![]() |
|
Cytuj:
Próbuj dragi z exori frigo może na + wyjdziesz więcej pomysłów z dobrym expem nie mam :/ |
Cytuj:
--- Bigzone dodał 1 minut i 8 sekund później --- Cytuj:
dobry exp, bez waste to ofc Ancienty B) |
gdzie expic 50 ms 41 m lvl
expil juz na ancientach,tombach za tp i earth elementalach moze jakies sugestie?? B) |
72 rp[pacc..] skile 83/59, 15+mlvl, rh, d shield, b legs, pal armor, royal i enchanted,
bez waste, na pacc i różnorodność:D jak narazie nie brakuje mi miejsc ale mogłabym spróbować czegoś nowego, innego od zombie, bog raiderów, wyrmów, ice witchów. :> |
125 rp 102/83 Pacc
rh, dsm , knight legs, boh/soft , mms |
Cytuj:
|
gdzie expic 50 ms 41 m lvl
ancienty odpadaja X( |
Dalej nie dostalem odpowiedzi na swoje pytanie
Knight 35 lvl 85/85 eq:Golden armor k legi demon shield noble axe royal helmet facc Gdzie expic chodzi mi o jak najwiekszy exp/h i t ez gdzie najlepiej zarabiac kase? Takze pytanie jak zakupie pacca to gdzie wtedy?:baby: |
Cytuj:
Gdy kupisz pacc... ja Ci proponuje Iść na żółwie, z takim lvl i skillem około 40k/h SPOKOJNIE, możliwe że więcej. Uważaj żeby nie schodzić za nisko gdzie respi się czasami i po 5 Thornback Tortoise. Na żółwiach zarobisz masę kasy jak na swój lvl, możesz tam zostać nawet i do 40lvl pozdrawiam |
Witam ;) 74 knight skille 81/80 eq: rh,dsm, g legs, avenger. facc gdzie expic? na veno d lair jest więcej graczy nich smoków :/ of jak dla mnie chujnia exp... jakieś inne pomysły?
|
Cytuj:
|
Witam,
Gdzie expić 76 EK, PACC, RH, DSM, blue legs, bohy/softy, p ammy, dragon shield (ostatnio demonka przy 4 blessach na FACC wypadła), avenger/mystic blade, skille 84/83? Tak conajmniej 50k/h z profitem. Dragi na prywatnych respach wiecznie zajęte, publiczne respy mam gdzieś (pełno botterów). Cała piramida minosów w Darashii mi się już znudziła. Barby mały camp dobra kasa z lootu, ale za mały exp jak na ten lvl, i nie zużywam manasów, czyli mlvl nie rośnie. Banuta też odpada. Proszę o jakieś inne propozycje. |
Cytuj:
A próbowałeś może tomby... polecam Ci penisula tomb, kolegi harem 79lvl, skille i eq podobne wyciągałem tam około 50-70k/h. Waste nie było, ładne zyski. Uważaj aby nie atakowało Cię zbyt dużo Vampirów i Bonebastów... |
@UP
A to od kiedy na penishula tomb są vampiry i bonebasty? |
20 sorc, PACC gdzie expić/jaki tomb polecacie ? I jeszcze jedno, gdzieś czytałem że koleś 27 MS expił bez wanda only z frigo na dragach i był na +. Czy to możliwe ?
--- Ruuszek dodał 5 minut i 13 sekund później --- |
Cytuj:
Polecam Arene 60-90 k/h + profit :P |
kasa kasa kasa
hej chciałbym się dowiedzieć gdzie mógłbym szybko zarobic z 2 k i troche wbić lvla. LVL 19 mlv 15 eq spirit cloak p legs beholder shield mege hat proszę o odpowiedź (Facc)
|
ms lvl 70 nie wiem gdzie expic
pacc nie wliczajac water elementali, dragow i ancient scarabow pomozcie ^^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:16. |
|