Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aldora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=186)
-   -   Chosen Ones + ANIMA vs. Eternal March !!! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=104197)

Nacpany_Wlodek 14-05-2007 22:49

Widzę, że część ludzi działa w ekipie "sieg heil". -.-
Zamiast kupić pacca, część ludzi powinna wybrać się do Oświecimia - może wtedy coś w główce zacznie pracować.

@gz wyniku bitwy dla co

elmo_us 14-05-2007 23:13

Little Bobby
May 14 2007, 21:41:20 CEST Killed at Level 123 by Legendios
and by Leison

Didek Boys 14-05-2007 23:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez elmo_us (Post 1431812)
O tym mowiles Vu'xiu?

Nie zyd tylko Izraelczyk
CO oczywiscie zadnych botow
I na koniec
Hail EM

CO + Alliance=PA/PK/CHEATERS/NAZI/RASIZM/FASZYZM/ITP/ITD

Inwestor 14-05-2007 23:54

Widac kto mnie zrozumial i kto jest jak to mowicie inteligentny -.- Kiedy mowie zydy itp nie mam na mysli tych ludzi ktorzy gineli w czasie wojny tylko ogolnie tak jak to sie przyjeło -.- a to ze napisałem do pieca to miało znaczyc zeby spotkał was taki sam los jak tamtych ludzi. Oczywiscie w tibi a nie w rl bo zeby niewiem co to akurat tego wam nie zycze. Gdybyscie grali normalnie a nie posówali sie do takich tanich sztuczek to nie bylibyscie moze tymi "zydami".

Nastepna sprawa to nie to zebym sie chwalil czy co ale moge sie załozyc ze jestem inteligentniejszy od wielu z was.

HAIL CO

Ojciec Dyrektor 15-05-2007 00:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Inwestor (Post 1431458)
Jak mi was zal omg ... cały czas na OB niechetnie jakos wychodziliscie i nie mowie ze my czasami tez a wczoraj jakos zadnych zachamowan. Twardo na OB. 10 sekund przed spotkaniem u ludzi z olecka i nie tylko ostre lagi itp. Starcie = nemtor, qlimax i reszta freezy. Wogole zero pingowania. Jeszcze nie umiecie dochowac tego w tajemnicy bo ludzie od was sie chwala a taki jebany hupewdupe jak idiota wszystkiemu zaprzecza. Jak mozna byc takim debilem, wiedziec ze cos sie zrobili i jak ZYD ( dziwicie sie za tak na was mowimy ) zaprzecza ze nie -.- Dzisjaj nie mieliscie pingera, nie dobiegł na czas ? Zal mi was po prostu. Nie wiecie juz jak macie walczyc to posuwacie sie do takich tanich i żałosnych zagrywek ... to samo przez siebie mowi ze wasz czas na aldora jest policzony.

Zydy do pieca HAIL CO

nO ja osobiście nie przepadam z ludźmi pochodzenia Zydowskiego .... no ale miejmy szacunek dla przeciwnika .... niech on będzie kim chce ale mieć szacunek .... !

Poznanski Rycerz 15-05-2007 00:26

...

Inwestor
Idioto, juz moge powiedziec ze polowa ludzi jest madrzejsza, bo nie znasz realiow i nie wiesz o co chodzi " ZYDZI DO PIECA" Zet do zawodowki -.-, to jest gra, a ty takie rzeczy w to mieszasz glupku. Jesus wiadomo, ze powiesz. iz chodzi ci o co innego bo sam nie wiesz co gadasz i nie rozumiesz tego co mowisz. Po twojej ortografii tez mozna stwierdzic, ze do humanistow nie nalezysz, bo jeszcze wiedza historyczna + troche kultury, czesto jak sie nie wie co powiedziec to sie po prostu to takich malo wyszukanych odzywek ucieka jak "ZYDZI DO GAZU" czy co tam powiedziales. I nie mowi sie ZYDY tylko Zydzi jak juz panie inteligenciku. Wiesz w ogole cokolwiek na temat jak ty to mowisz ZYDOW? Niech mama ci zawiaze sznurowadla i jedzcie kupic ksiazke na ten temat

Knox 15-05-2007 01:23

@Vu'xiu

Inwestor: "Zydy do pieca HAIL CO"
Otworz oczy szerzej bo zdaje mi sie, ze widzisz tylko to co chcesz widziec.
Kogo wy wogole macie w gildi ? Zastanawialiscie sie kiedys nad tym ?

@Inwestor
"Kiedy mowie zydy itp nie mam na mysli tych ludzi ktorzy gineli w czasie wojny tylko ogolnie tak jak to sie przyjeło -.- a to ze napisałem do pieca to miało znaczyc zeby spotkał was taki sam los jak tamtych ludzi."

Czlowieku wez to sobie przeczytaj jeszcze raz i zastanow sie o czym piszesz.
To naprawde jest nie na miejscu ...

"Gdybyscie grali normalnie a nie posówali sie do takich tanich sztuczek to nie bylibyscie moze tymi "zydami"."

Po 1wsze primo - Wszystko jest wporzadku dopoki przeciwnicy sie nie posóneli do "tanich sztuczek" ? Ty wogole jestes w CO czy tylko udajesz ?? :D A moze masz jakis swoj inny swiat ?

"Nastepna sprawa to nie to zebym sie chwalil czy co ale moge sie załozyc ze jestem inteligentniejszy od wielu z was."

Po 2 - Wez sie dziecko posóń do nauki i odejdz na chwile od komputera bo ciemnosc wiedze, ciemnosc... Pozdrow nauczycielke z polskiego :*

PS: "Posówac" sie pisze przez "u" otwarte, w jezyku polskim wystepuja wyjatki , sry za zbaczanie z temau, ale ktos musi mu uswiadomisc pare rzeczy... ZAL !

aldorax159 15-05-2007 01:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ceglaw (Post 1431618)

a tak btw, to wlasnie pracujemy z hupe~ nad nowym cackiem; nie bedzie robic lagow tylko odrazu wywalac calej waszej gildii net na 24h a wasze noob chary same zaczna sie rookowac..

i co wy na to? :baby:

To my na to ,że nie bedziecie w stanie ujebać nas botami tzw oszustwem. Prawda zawsze zwyciezy a prawda to CO ;d , a ty ceglaw idziesz na pierwszy ogien.

btw skonczcie pierodlic juz o tych zydach zajmijcie sie wojna , anie kto jest zydem i prosze czytajcie ze zrozumieniem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Straznik Monopolowego 15-05-2007 02:16

Żal mi was małe ludki,tibia wam łby opanowała

Vuxiu 15-05-2007 04:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1432025)
Inwestor
I nie mowi sie ZYDY tylko Zydzi jak juz panie inteligenciku.

NO POPATRZ A MYM MOWIMY ZYDY BO NIE MOWIMY O NARODZIE TYLKO O GILDI PO*****ENCYU TY PIZDO NA GORZE WIDZISZ TAKICH IDIOTO W I ICH NIE ZJAEBIESZ PO CHUJ IM SIE DALES URODZIC W OGOLE Z PROBOWKI COS TAKIEGO WYPUSCIC TO GORZEJ NIZE NA TRZEZWO Z IMPREZY WEROCIC ELO

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tibiaplayer (Post 1431841)
"ladna open'ka... haha wybiegacie i uciekacie sie skampic na 1sqm przy mostku, jak ktos wbiega to m wall za plecy. Tak to 10latki sie na ots'ach bawia :-x"

tak kumpel was podsumowal, zgadzam sie z nim w 100% ;>

to ja wole z takimi 10tkami na wojnie orac niz z twoim kumplem ktory o walce wie pewnie tylo co ja o ekonnomi po 1 roku. a nastepnym razem dojzd do wlasnych wnikosekow a nie kolegow pytaj. w ogole po chuj na tibai pl pisze jak kajas pizda kurwa pojebalno mie calkiem

Karolkaa 15-05-2007 08:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vuxiu (Post 1432141)
NO POPATRZ A MYM MOWIMY ZYDY BO NIE MOWIMY O NARODZIE TYLKO O GILDI PO*****ENCYU TY PIZDO NA GORZE WIDZISZ TAKICH IDIOTO W I ICH NIE ZJAEBIESZ PO CHUJ IM SIE DALES URODZIC W OGOLE Z PROBOWKI COS TAKIEGO WYPUSCIC TO GORZEJ NIZE NA TRZEZWO Z IMPREZY WEROCIC ELO

to ja wole z takimi 10tkami na wojnie orac niz z twoim kumplem ktory o walce wie pewnie tylo co ja o ekonnomi po 1 roku. a nastepnym razem dojzd do wlasnych wnikosekow a nie kolegow pytaj. w ogole po chuj na tibai pl pisze jak kajas pizda kurwa pojebalno mie calkiem

HaHa Wieczór z %? oj Kicaj :P

Em GZ Fraga :) i tak przegracie :P

Inwestor 15-05-2007 08:49

Zal to mi jest was idioci -.- I wogole pomyslalem sobie ze jak nie czaicie to wasz problem mam wyjebane na was, ja swoje powiedzialem. Moze moja ortografia nie blyszczy ale nie mam czasu patrzec czy zrobilem gdzies blad. I jak czytam wasze posty to tez jest w huj bledów ortograficznych, jezykowych tyle ze nie jestem kims co musi wszystko wytykac. W*****aja mnie takie cioty co tu sa, nic nie robia w wojnie a maja najwiecej do powiedzenia ( czyt. lizodupy EM ).

Widze ze nie macie nic do powiedzenia to musicie wyzywac :)

HAIL CO :)

Neaniver 15-05-2007 09:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Inwestor (Post 1432196)
Moze moja ortografia nie blyszczy ale nie mam czasu patrzec czy zrobilem gdzies blad. I jak czytam wasze posty to tez jest w huj bledów ortograficznych, jezykowych tyle ze nie jestem kims co musi wszystko wytykac.

Tak tlumaczy sie 96.83% ludzi, ktorzy po prostu nie potrafia poprawnie pisac.

Cytuj:

W*****aja mnie takie cioty co tu sa, nic nie robia w wojnie a maja najwiecej do powiedzenia ( czyt. lizodupy EM ).

Widze ze nie macie nic do powiedzenia to musicie wyzywac :)

Twoim zdaniem "ciota" to nie jest wyzwisko :o?

Cytuj:

HAIL CO :)

A tego nie bede komentowac, bo nie ma czego.

Poznanski Rycerz 15-05-2007 12:51

...

Vu'xiu
polinteligencie, 2 Zydow = Zydzi, a nie Zydy matole -.-. i to sie nie odnosi tylko do narodu.

Inwestor
Ty wlasnie wrzucales na Izraelitow, bo nie miales nic do powiedzienia, dobrze ze to zauwazyles.

Vuxiu 15-05-2007 13:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1432367)
Vu'xiu
polinteligencie, 2 Zydow = Zydzi, a nie Zydy matole -.-. i to sie nie odnosi tylko do narodu.

rofl hahahahahahahaha dalej nie czaisz? tak 2 zydow 3 zydow 4 zydow to zydzi, ale na ich gildie mowimy ZYDY min dlatego zeby ludzie nie brali tego za narod ZYDU

Straznik Monopolowego 15-05-2007 13:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vuxiu (Post 1432417)
rofl hahahahahahahaha dalej nie czaisz? tak 2 zydow 3 zydow 4 zydow to zydzi, ale na ich gildie mowimy ZYDY min dlatego zeby ludzie nie brali tego za narod ZYDU

ahahaha slaby walek ;P

Inwestor 15-05-2007 15:08

Moze i robie błedy ale napewno nie jest ich jakos ztrasznie duzo tak jak to u niektorych ludzi sie zdaza a wy poprstu sie czepiacie -.- Ciota to wyzwisko masz racje a użyłem go dlatego bo taki był zamiar.

Nastepna sprawa to nie wzucalem na Izraelitow !! Gdy to pisalem nawet przez ulamek sekundy o nich nie pomyslalem czlowieku -.- I jak tu nie napisac ze on jest ciota jak tak prostej rzeczy nie rozumie kur** ....

Karolkaa 15-05-2007 15:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Inwestor (Post 1432525)
Moze i robie błedy ale napewno nie jest ich jakos ztrasznie duzo tak jak to u niektorych ludzi sie zdaza a wy poprstu sie czepiacie -.- Ciota to wyzwisko masz racje a użyłem go dlatego bo taki był zamiar.

Nastepna sprawa to nie wzucalem na Izraelitow !! Gdy to pisalem nawet przez ulamek sekundy o nich nie pomyslalem czlowieku -.- I jak tu nie napisac ze on jest ciota jak tak prostej rzeczy nie rozumie kur** ....

Nie ciśnieniuj sie tak :o wnikasz w jakieś "mądre" dzieci które pozjadały wszystkie rozumy : )
I przestańcie wkońcu rozmawiać na takie głupie tematy:)

tibiaplayer 15-05-2007 17:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nieprzyjaciel_ (Post 1432024)
Niedługo to em zacznie hackować co tak jak na fuorze dusski vision :D

jesli sie dzadza to czemu nie?
jescze powinni za to dziekowac, za to ze zostali uwolnieni z nalogu :>

@vi'xiu
nie pytalem sie, dostalem od niego link do waszego filmu + ten swietny komentarz

@em

gz za Little Bobby x)

Pniaku 15-05-2007 18:13

No rzeczywiście macie zajebisty powód do dumy, zajebaliście jednego tracąc 9 :p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:19.