Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Titania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=203)
-   -   Eiv vs Aliance (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=129519)

Mefisto.16.Psk 14-11-2007 10:30

Co do Viluma nie lubie go to prawda. Ale jak juz miałem kiedys komus zaufac z partyzantów zaufałem jemu.:P pozatym nie chcem dochodzic do vitality. BO i tak nic nie wniose dobrze powiedziane po 2 mnie tam zapewne nie chca;P ja juz byłem chyba we wszystkich gildiach;d Co do błagania nikogo nie bede błagał o wolnośc wole sobie pograc gdzie indziej =) Niz kogos prosic. I nigdy wam nie dam kaski tak jak Skocz;)

ps. Jakie macie teraz lekcje?;d

Emok 14-11-2007 11:26

Az żal.

Zabicie Gorczera i Nea.

Latim3rid 14-11-2007 16:12

Sorry Broods nie bylo mnie online dlatego to sie stalo, juz gadalem Sathorina napewno nie bedzie tknieta, mysle ze reszta Broodow tez nie.

Dominatorrr 14-11-2007 18:54

Teraz to Groczera i innych gowno obchodzi padli za nic a vitality i tak pekuje znajomych Oven i Cf to nic nowego.

Ta sadze ze prawie all Brood majacie teraz w dupie >.<

Ale to tylko moje odczucie. Wiec mogesie mylic.

De'Leash 14-11-2007 19:14

Z tego co wiem to Wy pierwsi zabiliscie dziewczyne Xoo czy kogos tam-no to na odzew oni zabili kogos od was.

Master Vilum 14-11-2007 19:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dominatorrr (Post 1745392)
Teraz to Groczera i innych gowno obchodzi padli za nic a vitality i tak pekuje znajomych Oven i Cf to nic nowego.

Jak to Xirodan napisał ...zabiliście jego dziewczyne za to że chcieliście nas wybawić na opena więc wy się dziwicie dlaczego wasi kumple padaja? Wy to zaczeliście ale myśle że macie więcej do stracenia ^.-
HIHIHI ja tam się ciesze:)

Raziel4ever 14-11-2007 20:11

Zobaczymy jak będzie ^^ Mam nadzieje że będę mógł spokojnie expic:p

Torpedo 14-11-2007 21:32

Vers zaszalales:P Chyba ze jakis hiszpaniec na tobie gral to jestes usprawiedliwiony haha

Latim3rid 14-11-2007 21:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raziel4ever (Post 1745613)
Zobaczymy jak będzie ^^ Mam nadzieje że będę mógł spokojnie expic:p

Mozesz grac spokojnie

Latim3rid 14-11-2007 21:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dominatorrr (Post 1745392)

Aaaaaaaaa wy nie? Co Ty czlowieku gadasz w ogole lol!

Dominatorrr 14-11-2007 21:57

Pff

Xlogowce X LOGOWCE na nas pisaliscie a sami jak ciotydaliscie x loga aasgasgausgausgausas

Lamusy boze lamusy

(do Versa to sie nie tyczy mimo ze padl po glupim bledzie i zrobieniu tego samego co wy ale onprzynajmniej niepostowalna nas o x logach)
SAUHSuahsuah

Vilum z czego sie cieszysz ze zabijesz nam rli i kumpli bo nas sie boisz? (dorosnij) mywiecej stracimy od wasi ,bo wasi kumple to na ogol tylko Vitality albo 30 levele kumple corteza asuhashua

Grchw1916 14-11-2007 21:57

19:57 Warning! The murder of Vers Dra'ghothe was not justified.

:D

Scroopy 14-11-2007 22:00

Kiko spokojnie bo wyjda na opena (1 sqm plx) i nas zbija :(

Dominatorrr 14-11-2007 22:03

Nie dobra spoko 1 sqmrzadzi ale dobra terazbez wyzwisk i poto te posty ze jak lamusy cioty tchurze dalismy x-loga sami zrobiliscie to samo w chwili gdzie was bylo duzo( anie jak my sami na 50 bo oddzieleni) sami chyba widzicie ze jesli wojna to wojna i lepiej ocalic wiekszosc niz ja stracic.

Wiec prosze niepostowac wiecej na temat mojego (niby x-loga) na of bo dalem spokojnie loga. Pozatym nie tylko my uciekamy i chitujemy ale jak widac wy terz wasza taktyka to 1 sqm na kazdym openie bylo to samo o ile sie nie myle.

Madreth 15-11-2007 00:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dominatorrr (Post 1745964)
Nie dobra spoko 1 sqmrzadzi ale dobra terazbez wyzwisk i poto te posty ze jak lamusy cioty tchurze dalismy x-loga sami zrobiliscie to samo w chwili gdzie was bylo duzo( anie jak my sami na 50 bo oddzieleni) sami chyba widzicie ze jesli wojna to wojna i lepiej ocalic wiekszosc niz ja stracic.

Wiec prosze niepostowac wiecej na temat mojego (niby x-loga) na of bo dalem spokojnie loga. Pozatym nie tylko my uciekamy i chitujemy ale jak widac wy terz wasza taktyka to 1 sqm na kazdym openie bylo to samo o ile sie nie myle.

Nawet w zapozyczonym slowie z ang zrobisz polski blad lol

Emok 15-11-2007 00:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Madreth (Post 1746314)

To było zajebiście związane z tematem wojny.

Dominatorrr 15-11-2007 00:45

Cytuj:

No dobra Cheatujemy ?
Moze kruwa byc cioto ?

jedyne co mozesz w takiej sytuacji zrobic to przejzec moj post i wyszukac bledy. BO mam racje wyszliscie na cioty gorsze niz my uwazani przez was wiec stul pysk i pomysl z czego sie pierw smiejesz. Bo wychodzi nato ze smiejecie sie z siebie samych.

Cronos-Erzsafer and Rhexx paid.
who more ?

Morii 15-11-2007 00:47

Cytuj:

chyba modki sa od tego.

Scroopy 15-11-2007 00:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dominatorrr (Post 1746333)

HAHAHAHAHHAHAhHAHAHAHA sry nie moglem sie powstrzymac xDDD

yongg 15-11-2007 01:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dominatorrr (Post 1746333)
No dobra Cheatujemy ?
Moze kruwa byc cioto ?

jedyne co mozesz w takiej sytuacji zrobic to przejzec moj post i wyszukac bledy. BO mam racje wyszliscie na cioty gorsze niz my uwazani przez was wiec stul pysk i pomysl z czego sie pierw smiejesz. Bo wychodzi nato ze smiejecie sie z siebie samych.

who more ?

Co jak co ale ty to potrafisz sie wyrazić ekspresywnie, ciekawe czy na polskim tez tak się wczuwasz ;] i używaj z łaski swojej prawego altu ;p bo polskie znaki to u ciebie gowno ;]

-----
A co do wojny to niema spisanego regulaminu i praw kto chce może sie wyglować i zalogwać ile raz mu sie podoba // baaa może nawet nasrać na środku planszy i nikt mu tego nie zabroni więc zbędne są dyskusję na ten temat, liczy się końcowy wynik i zabawa bo w końcu o to tu chodzi.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:04.