![]() |
|
nie prowokuję, tylko chce sie dowiedziec paru rzeczy. Jeszcze jakbyscie mogli, to odpowiedzcie mi na pytanie jaka jest najlepsza manga na poczatek? to znaczy, ktora jest najlepiej przeczytac jako pierwsza osobie, ktora nie miala nigdy do czynienia z manga?
|
To zależy od tego jakie lubi typy filmów/książek/czegoś podobnego.
|
Cytuj:
|
@up
Dzieki za wyczerpujaca odpowiedz. Gdzie owe mangi moge znalezc w internecie? sa one w ogole dostepne w formie elektronicznej? |
|
Stało się to co było nieuniknione, koniec Bleacha z dobrym tłumaczeniem, nadszedł czas tłumaczeń jak w Naruto - Crunchyroll zdobyło prawa do Bleacha co za tym idzie DB pewnie zaprzestanie od 274 subbowania, a dla nas zostaną suby Viz.
|
Nie przesadzajmy :)
Crunchyroll ma tez takiego DB:Kai (o ile dobrze pamietam) a tlumaczy go dobra grupa freeze subs. Zawsze znajdzie sie jakis zamiennik. |
jezeli chcesz mange po pl to wejdz na manga-lib.pl
|
Polećcie jakiś dobry Ecchi! Prosiłbym żeby był zarazem śmieszny... W sumie mógłbym sam poszukać, ale wolę opinii ludzi, którzy już widzieli. Dokładniej szukam czegoś z humorem typu Asu no Yoichi, albo Green-Green.
|
Tak, Naruto miażdzy w tej chwili inne tasiemce, tak manga, jak i anime.
|
a ja mam pytanko odnosnie animca naruto i mangi chyba
Ukryty tekst:
|
@milano - Nie.
Kurde Durarara / Pandora Hearts się zatrzymałem i nie mogę zebrać by dokończyć. |
Oglądał ktoś może KissXsiss? Wygląda na ciekawe, ale oczekuję czyjejś opinii.
|
Ja oglądam serię TV. Taki eechi podchodzące mocno pod hentai. ;) Podobnie jak "Green Green". ;)
|
naruto manga:
Ukryty tekst:
|
@up
Tobi to bez wątpienia Madara... Ukryty tekst:
Opinia własna co do ciała: Ukryty tekst:
|
Bump odnośnie dzisiejszej mangi (Naruciak):
Ukryty tekst:
@down Ukryty tekst:
|
narutard
Ukryty tekst:
|
Po raz pierwszy jest chyba ważniejszy release dzisiaj: finał Full Metal Alchemist :) Mnie się podobało, żałuje tylko, że wiem już jak skończy się anime, ale i tak nie mogłem się powstrzymać.
|
@up
LOL, ja w sumie nawet pierwszej serii Animca nie skończyłem oglądać, a mangi nawet nie ruszyłem... Ostatnio tylko oglądam Shippuudena i jakieś Ecchi. :confused: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:03. |
|