![]() |
|
Sell 173 ED + 15kk w kasie i itemach
all addony prawie 450 GBP. |
Sell 190 Rp , 3kk +- W Kasie ,, + 48 Ed Na Charze
Summoner Full , Mage Rod , Full Warrior, Full Wizzard , Full Demon Hunter , 101 Skill , 81 Shielding 26 Mlvl Prawie !~ |
sell 49 ms (48 magic) ! 3k w hajsie 3k w itemach + sd i woi
postac nee ma rs ^^ |
Cytuj:
powiec mi jak mozesz sprzedac chara ktory nie jest twoj ;> |
co to kurwa allegro czy co ? ;p
|
0x0ax00ax0ax
a moze ktos sie skusi na knighta?:PP http://img9.imageshack.us/img9/1151/foruuulz1.jpg i lodzik z polykiem gratis; D ihoeWIOHIOHE OIHHIOEW zwała; d Ile szczescia moze dac 1 chmura na neibie;d Say yes for lesbians;D http://img11.imageshack.us/img11/3879/beztytuuaxc.jpg 0xa0x0ax0 |
Eyo Ty popierdolony jestes?????????????
Nie pisz tu czlowieku , jebniety jestes ;] To ze ty nie masz , to s*******aj~ ,,i,, Ssssij i pij huju =* :o |
|
|
cos mi kurwa nei wychodzi ssposkospoak
|
http://img27.imageshack.us/gal.php?g=112lkv.jpg
Nie moge cos dodac inc z ss na forum w temacie macie linka do galerii bo nie moge tego wkleic ;((
|
Cytuj:
ale powiem tak jak wyjdziesz z inso i char bedzie caly przez tydzien to ja go sam kupie oka ?? ueheuhe breche mam ale rymujesz od kogo wylapales to pewno jakis br ci zajebal jak ty mu ssales a dam zagadke co to jest 2 dziury w jednej dziurze ???? |
@up
mushaushausahushauhs ja wiem ja wiem :DDD ale nie powem zobaczymy jaką inteligncja wykaze sie **** z inso u.u xDDD
aa tam ..... 2 dziory w 1 dziorze to jest ... :) dupa niepoweim :D |
Lol nie wiem o.O
Jaka zagadka :D powiedzcie odpowiec :P |
Cytuj:
a co to sie stalo ze sellasz pizdo ? : > |
Twoja Stara?
Wyjebane w zagadki ;] Moj char nubie jebany ;] ZacZYnalem nim i ja nim koncze, Elo~ |
Cytuj:
ladny poziom pokazujesz jadac po matce frajerze jak bym cie spotkal w rl to za takie cos bys juz w ryj dostal ale nie niestety niezgadles a odpowiec brzmi twoj Nos W Mojej Dupie niech ktos powie ze smieszne uehueheuheuheuheuhe |
[quote=Casius;2492126]Twoja Stara?
widac jaki poziom prezentuja jego koledzy;DD bo od nich sie tak uczysz:))) pozdro=) nie wyzywak rodziców bo sa oni najwiazniejsi w zyciu chyba kazdego czlowieka:) Peace And Love! Jaga7. |
no wiesz Jagaahh on nie wie co to rodzice w rl on wie co to rodziece virtual ( czyli br ) !!!!
Nio i widac wkoncu jaką inteligencją imponuje nas Tide~ :) maushaushau @ Eyo - no wiesz on nic innego nie umie pozatym , że jedzic po rodziacach , jeśli ich nie masz to nie najezrzaj na tych co maja -.- Pozdro&Poćwicz Olej |
Tidus to teraz zablysnoles ;/ Moze lepiej nie sprzedawaj chara ktory i tak delete dostanie, lepiej siedz sobie w domu i graj, jest to z pozytkiem dla wszystkich Polakow :)
btw. nie chce mi sie na pol tlumaczyc wiec macie eng. Im making a lvling-training service. I can do it on every world, prefer premmy accs. As a payment I accept rl cash (Polish) or premmy accs. If u are interesed just pm me. I dont have my pricelist yet, so u can offer me. Szyna~ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:14. |
|