![]() |
|
@up
skończy się, bo helpdesk (czy jak się tam nazywa to gówno od odzyskiwania keyów) przestanie działać ;p już jebane szwankuje i większej połowie ludzi nie przysyła. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dziekuje za wszystko PAPA ;*
|
W y p i e r d a l a j.
|
Cytuj:
|
/\ ej ziom, ej s*******aj xD
@ Azer, wróc na asterke frosty wolne cały czas ;/ |
Cytuj:
@Antiath no siemanko zajebisty byles elo @up potwierdzam potwierdzam , osattnio mi sie zaliły ze smutno na tym oklonir bez azera ;d |
no bej Ant </3
|
Cytuj:
I pare up Nie wroce na astere a nawet tam bota nie rozstawie na 5 min bo nie mam dla kogo tam grac 99% normalnych osob (pl) przestalo tam grac a dla takich dzieci jak ten 2 up to szkoda mi pradu zeby mogli sprawdzic ile moj komp danego dnia byl wlaczony |
@@@@@@@@@@@@@
ja pier dolęęę ! dajcie se wszyscy na lóóóz ! idzcie na pivo czy ch Ó j was wie co tam lubicie, i popuście troche kalesony do k Ó rwy :d Azer, myslalem ze dales sobie spokoj, nie wiedzialem ze grasz gdzies indziej. zwracam honor. jestem prawdziwym tibijczykiem. @antiach zegnasz sie conajmniej jakbys mial zejsc z tego swiata a ty tylko przestajesz grac w gre, ogarnij sie koles :d i wogole all, napinaka fajna jest ale ile mozna ... : | swoja droga azer, to ze sam sie z siebie smiejsz to oznaka ze jest lepiej. juz za 6 miesiecy bedzie lato (bo dzisiaj jest kalendarzowa zima) i znowu sobie pograsz w pilke na boisku :) :) :) wiec bedziesz wtedy mogl zmienic tapete :) Get Life & Have Friends ;d |
@up
Taaa.... co ty nie powiesz. sell 3x pacc - 600k each. |
Ja się podzielę moją postacią
http://i873.photobucket.com/albums/a...ol/56level.jpg |
Cytuj:
za kazdym razem jak sie rodzi flejm to ty jestes wszechwiedzacym graczem astery , pouczasz wszystkich , probujesz to 'ogarnac' ale jak widac nie udaje ci sie @milten ojca se sprzedaj @azer ja nie placze dlatego ze stracilem pare pixelkow </3 azer plxplxpxlplx wroc na asterke plxplx ; ((((((( taki gracz jak ty zdarza sie jeden na 100 milionow ;( bo nikt nie expi 25h/na dobe ( ironia , jakbys nie wiedzial >.> ) wbij na tipje z racji ze zblizaja sie swieta dam ci 3giepe i kilka meatow |
Up
Te twoje 3 gp wsadz sobie w buty bedziesz mial juz wtedy 1m50cm bez kapelusza Myslalem ze jak dam ss'a pulpita to nawet takie dzieco jak ty sie domysli czemu gralem "25/8" ale mimo to ze pisales ze wiesz co to elf to jednak klamales:( A na astere nie wbije bo jak juz pisalem szkoda mi pradu dla tych osob co tam zostaly z pl Poza tym mamy wara na ots'ie :p Tu jak by ktos chcial filmik krecony przez zydow no i my wtedy w sumie lowlvl jeszcze to sie ladnie padalo xd http://www.youtube.com/watch?v=E3GGU...layer_embedded |
nie potrzebuje tych 3gp , jak na swoj wiek jestem dosc wysoki (:
nie nie wiem kurwa co to elf , myslisz ze ktos ci uwierzy ze ty tak na okraglo 'bociles' ? nawet jak uzywales tego bota to siedziales przed kompem zeby przypadkowo nie umrzec x\\\\\\\ |
sprzedam 147ed (moge zamienic na ek albo rp) pisac w grze albo na gg : 6806490
|
sell 3x pacc - 600k each.
nom................... |
@Azer ale głupoty gadasz i tak jak sam kiedyś napisałeś że wolisz z brazylami trzymac więc co za różnica? ;d
|
Cytuj:
mowie po raz 2 zebys se ojca sprzedal |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:14. |
|