![]() |
|
Cytuj:
zapewne bedac w innej gildi nielubiac kogos z bomby napisal byx jebac bombe dobrzez mowie :D kazdy ma inna gildie i trza to uszanowac. No ale ty chyba niewiesz co to szacunek do innych Cytuj:
|
@wuochaty
widze, ze cie poruszło to co napisalem :< wyjdz na dwor, w inne miejsce niz na tym pedalskim przystanku gdzie ci twoim brudni koledzy elo metalowcy robili foty @edit piszesz do peji o przywiazywaniu wagi do pikseli, a sam ciagle dajesz jakies zjebane minki jakby cie podniecały peja trapuje, bo nie boi sie ze bedzie mial klopoty, ty tego o sobie juz nie mozesz powiedziec |
@podroba annanasa
raz dwa trzy haha nowa ksywe na tym forum dostalem ja gram dla przyjemnosci nie to co inni jak mam czas to sie zaloguje niemam czasu to niegram proste ?? niespedzam przed monitorem 23h na dobe po to zeby wbic wiekszy lvl i zeby bylo o mnie glosno no ale ty i inni tego niezrozumiecie dla was juz jest zapuzno a co do mojich zdjeic bede robil sobie zdjeica gdzie mi sie podoba a wychodzenie z domu to sie pomyliles spedzam wiecej czasu na dworze niz ty z mojej strony to juz koniec tematu niebede go drazyl dalej bo to nie ma sensu |
@edis
to nei moj ots ani zadnego mojego ziomka normalny ots ze strony @zolnierz zawsze bylem cwaniakiem :) nie to co ty na peronie wychowany o/ |
Cytuj:
|
@kudłaty
jesli myslisz ze siedzisz wiecej na dworze odemnie, to patrz ile ja bylem online w sierpniu, a ile ty ^^ |
@pejka koks
peja daj dokladny swoj adres,
napewno ktos sie do ciebie pofatyguje 99,9% polaków zyczy ci zgnicia przed kompem 99% br zyczy ci smierci |
prosze
Luminera Zolnierz fortuny Czasowstrzymywacze EK 124 21h 0m to ile ja siedzialem w sierpinu a teraz twoje Luminera Lord van de Lukasiello Bomba Squad MS 160 24h 45m miedzy nami jest tylko 3h i 45min roznicy a uwiez mi ze to duzo @peja interesujace stwierdzasz to po zdjeciach ten temat jak juz ktos powiedzial caly o luminerze robi sie zalosny naprawde kiedy bylo wiecej fotek niz zapierdolonych klotni teraz masz co drugiego posta klotnie jak lubisz cwaniakowac to cwaniakuj ale uwiez kiedys trafisz na kogos lepszego od ciebie i bedize troche gorzej z toba czego ci nie zycze bo nawet smierci sie niezyczy najgorszemu wrogowi |
@wuochata bestja
do twojej gry trzeba dolozyc godzine dziennie na forum :D |
156 lefel ek
omg lord ale wypociny strzelasz moge sie zalozyc ze jak peja i szadol beda odbanowi to ranking twoj wzrosnie bo solo niezbyt umiesz expisz z tego co widac :)
http://img11.imageshack.us/img11/391/156lefelek.jpg http://img11.imageshack.us/img11/156...pg/1/w1280.png pomoc dla Dybusa :) http://img16.imageshack.us/img16/9783/blockfty.jpg http://img16.imageshack.us/img16/blo...pg/1/w1280.png MW _/ |
@smieszny ananas
godzine no prosze jak bys niezauwazyl to jestem ciagle zalogowany na tym forum a spedzam malo czasu na nim a teraz ze jestem na urlopie to lubie wiedziec co sie dzieje na servie ktorym gram:D @iron gz lvl jaki miales lot z mamutow?? @\/ hehe to nice a oplacalne sa bo niewiem czy isc na nie expic wiesz jak lord wpadnie i mnie bedzie chcial trapnac to na mamutach mu bedzie ciezko:D |
a loocik z mamutow byl rox 4 furry cluby xDD a tak to task sie robil ;p
|
@serek
nie interesuje mnie w tej grze jebanie dli poi 10h dziennie solo |
hmm 10h dziennie dle to bym nie mial staminy ty nie grasz bo nie masz z kim expic elo_/
|
Cytuj:
kruczy tez ma moj adres ale nei wiem czemu niechce wbic :< @serek/lord ogarnijcie sie! @edis jak nei bd gral to po kij chcesz :>?btw myslisz ze doszedles do silvera gilldi to ci pomoga?jak silver mial isc na lurowanie poi to pierdolil ze new owner LUMINERA OGARY!!!!!!! XDDDDD |
Cytuj:
bo chce zobaczyc jak jest zrobiony ots czy lepiej jak moj :) a pozatym nie iwem czy to jest dobry adres ..... oj doczekasz sie dnia w ktorym wszystko odszczekasz a u silvera w gildi nie oczekuje laski nie szukam kolegow :) jak ty ze pomozeszk omus cos oo kumpla zdobyles :) jestem bo spoko godila silvera gildia i tod jedna z lepszych nie ma nobow jak u cb :) i daj te pierdolone ip tak sie boisz ze ci tam dupsko skopie |
|
@edis
lubie jak sie napinacz przy kąpie stary dawaj more :p |
Wyjdźcie na dwór może na jakieś piwko z kolegami lub tymbarka ? A nie piszecie na siebie posty jak typowi hejterzy, ss pls :>
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:11. |
|