![]() |
@omnadren
a ja ci zapewniam ze na rl jest normalny :)) |
mozliwe ze normalny... ale moim zdaniem bo pisaniu postow na forum tak to nie wyglada no ale juz huj.... niewazne! arc powiesz mi jaki masz nick w grze? chcialbym wiedziec
|
tak w ogule kto to ten arc :p taka gankstera sie szerzy ze balem sie spytac ale mysle "itak jestem retired to co mi tam" hehe :) a trap swietny pomysl :D tym razem sie nieudal ale mam nadzieje ze to was niezniecheci :)
a co do pytania Szuya: ja mam na imie Przemek ;] a taylor to nok ;] ja mialem napisac w swoim commencie imie ghlargha ale zapomnialem xD |
@up
thx i na 100% niezniecheci @co do arc'a niewazny nick bo niegra od roku (? albo i wiecej?) a wiec raczej niebedzie to potrzebne. btw. omnadren arc ma racje to jest "pvp" 1 chuj czy zabije polak/br/swe/esp czy kto kolwiek. niezaleznie od swiata mozesz sie wybic (patrz np. nok'ha, mivox, adonis'teun) |
Cytuj:
|
to jest niby temat ze zdjeciami a 90% postow to jest tylko tekst...
|
pozdrowienia dla Arc'a, który lubi emotke " ; ]]]]]]]]]]"
|
@ Szuya
niestety nie jest tak jak mowisz , to jest tylko i wylacznie swiat swe i ich dobrych kolegow , patrz na polakow 100+ kazdy z nich ma retired, moze kogo pominalem co gra ale i tak za niedlugo tez zalapie... polakowi ciezko jest przez caly czas grac w spokoju na tym serwie.. wczesniej czy pozniej hunta i tak zalapia , i nie wazne czy masz brazowy jezyk czy grasz normalnie czy pkuejsz.... prawda jest taka ze polak na 100+lvl nigdy w spokoju nie pogra na tym serwie "kaczka czy pies dla swe jedna swinia!" |
@up
a wiesz dlaczego tak sie stalo?????? bo polacy przegrali wara ....... a moja wara jest czerwona, krosta mi wyskoczyla ;S @zeby niebylo offtopa ; http://img509.imageshack.us/img509/4695/77lvar7.jpg |
@up
hehehehehe , to pewnie musisz sympatycznie wygladac z taka krosta xD ;) ale masz racje , polacy przegrali wara na poczatku to jzu do konca maja przerabane, ale dobrze ze jest chociaz pare polakow na tym serwie co pokazuja ze nie tylko swe potrafi pekowac i gnebic ludzi :) |
Cytuj:
wierz mi ded ci sie przydal- mniej kozaczysz, bardziej jestes rozmowna i nie lizesz du*y... same plusy. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
|
|
@up
podam nick szczesliwca up : Pyro Lotus i kur .wa jak zwykle ja wbilem fraga; \ @down random , mozesz zuwazyc ze wiekszosc z nas to facc, wiec niemozemy miec konkretnych celow. |
widze ze dzialacie ;) ale za co on padł?
|
@ up
nie wiadomo |
dobrze! niech panowie dzialaja i zabijaja frajerkow! my z ekipa tez za niedlugo zabijemy pare typa :D
|
man to moze idz cos dzialaj bo poki co pier dolisz na forum kogo ty nie zabijesz czego ty nie bedziesz robil, ale narazie tylko ty padles ; ]]]]]]]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:18. |