![]() |
|
Cytuj:
|
@deletke
NIE TEN TEMAT http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=166721&page=42 w tym temacie ci odpowiedziałem. |
No tak, tylko, że nie mam postmana, zna ktoś inne miejscówki na zarabianie?
|
Cytuj:
|
moje pytanie:55ms m lvl:43.Expie na water elementalach w port hope ale tam zawsze jest zajete.Expilem juz na ancientach,earth elementalach,mutated ratach nie przypadly mi do gustu moze ktos mi poradzi.Zeby bylo przynajmniej 90k/ bez happy hour B)
|
hi!
gdzie dobrze expić 112 RP, 98/79 skille, dobre eq. |
Gdzie expic 16 sorc eq: scale arm, crown helmet, dragon shield, plate legs różdzka od 13 lvl.
|
Gdzie mam expic?
Eq: Dh, Dsm, G legs, Bohy, MMS, Relic sword FACC lvl 50 Profesja: Knight Skille: 81/81 |
@kastroYOYO
minosy i dwarfy koło kazordoon powinny być dobre ;] @Duczo poh, orc fortress, dragon lair k. venore |
Cytuj:
Cytuj:
|
ms 75 pacc dobre eq potrzebuje kolo 200k/h
nie water elementale i worker golemy :) |
200k/h? To kupa expa. Nie przesadzasz?
Dragon Lordy |
na water elementalach mam 220k/h a na workerach 190k wiec chyba nie przesadzam :P
|
Re:
Witam,
gdzie expić 59RP, skille 78/51 i 13 magic. EQ : Paladin Arm, B Legi, Vampka, bohy, p ammy. Oczywiście PACC. Obecnie siedzę na Dragach na Darashii (często zajęte), piraty dość kiepski exp bo tylko do ~45k/h a na tombach chyba expić nie umiem bo na tar -3 nie robię więcej jak 42k/h. Szukam dobrego miejsca, żeby było 50k/h+, może być bez zarobku. Jakieś sugestie? Z góry dziękuję za wszystkie porady ; ) |
Cytuj:
|
Hejka!
Gdzie mogę expić moim pallem? LvL: 32 Skills: 78/64 (mam jeszcze cały bp kamieni jak mi radzicie wyskillować jak najlepiej czy wziąć się za exp?) EQ: Paladin Armor, Bohy, Blue Legs, Royal Helmet, Demon Shield no i rs'ki Świat na jakim gram to Celesta (non-pvp). Pozdrawiam i dzięki za odpowiedzi. |
Cytuj:
-Wyverny koło Cycopolis -pierwszy resp dragów w Ankrahmun -Tarpid Tomb, Penisula Tomb (tylko dwa ponieważ, według mnie są najlepsze) -Dragi na Yalahar (trzeba odblokować dostęp) Jeśli posiadasz konto free: -kopalnie guardów koło Kazodroon (około 55k/h) -wszystkie obozy przed Orc Fortess (około 50-60k/h) -Wyverny przed Orc Fortess (około 40k/h) |
Witam proszę o ciekawe miejscówki dla:
MS 40 lvl 41mlvl z przecietnym eq, wszystkie rozdzki dostepne bez tej ostatniej ze smierci Tomby mi sie przejadly, jest cos innego??? |
W tombach chyba masz najlepszy exp :/ może na dragi poleć i na eq nazbieraj a potem większe tomby ;]
|
-100 EK
-DSM,RH,G LEGI,BOHY,MMS,P AMMY -7 MLVL -82/80 Gdzie expic ? nie licząc dragon lair w veno i edron oraz cyclopolis ? Exp minimum 80k/h a kasą oby wychodzić na 0 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:58. |
|