![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic Więc niech będzie już to ToraDora. ;) Chociaż te hentaie z To Heart były takie fajne, ze miałem ochotę obejrzeć tą serie jako pierwszą. :p |
Hmm Taiga z Toradory, dosyc specyficzna postac : p
Polecam, bo seria jest dobra :) |
Obejrzałem właśnie Evangeliona 2.22. Mogę umrzeć jako szczęśliwy człowiek.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Przeprosiny przyjęte.
KIssXSis anime jest nawet spoko. ;) Nauczycielka otaku - pierwszy raz się spotykam z takim czymś w anime. |
Bleach manga
Ukryty tekst:
Naruto manga Ukryty tekst:
|
|
zgaduje ze to czarodziejka z ksiezyca, mimo ze czarodziejki nigdy nie ogladalem i tego nienawidze.
|
Jakieś mahou shoujo, tyle mogę ci powiedzieć. Niestety nie przepadam za tym gatunkiem, więc moja znajomość ogranicza się do Sailorek i Nanohy^^
Nippah~! Corgar Frizz |
Też nie rozpoznaje, wiem tylko, że Sailor Moon to to nie jest. Kreska ciut zbyt świeża. Chyba że ją poprawiono w stosunku do tego, co pamiętam z tv z przed jakichś 15 lat ;)
|
Gdzie tam, masz racje. Pierwsze co pomyślałem po zabaczeniu postaci, to że ta seria powstała po 2000 roku. Gdybym miał obstawiać, to lata 2003-2005.
Kreska Sailorek, Slayersów i każdej starej serii jest rozpoznawalna na pierwszy rzut oka ;p Nippah~! Corgar Frizz |
juz w komentach ci napisali ze to aniolki pudziana.
|
Myślałem, że ktoś odpowie, a tu widzę jednak że ja muszę :) A może nie powiem?
Magical Girl Lyrical Nanoha StrikerS No nie powiem! |
To lepiej powiedz, skoro wiesz xD
|
Ha!Ha!Ha!Ha! NIE!!! :D
A tak serio to już dawno temu odpowiedziałem :) Tylko na białym forum białego tekstu nie widać gołym okiem!!! :D |
O_o A jednak to Nanoha.
Nippah~! Corgar Frizz |
Jakie serie polecacie z jesieni i zimy 2009? Bo trochę obejrzałem. Ale tylko trochę. Teraz się skupiam na innych anime. No i właśnie widzę, że niektóre z tych "nowszych" serii się kończą, a nie chcę potem o nich zapomnieć i je przegapić, szczególnie jeżeli są dobre.
|
Durarara :)
Summer 2010 http://chartfag.files.wordpress.com/...0-v1export.jpg Sengoku Basara 2 / Kuroshitsuji 2 / Strike WItches 2 O TAK!! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:10. |
|