![]() |
|
Witam.
Gdzie expic 24 RP, Skill to 70/55. Prosze o sensowne expowiska, oprócz Cyclopolis :) Moze byc male waste byle by byl exp dobry PS. Prosze was niepiszcie ze mam isc skillowac bo mam niecaly miesiac PACCa i chce sie wyexpic a na FACC Skillowac :) Z góry dzieki za odpowiedzi. |
35sork 32mlvl. 35 z eq.FACC
gdzie wbic SZYBKO 45LVL niewazne jakie waste up@ idz na banute na malpy |
@2xUP
Nie słuchaj tego UP, nie wie co pisze. RamosQ idź na penishula tomb. Na brązowej staminie 30k/h a na zielonej 50k/h. Zero waste jak będziesz trzymał się od potworków. AdiZgOlekk nie ważne jakie waste? To idź na mount stermunt na cyclopy albo na facc tomba na najniższe piętra. |
dzis w nocy sprobowalem sobie dc-2 (35sorc) waste 160 manasow i bp gfb ale w lekko ponad godzinke 80% wyciagnelem.sredni exp mialem ok.40k/h~ jak na facc to niezle chyba :p wiec jjesli ktos ma facc sorca/druta z 30+lvlem i ma kase na waste to polecam.
|
Cytuj:
natomiast ja proponuje: piraty w yala, mutated human |
gdzie bocic 27lvl knightem skile 60/60
eq dobre jak na moj lvl |
Cytuj:
|
50 RP / gdzie expic ? Full eq na swoj lvl : > 75 Dist , fast odpowidzi plx ; s
|
potrzebuje jakies miejsce do fast expa palkiem 30 lvl skile 85/73 moze byc waste ale nie jakis kosmiczny
malpy na moim serverze sa chujowe a piraty sa zajmowane w calosci wiec bez tych 2 lokacji plz |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
24 paladin,no bedzie za 30 min 25.
Pvp,eq : c-kask/crusader helmet,b-robe,p-legs/k legs,boh,medusa shield. Skile 61/44,posiadam 40k w dp. Nie mam pacc,zadowoli mnie 25k/h - 30k/h Expie teraz na guardach,odpada veno elf-fortess,a na orc landzie nie dam rady (berki mnie doganiaja) |
UP:
Facc tomb |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
70ed gdzie szybko wbijać do 100 lvla solo i gdzie z blokerem ? solo latam workery i we, ale dość często zajęte. Exp musi być 100k/h +
|
Cytuj:
Solo: dl'e np. dara, bogi, jakieś tomby. ;) |
37 ek 70/70 bdb eq
gdzie expic pacc ofc |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:04. |
|