![]() |
xD
"Sanostol!" ---> "Vurastol!"
|
Bo od nas byly noob chary wiecie...o polnocy bylo tyle noob charow od nas ze nie dalo sie biegac i trzeba bylo uciekac do dp...
ehhhh |
Amistad Sux
Powiedzcie mi jedno koledzy z Last Hope po co wam do szczęścia sa potrzebne Amistady w VO przypałem jest mieć taki obciach w swojej gildi.
Na nebuli najbardziej frajerskie jest VU oraz gildia Amistad. robia oni najwieksze PA, najbardziej kozaczą z wygranej wojny, oraz najlepiej psuja waszą reputacje jako gildi która miała przynieść "wolność nebuli" pssss :) pozdro |
Na edron taka babeczka sprzedaje mikstury. Zagadajcie do niej niech lepiej pomiesza syropek, zeby dłuzej trzymał. BTW moj noobchar o 24.00 wchodzil i wychodzil z mojej zony.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@edit a o ile pamietam, amistad brało udział tylko w jednej wojnie [; @down ta, masz racje, popieram btw szczecinek?xd wiem kto chyba |
wracając do historii z przed pewnego okresu czasu, to 6 ludzi z Amistad utworzyło Vo :] a teraz jest to jedna gildia.. bez podziału na amistad, lh czy olecko , bo po co, gildia ma być całością, a nie mieszaniną ras...
Wracając do twojego pytania.. jest one tak samo ambiwalentne jak Twój post.. w którym twierdzisz że nie są potrzebni ludzie ;] jeśli uważasz,że Lh samo wygra wojnę, to czemu Ty nie walczysz ? Tobie strach obszedł dupę czy jak? |
Cytuj:
Gówno wiesz , gówno widziałeś i tak samo ci na imię. |
Podejmijcie wyzwanie... podnieście rękawice rzuconą wam w twarz...
Ja chcę walke :( To co niektórzy pokazują po prostu jest tragiczne... Loguje, dostaje msg "chodzcie cioty czekamy" , po 10 min uciekaja w popłochu do pz i daja logi... Gratulacje ;p napewno wygracie wojne |
http://pl.youtube.com/watch?v=LE5a2qodkAY
na czas trwania piosenki zapomnijcie o sporach wyluzujcie sie i posłuchajcie zapewne będą te lepsze dni. |
Cytuj:
pozdro<<< |
to sie grzecznie przedstaw ;]
|
Nie wiem czemu jedziecie po Amistadach. Wiekszosc ktora teraz jest w VO była w VU, a to chyba gorszy wstyd. Ja na przyklad sie wstydze.
Bez odbioru. |
|
Tu nikogo to nie interesuje. Wojna noobcharow jest w tym temacie http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=172218Pamietam dzien jak 5 noobcharow i Pyrokar prawie ci guildie poskladaly na VDL.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
pozdro |
@Mukatan
może zrozumiesz xaemusa ;] i wtedy powiesz.. Był Pan który miał kasę, miał Kobietę, Miał samochód.. i miał czas na grę dla młodzieży.. Szkoda,że wtedy akurat Ty będziesz sączył wino pod monopolowym,gdy środki utrzymania dane przez rodziców się skończą |
Cytuj:
Może zrozumiałem- wirtualne pieniążki, żona w carlin, koń ( na osiemnasty update cipsoftu) ...zapomniałeś o jednym najebane we łbie ;D |
w wypisane prze zemnie rzeczy o xaemie nie możesz wątpić, są to prawdy.. które może potwierdzić cały szczecin i okolice.. a jeśli ty żyjesz marginesami Tibi to szacunek ulicy ;]
Masslog Vu .. Boytano i Ther Arde Die |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:32. |