![]() |
|
|
|
Cytuj:
Powiedz mi człowieku po chuj ja komu¶ dupę mam lizać, nie gram na pacerze, nie gram w tibię, nie utrzymuje z nimi kontaktów, nie znam ich z RL. Po co im mam kretynie dupę lizać. Jedyn± osob± która tu komu¶ liżę dupę jeste¶ ty. Co z tego że mamy podobne pogl±dy, on uważa Ciebie, Knajda Exberta za pedałów i ja też. Zastanów się zanim co¶ następnym razem dosapiesz :) aran_gala: Gratulację, pozdrawiam. Elusius: Daj mu się tu rozładować, bo jak mu nie dasz to star± na RL pobije czy co¶. :] Dasty17: Gz! |
hehe klotnia, za klotnia :)
http://img38.imageshack.us/img38/5352/43323545.png http://img38.imageshack.us/img38/433...ng/1/w1024.png |
Cytuj:
a co do foty. czym sie jarasz? ze nie ogarniasz? chyba odciagnac destro i dema od nich bys mogl, nie? a moze za duzo ciulaja? Gz Dasty. |
Cytuj:
wywolana przez ciebie pojebie zajebisty jestes, 3 ek 2 juge destro i dem omg nawet paulistinha nie ogarnie omgomg jaki kozak! juz to jest lepsze http://img11.imageshack.us/img11/5804/100hp.jpg |
może i tak niech się rozładuje ;)
GZ Awansów ;) |
|
Vari mój ulubiony cep :D Lizodup to mów do kolegów(aran & dama) nie do mnie Hagridzie, boli że ja go znam a ty nie nje? :( :) a co zabronisz wrzucać ssy wszystkim? :baby:
Aran Nieee no ruulezzz lepiej mieć ssa z juger demami destro na full hp niż z 1-2 serpentami na redzie.... JESTE¦ HARDCOREM ; Znowu bot nie zadziałał? :confused: to ostatni post na jakie¶ znowu pare miesięcy więc postarajcie się po grzmieć :D O......... O |\,O__ ,/| _| ./ .| |__ Kolejno Vari > Aran Gała > Kuba Dama |
Cytuj:
zalisz sie na forum, ze tu sa klotnie, ale sam je zaczynasz... skoro to taki twoj kumpel, to czemu nie stanie po twojej stronie? bo widzi, ze sie blaznisz? zajebisty kolega... nie ma co! tez mi rzecz... znac knight expera ;o! znalem go... jak mial 80lvl, ale pozniej sie zrobil no-lifem i wyjebal mnie z lvlem rowno, i mialem za maly lvl dla takiego kogos, jak on napisz mi jedna rzecz. ile masz lat?! Gz Kreeze ^^' |
Cytuj:
twoja glupota nie zna granic :< kup se kolekuf |
No dobrze odpisze Ci
1. Nie żale się że s± kłótnie pokaż mi gdzie tak napisałem mam na to wyjebane :) 2.Nie każdy ma czas na gadanie z wami na forum 24/7 ja napisze 4 posty na pół roku i też dobrze ja się dziwie mu że on ma do was cierpliwo¶ć :) 3.Czy ja mówie że to rzecz jaka¶? znam go od piaskownicy to kolega pewnie też masz... A co do jego gry wiem ile gra ale czy to nie powiniene¶ mieć na to wyjebane? Ty grasz? Ja gram? czy On... Jak chce niech gra zabronisz mu? Pewnie jakby¶ gadał normalnie z nim a nie tak jak Aran czy Dama to by nie wyjebał na ciebie jako¶ mój lvl, jonczasa, daniela etc. mu nie przeszkadza... 4. 18 Pzdr ~~~~~~~~~~ Aran.... Mozilla też już przestaje działać? :(:confused: Nie chce mi się z tob± konwersować Aran więc nawet nie pisz |
Cytuj:
wiekszego debila z wyjatkiem taya asty[*] i knajta no life to ja chyba nie widzialem leczyc sie powinienes Cytuj:
hahahahahah co za debil idz juz spac czopie chyba ze grasz :( |
Level :D Gz Awansów :]
http://img56.imageshack.us/img56/7064/184e.jpg |
|
Cytuj:
|
kłótnie dzieci tibi = bezcenne <3
|
a tak w ogole to kim jest ten nowy owner dastiego ? ;d
|
Cytuj:
erin: ja rozumiem, fotke wkleic, zeby warna nie miec, ale pol historii postaci nam przedstawiasz ;p to jest Pacera Thread. enzos: nie pij wiecej tych browarkuff, bo ci nie sluza ;/ glowka dalej boli? :< ojjj :( deroso: 1. caly czas masz pretensje, ze ktos sie kloci... -.^ 2. bo na tyle dostajesz pewnie internet ;d 3. co ty myslisz... bede pisal z *****szonem, bo z lvlem leci? XD chyba cie pojebalo dzieciaczku xD jebie mnie to, co robiles z nim i gdzie w wieku 4 lat... 4. a ile lat niedorozwiniecia? Gz Dasty xd co to za nowa miejscowka? :D (nie orietnuje sie, od miesiaca nie wbijalem na chara xD) |
Jak by nie patrzec to po co sie pytacie kim jest nowy onwer dastiego jak samo konto tutaj mowi samo za siebie ;] szkoda ze nie wiedzialem ze to ty czarny xd ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:09. |
|