![]() |
|
Cytuj:
@Bejc ciśniesz z koksem, kiedyś będziesz najlepszym hejterem _/ |
Cytuj:
BEKA Z WAS TIPIJCZYKI |
Cytuj:
|
:> Sprzedam badz zamienie 127 ed na ek-rp pisac gg 9240702
|
sell 3x pacc - 600k each.
Bejc, po co mam selać ojca, kupić chcesz bo swojego nie masz? Przykro mi, życie nie wybiera. Mój jest zbyt dobry dla Ciebie. Nie przeżywaj tak tych pixelków... |
Cytuj:
A krzyczec na vt np samo rash,back i jakies targety to kazdy glupi by mogl ale sa momenty co trzeba ogarnac juz tak na maxa a wtedy trzeba bardziej rozwinac gadke i nie ma czasu na zastanawianie sie jak cos powiedziec po portugalsku itp |
Cytuj:
/Daw |
Cytuj:
ja na swojego nie narzekam ;* @azer nie dziwne ze masz problemy z jezykiem angielskim ;( moze tibia angielskiego troche uczy , ale frosty widocznie cie nie nauczyly ;d |
Cytuj:
Wiesz, ciotą to jedynie możesz być Ty, że dałeś się w chuja zrobić. Przykro mi, że nie stać cię aby kupić sobie normalnego pacc'a za złotówki. |
Cytuj:
wydawales sie normalna osoba dlatego ci zaufalem , ale ja jak widac sie mylilem~ yo |
Cytuj:
Wiesz ja z br gadalem w wiekszosci po portugalsku a nie po ang i przeczytaj jeszcze raz mojego posta ja tam napisalem ze nie dogadal bym sie na vt na szybkiego (bo tak trzeba reagowac na jakis openkach) z nimi na tyle w ich jezyku a nie w jezyku angielskim wiec zanim cos napiszesz to sie zastanow 10x http://i120.photobucket.com/albums/o...er/proogar.jpg Nie ma to jak ogar z archerami jak ktos na niewidce |
@up
ty ziom , kto cie robil ? 500k na allegro kosztuje 40zl tepaku jebany ale ty wolisz wydac 90zl no tak rozumiem na otsie nie miec mmsa <333333333 czy tam juz chuj wie na czym ty gracz |
Cytuj:
|
Cytuj:
'A krzyczec na vt np samo rash,back i jakies targety to kazdy glupi by mogl ale sa momenty co trzeba ogarnac juz tak na maxa a wtedy trzeba bardziej rozwinac gadke' back rash to tez portugalskie slowa ogarze ? chodzilo mi o ten kawalek cytatu pizdo~ |
Beka z Mariusza i Devioza którzy nadal tu zaglądają, hah
|
^
zaglądamy RZADKO, bo lubimy się śmiać, czytanie tego jest dosyć zabawną sprawą, nie sądzisz? Swoją drogą Miskow, Roger czy jakie inne ścierwo pisze? @Bejc Nie tak flejmuj, nie do*******aj się do tego jakie kto ma eq, tylko jakie kto ma iq, np. pan nade mną, który ma bekę z tego, że odwiedzam te śmiechowe forum, sam je odwiedzając. |
Cytuj:
Wyraznie napisalem ze "back,rash" itp to kazdy glupi by mogl im krzyczec ale zeby zrobic full ogar akcje itp trzeba szybko i poprawnie to powiedziec/wytlumaczyc Wiesz ja chodze w tym eq co mi sie podoba a nie co jakies dzieci chca Na astera mam 30kk a chodzilem w dsm bo tak mi sie podobalo Poza tym nie mam ochoty blokac demki zeby lootnac mms bo wole sobie bota postawic na kopalniach zeby zarobic na wara a nie patrzec czy mam lepsze eq od kogos itp |
Cytuj:
@send po co mam sie do*******ac o iq skoro wiem ze wynosi ono 2-3~ ? XD azer jeszcze taka jedna sprawa , odejdz chociaz dzisiaj od kompa , wiem ze te ostatnie Wiligie spedzales na frostach ale zapewniam cie , ze Wigilia z rodzina jest 100 razy lepsza. : ) @everyone Wesołych Świąt. x) |
Cytuj:
Spoko o mnie sie nie martw bota postawie wlasnie i odchodze ale radze ci zrobic cos ze soba bo z tego co widze to ledwo co wstaniesz to do kompa siadasz i na forum piszesz I czemu pomineles watek z tym niby ang? nie potrafisz czytac ze zrozumieniem i sie pograzyles to odrazu zmiana tematu na frosty? nudny sie robisz dzieciaku |
literowki sie czepiasz ? pojeb
nie moja wina ze o 8 rano brat po mnie skacze zebym mu wlaczyl bajki ;x zobacz , koleda specjalnie for you http://www.speakingsanta.com/?tk=khOtuJwX jak sie boisz to wpisz sobie w google speakingsanta ;x nie pominalem tego watku , tylko sam napisales ze nieraz sa akcje gdzie trzeba cos na szybko mowic , a 19 latek czy tam ile ty masz powinien mowic zajebiscie po angielsku ;* i nie szukac slow w slowniku jak ty to robisz : ) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:03. |
|