![]() |
|
Vaderick
Sex: male Profession: Elder Druid Level: 117 World: Nerana Residence: Thais Last login: Oct 08 2008, 19:06:41 CEST Comment: Hi! Account Status: Free Account Wytłumaczy mi ktoś jak można być edem i mieć free account? |
nie relogał :/
|
Cytuj:
|
@up
No tak , ale nie w tym przypadku.. ;d Zalogowania juz nie bedzie :) Spójrz na last login , postac jest deleted ;d |
Cytuj:
exhado |
Cytuj:
Jakoś na furorze Xavine 121 EK został usunięty (pasy przepadły razem ze spalonym dyskiem twardym,) no ale młotkiem się dysku nie naprawia... |
Głupota ludzi mnie przeraża.... Nie ma takiego czegoś jak delete z powodu zbyt długiego nie logowania się... Chyba, że na wyraźną prośbę właściciela... Ahhhh. Poczytajcie troszkę Tibia Rules...
/Ferax/ |
Mojemu koledze usuneli 35 pallka na celescie bo nie logal sie juz z 2,5 roku ;)
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Postac jest automatycznie usuwana po uplywie tylu miesiecy bez logowania jaki na niej jest lv.. chociazby moj Vaderick bez banow i bez logowania bylby usuniety po 117 miechach czyli po 9latach i 9 miesiacach ;d
|
Jeżeli tak jest to LP ma sporo czasu na powrót. Ponad 30 lat :D
Życzę powodzenia w grze ;) |
Cytuj:
http://img516.imageshack.us/img516/3884/barierabs5.jpg |
Cytuj:
|
Cytuj:
a np. 3lvl po 3 miesiącach 20lvl po 20 miesiącach 100lvl po 100 miesiącach |
|
gz erin
plx komentujcie :( \/ bd wdzięczny very bardzo xd |
Cytuj:
ja stracilem 30 palka i 28 knighta , postacie byly zalozone w 2005 roku a ostatnio logowalem sie chyba w 2006 i jakies 5-8 miechow temu usuneli albo Elrond ktory gral tutaj na refugii (50 lvl o ile dobrze pamietam) ja sprawdzalem na tibia.com czy jest taki char i byl, a po tygodniu pisalo juz "Player with name Elrond the Dark does not exist." sam Elrond sprawdzal 2 dni przed deletem, o ile dobrze pamietam i to nie byl delete na jego zyczenie bo chcial wrocic na tego chara ale psikus (Elrond o ile to czytasz to sorki za jakies przekrecenia ale dokladnie szczegolow nie pamietam xd) |
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:09. |
|