoten lake, potem oni dolacza po ptokach do uf i beda fragi dla arc.

Ciekawe czy jest jakis swe hlvl neutral?

Hatebreeder 17-04-2007 19:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiełek (Post 1374321)
Pewnie! Teraz chcą się zasadzić na Ciebie i twojego 20 knighta! Bewaaaree!

OWNED XD

a btw~
18:55 You advanced from Level 56 to Level 57.

Milivin 17-04-2007 19:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Borsuczek (Post 1374339)
zabija torinów i forgoten lake, potem oni dolacza po ptokach do uf i beda fragi dla arc.

Ciekawe czy jest jakis swe hlvl neutral?

wiec lepiej niech dolanczaja juz teraz bo jak nie to padna a nam to tylko przyspieszy wygrana bo wygramy to i tak :D

I tak was wszystkich zabije zobaczycie ja nie klamie;(

Rediko 17-04-2007 19:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pinqey (Post 1374270)
Wyluzuj stary, nie bylo Cie wtedy na Ventrilo z nami wiec nie wiesz dokladnie dlaczego oni padli, taka sytuacja sie napewno juz wiecej nie powtorzy :]

/Pinq~

3mamy Cie za słowo :)) Good Luck ..

Milivin 17-04-2007 19:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Karolek98 (Post 1374104)

poprostu zamknij sie nie wiesz co jest grane to morda a komenty zostaw dla siebie

Kiełek 17-04-2007 19:58

Big offtop :>

Co myślicie o tym nowym Łukaszu z M jak Miłość? ;D

Bez~ 17-04-2007 20:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiełek (Post 1374381)
Big offtop :>

Co myślicie o tym nowym Łukaszu z M jak Miłość? ;D

nie widzialem drania,

a co myslicie o Marysi z Pierwszej Milosci ? zginela pod kolami Golfa czy tez zyje ?

Hatebreeder 17-04-2007 20:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Milivin (Post 1374368)
poprostu zamknij sie nie wiesz co jest grane to morda a komenty zostaw dla siebie

Pyskiem do dołu ścierwo! ;o

Milivin 17-04-2007 21:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hatebreeder (Post 1374489)
Pyskiem do dołu ścierwo! ;o

nie nie nie zle prawisz cwe.u :D a ze grac nie umiesz nawet postaci nie masz to nie moj problem;(

Dili 17-04-2007 21:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Milivin (Post 1374558)
nie nie nie zle prawisz cwe.u :D a ze grac nie umiesz nawet postaci nie masz to nie moj problem;(

Zacznij jeszcze pisac na forum tibii.com i dolaczysz do 2 frajerow (Fenshi, Necrius) ktorzy mysla, ze sa w wojnie to sa bardzo cool i wogole, zal!!!!!111111111 Zacznij dzialac bo jakos nie widze ani zadnego fraga, ani deada, ani ruszenia sie z pz.

Trai'ler 17-04-2007 21:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bez~ (Post 1374449)
nie widzialem drania,

a co myslicie o Marysi z Pierwszej Milosci ? zginela pod kolami Golfa czy tez zyje ?

a wiesz może jaki to był golf :> jak zginie to szkoda , bo paweł już se nie ... :p a mi sie szczególnie ten kark podobał z policji :D Mikołaj chyba mial ;d zwała była jak chciał isc po akumulator , i podpiec troche tego 'karalucha'

A co do łukasza z m jak milosc to on jest z deka ... n/c

elo _/ serials fans

a tak zeby nie bylo offtopu ;s

jest tu jakis sorc chetny na zarobek ... (blue djin quest) , zrobi na tibia.com topic , ze zbiera team na quest , i ze czysci tylko OF i Djin Tower , zrobi jakis payment od osoby np. 3bp mfs , znając życie zgłosi sie z kilkanaście osób (w tym ja się podłącze :o) = niezły zarobek:baby:

Neztas 17-04-2007 22:04

otoz fenshi zakonczyl gre czy tak czy srak ;)

eloelo520 17-04-2007 22:09

fenshi to jest dopiero pleban

konczy wieczorowo zawodowke, pamietam jak z nim gralem wowczas radosnym ananasem jeszcze, same nocki w*******al. no i to jego pg 24/7

w ogole to pamietam jak ktos tu masloera cisnal ze biegal i bil ludzi etc

to patryk gral masloerem wtedy (patryk - fenshi)

podbijcie do fenshiego w grze, nie widzialem czlowieka ktory by w jego wieku robil tyle 'blenduw'

zalosny on jest, wbil w war tylko po to zeby byc fajnym, a pozniej znow zaplaci payment

Dili 17-04-2007 22:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eloelo520 (Post 1374713)

konczy wieczorowo zawodowke, pamietam jak z nim gralem wowczas radosnym ananasem jeszcze, same nocki w*******al. no i to jego pg 24/7

podbijcie do fenshiego w grze, nie widzialem czlowieka ktory by w jego wieku robil tyle 'blenduw'

zalosny on jest, wbil w war tylko po to zeby byc fajnym, a pozniej znow zaplaci payment

Ehehe dokladnie ;d Znow mowi 'Ill never pay for arc' a za chwile bedzie szedl po parcela zeby wyslac pieniadze dla Firenza ;]]] Polepszy przynajmniej 'ekonomie wewnetrzna Arc' phoenix<333

Karolek98 17-04-2007 22:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Milivin (Post 1374368)

to forum jest po to zeby wypowiadac swoje opinie, ogarnij...
a co jest grane? wiem i to bardzo dobrze :)

zabije bubble ja nie klamie uwierzcie mi aHEUAHEUASHEASUEHSAUEHASUEHU PS: jestem fajny ?? :(

Xandar Mac'Leod 17-04-2007 22:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eloelo520 (Post 1374713)

Po 1.
On uczy sie zaocznie.
Po 2.
Jezeli wbicie 100 lvl w rok czasu nazywasz pg to zapytaj mamusie czy robila cie przy zgaszonym swietle.
Po 3.
W rozmowach z Fenshim ani razu nie dostrzeglem jakiegos bledu w pisowni, a uwierz mi palan*ie, ze znam sie na tym.

Rozpedz sie i jebnij morda w sciane. Nic wiecej dla ciebie lamu*ie.

Jeszcze raz apeluje do osob, ktore gowno wiedza a maja ochote sie wypowiedziec- zapiszcie sie do Mlodziezy Wszechpolskiej albo po prostu zamknijcie japy bo tak bedzie najlepiej dla tych co maja ewentualnie was sluchac.

@ Ripper
A jest cos takiego jak ekonomia zewnetrzna czy chciales byc fajny urzywajac 'trudnych' 'słuf' ale znow ci nie wyszlo?
Nie martw sie jak zaplaci to z peniedzy z twojego domu <33333

od Fenshiego: "Gdybym mial sie przejmowac opinia noobow to nie zaczalbym nigdy grac w tibie. Mozecie mnie pocalowac w dupe bo ja gram tylko dla swojej ekipy."

// Signed
~

Naro 17-04-2007 22:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xandar Mac'Leod (Post 1374766)
Po 2.
Jezeli wbicie 100 lvl w rok czasu nazywasz pg to zapytaj mamusie czy robila cie przy zgaszonym swietle.

ja slyszalem ze jego rodzice w ogóle nei chcieli go zrobic, tylko ojcu zabraklo prezerwatyw to skarpetke założył a że skarpetka wełniana to dziurki w niej duże... i masz babo placek ;/

a Fenshi to jedna z najbardziej dojrzałych osób na tym serwie, co wiecej z ostatniego war wypłacił się jako ostatni i to długo po wszystkich innych choc wiele osób namawiało go żeby to zrobił wczesneij. no ale znow wypowiadaja sie tu osoby, ktore mało wiedza co sie dzieje na serwerze....

kulka1991 17-04-2007 23:11

Kłótnie na nic się zdają.

Meteon! 17-04-2007 23:15

@Divi

Zapewniam Cie, ze Fenshi nie bedzie placil, tak samo jak Lisu, bo wspomniales o nim wczesniej.
Musisz sobie lepszego informatora zalatwic.

/Metek.

Hatebreeder 17-04-2007 23:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Naro (Post 1374791)
ja slyszalem ze jego rodzice w ogóle nei chcieli go zrobic, tylko ojcu zabraklo prezerwatyw to skarpetke założył a że skarpetka wełniana to dziurki w niej duże... i masz babo placek ;/

a Fenshi to jedna z najbardziej dojrzałych osób na tym serwie, co wiecej z ostatniego war wypłacił się jako ostatni i to długo po wszystkich innych choc wiele osób namawiało go żeby to zrobił wczesneij. no ale znow wypowiadaja sie tu osoby, ktore mało wiedza co sie dzieje na serwerze....

A ja słyszałem że ty masz dwóch starych :|

@Xandar
To co powiedział ripper było sarkazmem (aka wyższą formą żartu) a że jesteś niewtajemniczony to psykiem do dołu i zamilcz.

Milivin 17-04-2007 23:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Karolek98 (Post 1374756)
to forum jest po to zeby wypowiadac swoje opinie, ogarnij...
a co jest grane? wiem i to bardzo dobrze :)

zabije bubble ja nie klamie uwierzcie mi aHEUAHEUASHEASUEHSAUEHASUEHU PS: jestem fajny ?? :(

"Rozpedz sie i jebnij morda w sciane. Nic wiecej dla ciebie lamu*ie." cytuje xandara i radze zrob to:) chyba ze znowu bedziesz plakal zeby ci nic nie zrobili w szkole:( ale ty zalosny jestes :D:D:D

Jinikao 17-04-2007 23:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hasis (Post 1373943)
Jinikao gorszej cioty niż ty chyba nigdy nie widziałem raz cie zabili a ty już wymiękasz
Edit.
Poprawka niezabili cie ale jedna przegrana akcja i ty juz odpasz N/C dla ciebie i N/C dla mnie za pisanie bez głowy :D

Lol kto tu jest ciota?? Jak nie nasz szczegulów to sie nie wypowaidaj... nawet nie bylem w UF i nie walczylem wiec o co ci chodzi, ciula do potegi

eloelo520 17-04-2007 23:40

to nie wiem

moze inny owner gra, najpierw gral bartek sam, pozniej sharowal z patrykiem, pozniej ja sharowalem z patrykiem a pozniej stery przejal patryk (czy tam dadik) i od tego czasu nie utrzymuje z nim kontaktu

on i dojrzalosc, rofl

nie robi bledow? z tego co pamietam byl jednym z najwiekszych plackow na servie

btw sapaczu, mowiac pg mialem na mysli okres po splacie paymentu, siedzial wtedy 24/7 i nie pierdol ze tak nie bylo

widze ze jestes niezly elo napinacz, ciekawe czy w rl tez tak sapiesz

ja pierdole, raz byscie ludzie takiego pokroju wpierdol dostali i byscie sie pozawijali

zapytaj fenshiego czy dalej mu iga z gimnazjum obciaga, zal.pl

Kisia 18-04-2007 00:09

ej Ty, tak do Ciebie mowie!

Jinikao 18-04-2007 00:15

Yama kto to jest ten hasis?

Kisia 18-04-2007 00:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jinikao (Post 1374971)
Yama kto to jest ten hasis?

moj rl a czemu ?:D

Massior 18-04-2007 00:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kisia (Post 1374972)

Kowalll :P bo już sam nie wiem :D

Bartul chce wszystkich zabić ;/ nawet chyba mnie tez, a przecież trzeba go dogotować jeszcze... :* <3

Jinikao 18-04-2007 00:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kisia (Post 1374972)

Chce z nim pogadac, moze wtedy uzyje jeszcze raz rozumu w mnie przeprosi oficjalnie tutaj, nic wiecej nie chce

Danthorr 18-04-2007 08:42

@ wojna

Mfg, banda polaczków znów się 'zjednoczyła' i znów dostanie po mordzie. Zapłaci, a potem będzie miała pretensje, że są power abusowani.

Jak zawsze...

IridiaCarlinPk 18-04-2007 09:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Danthorr (Post 1375113)
Mfg, banda polaczków znów się 'zjednoczyła' i znów dostanie po mordzie. Zapłaci, a potem będzie miała pretensje, że są power abusowani.

Jak zawsze...

w sumie masz racje ale ja nie bylbym takim pesymista bo moze wygraja czego im zycze;P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:40.