![]() |
|
Można uciec i spokojnie grac albo poprosic o pomoc kolegów z innych serwów i walczyc o swoje :c) Ale lepiej jakby zrobili jakis serwer gdzie najlepsze gildie z kazdego swiata sie napierdzielaja o jakis puchar. I robic tibijczykom takie zawody co rok. (przynajmniej cos by sie działo)
|
Myślę ze to dobry pomysł aczkolwiek z tego wszystkiego byla by jedna wojta np Dussk by zaczelo podbijac Antice lecz ona by wziela kolegow z innego swiata duski tez by wzieli pewnie typkow z innego serva potem by jakis inny swiat sie dopierdolil itak by sie kleiło
|
Cytuj:
Zmieniam zdanie :(((( Złe. Dlaczego? jeden z was napisał że dobre do do Dusk i Vision ktos przyjdzie. Wierzycie w to że przeniesie się 60 ludzi jak w gildi jest? Bo ja nie. A po 2 wbije se 200 na non pvp i ide na pvp i jestem boss -.- |
dlatego z non pvp tylko na non pvp, pvp tylko na pvp i enfo tylko na enfo
|
Wątek z tym przenoszeniem postaci pomiedzy serverami wprost fantastyczny. Jednakze pomysl jest bronia obusieczna. Np: Postacie huntowane przeniosly by sie na swiat non-pvp, zostalaby zniszczona równowaga panujaca na serverach, mozliwe jest tez iz cena pacca zostala podnisiona o parenascie %.
Ale niema co narzekać świat tibi stałby sie bardziej interesujący zarówno dla nowych graczy jak i starych maniaków :D Co do furory Demoralize wpada na serva i VIsion, dusk Ida do pieca :) @osób które beda mnie cisneły Fajna patola w domku B) |
ty masz patole
|
Narazie to DR w piecu siedzi :c)
|
Cytuj:
Myslisz ze demoralize by przyszlo na furore walczyc oni maja wyjebane na ten serv ;] |
A kto to wogole jest te demoralize?
@edit A juz wiem kto to jest, to sa ludzie wyjebani z furory przez vision i duskines, wiec co za glupoty ktostam gada? |
Ciekawa opcja, ale zastanawia mnie sens przechodzenia kogokolwiek na jaki kolwiek serwer. Przejdzie sobie Demoralize na Furore, jak bedzie kicha to pojdziemy na Saphire, bo przeciez wolna bedzie. Troche za bardzo jednostronnie myslicie...
|
I pewnie znajdzie sie ekipa co bedzie latala z serwera na serwer i freestylem wszystkich bedzie wykanczac. A jeżeli cipsoft zrobi np. ze 1acc moze zostac przeniosiony tylko 1-2 razy to juz bedzie troche gorzej :S Bo skakanie po serwach ile sie cche to troche do kitu.
Zresztą Ty infamia planujesz sie gdzies przenosic ? Raczej nie, tu jest dobrze przecież. |
No jezeli zmieniac serwer bedzie mozna raz do roku to nie widze problemu, zeby uciec na inny serwer w razie czego. Poki co jest dobrze, nie zaprzeczam ;)
|
Ludzi ogarnijcie się -.-
Zobaczcie ilu ludzi u nich jest na facc i ilu kupuje pacc raz na ruski rok więc wierzycie w to że przejdzie 1/5 ekipy i wyskoczy niepewna na VIS i DUSK.... dostaną jak DR i bd mieli kilka miechów z expem itp w dupe bo sie nie bd mogli przenieść z powrotem od razu.... |
I tak aby osoby z hunted forever beda z tego korzystac, ewentualnie pojedyncze jednostki które maja na innych serwach swoich przyjaciól/RLi. Ciekawi mnie natomias jakie beda ceny wysokopoziomowych botów ktore beda kupywane z innych serwów do pomocy w wojnach . Watpie natomiast, zeby ktos gdzie komu jest dobrze, bedzie gdzies sie przeprowadzal, bo po co.
edit: ze strony tibia.pl Nabór do Supportu Co oferujemy w zamian? Głównie satysfakcję. Tibia.pl jest aktualnie największym serwisem tego typu w Polsce - codziennie strona jest odwiedzana przez ponad 100.000 graczy ! Czy to nie piękne mieć swój udział w tak wielkim przedsięwzięciu? Dodatkowo, każdy supporter dostaje służbowego emaila, własny, kolorowy podpis pod nickiem na forum oraz większą skrzynkę prywatnych wiadomości. Od czasu do czasu nagradzamy najbardziej pracowitych supporterów. I jeszcze coś... Support to najkrótsza droga do zostania moderatorem forum tibia.pl w przyszłości. Tibia.pl rozpieszcza xDD |
Cytuj:
|
http://img21.imageshack.us/img21/615...0c61bdb5e5.jpg
Ł a d n y j e s t e m ? http://img528.imageshack.us/img528/9...618f704e66.jpg edit: HMMMM .. :baby: PATCHA jakiegoś właśnie wprowadzili nie zapowiadanego .. :confused: |
lol, ten 1 zjebany ale ten drugi nawet nawet ;d
|
trza mieć ładnie naje..ne w bani żeby sobie coś takiego z ryjem zrobić -.-
|
zgadzam sie : }
|
Koleś ma uszy brudne, chyba że to też tatuaż.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:21. |
|