![]() |
|
Up.
Dzieki za odpowiedz ;p Latam juz od ranaa na cyclopolis pierwszym poziomie i jest git ;) Exp i kaska jak marzenie ;)w 3h wbilem 2 lvle :) Dzieki za odpowiedz ;) Cuu ;* |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
37 RP (71/54)
EQ: Noble Armor, Crown helmet, Plate Legs, Dwarven shield. PACC |
Widze moze pytanie zapadlo daleko wiec ponownie zapytam
Gdzie mozna expic 51 ~ Pallem / Skille 75~ i EQ najlepsze jakie moge nosic na swoj lvl + soft bootsy. Mam 210k na waste i nie wiem jak je wykorzystam ? Wasze propozycje ? ; x |
Cytuj:
|
35 palek dist 75 shield 60
bez piratow i malp odpowiedz ktos plz ;/ |
@UP
Penishula Tomb -2 Ja tam siedziałem do 55lvl a jak było zajęte to biegałem na tyrsung |
14 lvl druid 14 m lvl.
|
@UP
Minotaury na przedmieściach Mintwalin, Rotwormy i Carrior Wormy w Ancien Temple w Thais, Gobliny na Femor Hills(jeśli szukasz zarobku). |
@ 2 x up
or penisuela tomb -2 |
@UP
Ty idioto co mu doradzasz jak się nie znasz? 14 druid na pen tomb -2? Puknij się. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@UP
Hahahahahaha, dzieciaku idź pisać bajki a nie wypowiadaj się na forum. |
Cytuj:
Cytuj:
Zal mi was. Najlepszy potwor na -2 peninsuli to hmm crytp shambler, wiec spokojnie tam bym se poszedl 14 drutem. |
@UP
Dzieci z faccem? Nie znasz mnie to się nie wypowiadaj. Na pen tomb -2 jest salka z 3-ma cryptami i co? Będzie je bił z roda wszystkie? Jak będzie uciekał to wejdzie w inną salkę i mumia na karku na dodatek. Później jak się idzie to jest też salka z 3 mumiami na samym końcu a wcześniej minimalnie salka z 2 mumiami i 2 crypty jak full resp i co? Zabije se je od tak z roda? Pomyślcie dzieci zanim będziecie się tutaj wypowiadać bo taki pro elo koksy najpierw się pytają gdzie mają expić a później doradzają komuś choć i tak nie wiedzą czy to dla niego dobre expowisko. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
a tak w ogole lepiej bic cryptusy z roda i miec po 150~ expa niz na*******ac trole w carlin capie, wiec nie mysl ze wszyscy sa takimi nabami jak ty |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:39. |
|