Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   [Serwer] SS'y z Astery (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=34328)

Phos 21-12-2009 13:27

@up
skończy się, bo helpdesk (czy jak się tam nazywa to gówno od odzyskiwania keyów) przestanie działać ;p już jebane szwankuje i większej połowie ludzi nie przysyła.

Szlaga 21-12-2009 15:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Phos (Post 2707074)
@up
skończy się, bo helpdesk (czy jak się tam nazywa to gówno od odzyskiwania keyów) przestanie działać ;p już jebane szwankuje i większej połowie ludzi nie przysyła.

Zawsze mozna crackowac a to kwestia podmiany 2 plikow czyli pare sekund i jest :p

Szewczykk 21-12-2009 18:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szlaga (Post 2707070)
1. Tapeta specjalnie taka zebym nie zapomnial jak jest na dworzu itp

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD szczerosc to podstawa XDDDD

Antiath15 21-12-2009 18:12

Dziekuje za wszystko PAPA ;*

http://img265.imageshack.us/img265/2249/170lvl.jpg
:baby:

Milten Magician 21-12-2009 20:02

W y p i e r d a l a j.

Szlaga 21-12-2009 20:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szewczykk (Post 2707254)
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD szczerosc to podstawa XDDDD

W twoim wypadku glupota to podstawa wpisz sobie nie wiem np w gogle nazwe tego z czerwonej ramki z pulpitu co dalem ss a zobaczysz do czego to jest itp:(

Mastronis 21-12-2009 21:53

/\ ej ziom, ej s*******aj xD

@ Azer, wróc na asterke frosty wolne cały czas ;/

Szewczykk 21-12-2009 22:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szlaga (Post 2707382)
W twoim wypadku glupota to podstawa wpisz sobie nie wiem np w gogle nazwe tego z czerwonej ramki z pulpitu co dalem ss a zobaczysz do czego to jest itp:(

nie kurwa nie wiem co to jest elf bot ;<<< <sciana , kurwa sciana>

@Antiath
no siemanko zajebisty byles elo

@up
potwierdzam potwierdzam , osattnio mi sie zaliły ze smutno na tym oklonir bez azera ;d

Aryyt 21-12-2009 22:38

no bej Ant </3

Szlaga 22-12-2009 01:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szewczykk (Post 2707462)

@up
potwierdzam potwierdzam , osattnio mi sie zaliły ze smutno na tym oklonir bez azera ;d

To chyba wtedy jak sie dales wyjebac na packa i przez to miales koszmary w nocy i z frostami rozmawiales:(

I pare up
Nie wroce na astere a nawet tam bota nie rozstawie na 5 min bo nie mam dla kogo tam grac
99% normalnych osob (pl) przestalo tam grac a dla takich dzieci jak ten 2 up to szkoda mi pradu zeby mogli sprawdzic ile moj komp danego dnia byl wlaczony

JeyEd 22-12-2009 10:25

@@@@@@@@@@@@@
ja pier dolęęę !

dajcie se wszyscy na lóóóz !

idzcie na pivo czy ch Ó j was wie co tam lubicie, i popuście troche kalesony do k Ó rwy :d

Azer, myslalem ze dales sobie spokoj, nie wiedzialem ze grasz gdzies indziej. zwracam honor. jestem prawdziwym tibijczykiem.

@antiach
zegnasz sie conajmniej jakbys mial zejsc z tego swiata a ty tylko przestajesz grac w gre, ogarnij sie koles :d

i wogole all, napinaka fajna jest ale ile mozna ... : |

swoja droga azer, to ze sam sie z siebie smiejsz to oznaka ze jest lepiej. juz za 6 miesiecy bedzie lato (bo dzisiaj jest kalendarzowa zima) i znowu sobie pograsz w pilke na boisku :) :) :) wiec bedziesz wtedy mogl zmienic tapete :)

Get Life & Have Friends ;d

Milten Magician 22-12-2009 10:51

@up
Taaa.... co ty nie powiesz.

sell 3x pacc - 600k each.

Radzio95 22-12-2009 12:08

Ja się podzielę moją postacią
http://i873.photobucket.com/albums/a...ol/56level.jpg

Szewczykk 22-12-2009 12:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez JeyEd (Post 2707599)
@@@@@@@@@@@@@
ja pier dolęęę !

dajcie se wszyscy na lóóóz !

idzcie na pivo czy ch Ó j was wie co tam lubicie, i popuście troche kalesony do k Ó rwy :d

Azer, myslalem ze dales sobie spokoj, nie wiedzialem ze grasz gdzies indziej. zwracam honor. jestem prawdziwym tibijczykiem.

@antiach
zegnasz sie conajmniej jakbys mial zejsc z tego swiata a ty tylko przestajesz grac w gre, ogarnij sie koles :d

i wogole all, napinaka fajna jest ale ile mozna ... : |

swoja droga azer, to ze sam sie z siebie smiejsz to oznaka ze jest lepiej. juz za 6 miesiecy bedzie lato (bo dzisiaj jest kalendarzowa zima) i znowu sobie pograsz w pilke na boisku :) :) :) wiec bedziesz wtedy mogl zmienic tapete :)

Get Life & Have Friends ;d

fajny jestes ziomek , moge cie dotkac ?
za kazdym razem jak sie rodzi flejm to ty jestes wszechwiedzacym graczem astery , pouczasz wszystkich , probujesz to 'ogarnac' ale jak widac nie udaje ci sie

@milten
ojca se sprzedaj

@azer
ja nie placze dlatego ze stracilem pare pixelkow </3
azer plxplxpxlplx wroc na asterke plxplx ; ((((((( taki gracz jak ty zdarza sie jeden na 100 milionow ;( bo nikt nie expi 25h/na dobe ( ironia , jakbys nie wiedzial >.> )
wbij na tipje z racji ze zblizaja sie swieta dam ci 3giepe i kilka meatow

Szlaga 22-12-2009 13:10

Up
Te twoje 3 gp wsadz sobie w buty bedziesz mial juz wtedy 1m50cm bez kapelusza
Myslalem ze jak dam ss'a pulpita to nawet takie dzieco jak ty sie domysli czemu gralem "25/8" ale mimo to ze pisales ze wiesz co to elf to jednak klamales:(

A na astere nie wbije bo jak juz pisalem szkoda mi pradu dla tych osob co tam zostaly z pl
Poza tym mamy wara na ots'ie :p
Tu jak by ktos chcial filmik krecony przez zydow no i my wtedy w sumie lowlvl jeszcze to sie ladnie padalo xd
http://www.youtube.com/watch?v=E3GGU...layer_embedded

Szewczykk 22-12-2009 15:22

nie potrzebuje tych 3gp , jak na swoj wiek jestem dosc wysoki (:

nie nie wiem kurwa co to elf , myslisz ze ktos ci uwierzy ze ty tak na okraglo 'bociles' ? nawet jak uzywales tego bota to siedziales przed kompem zeby przypadkowo nie umrzec x\\\\\\\

JaarkCelia 22-12-2009 16:32

sprzedam 147ed (moge zamienic na ek albo rp) pisac w grze albo na gg : 6806490

Milten Magician 22-12-2009 19:18

nom...................

Mastronis 22-12-2009 21:39

@Azer ale głupoty gadasz i tak jak sam kiedyś napisałeś że wolisz z brazylami trzymac więc co za różnica? ;d

Szewczykk 22-12-2009 22:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Milten Magician (Post 2707840)

nom...................

wy*******aj smiecu jebany z tymi paccami
mowie po raz 2 zebys se ojca sprzedal

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:14.