Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Nebula (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=202)
-   -   Shadows World, Family Guys + kilku freedom figterow -.-' vs VIRIBIU UNITS (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=134780)

Epek 22-04-2008 09:36

xD

"Sanostol!" ---> "Vurastol!"

Maksym89 22-04-2008 11:46

Bo od nas byly noob chary wiecie...o polnocy bylo tyle noob charow od nas ze nie dalo sie biegac i trzeba bylo uciekac do dp...

ehhhh

Mukatan 22-04-2008 18:25

Amistad Sux

Powiedzcie mi jedno koledzy z Last Hope po co wam do szczęścia sa potrzebne Amistady w VO przypałem jest mieć taki obciach w swojej gildi.
Na nebuli najbardziej frajerskie jest VU oraz gildia Amistad. robia oni najwieksze PA, najbardziej kozaczą z wygranej wojny, oraz najlepiej psuja waszą reputacje jako gildi która miała przynieść "wolność nebuli" pssss :)

pozdro

Bosy_Wiesniak 22-04-2008 18:26

Na edron taka babeczka sprzedaje mikstury. Zagadajcie do niej niech lepiej pomiesza syropek, zeby dłuzej trzymał. BTW moj noobchar o 24.00 wchodzil i wychodzil z mojej zony.

Kasior 22-04-2008 18:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mukatan (Post 2016186)
Powiedzcie mi jedno koledzy z Last Hope po co wam do szczęścia sa potrzebne Amistady w VO przypałem jest mieć taki obciach w swojej gildi.
Na nebuli najbardziej frajerskie jest VU oraz gildia Amistad. robia oni najwieksze PA, najbardziej kozaczą z wygranej wojny, oraz najlepiej psuja waszą reputacje jako gildi która miała przynieść "wolność nebuli" pssss :)

pozdro

Poprawka Amistad nie mogło kozaczyć z wygranej wojny, bo nigdy żadnej nie wygrało. Oni kozaczyli przed wojną, a potem zawsze płacili i dalej swoje:}

NecroLukas 22-04-2008 18:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kasior (Post 2016226)
Poprawka Amistad nie mogło kozaczyć z wygranej wojny, bo nigdy żadnej nie wygrało. Oni kozaczyli przed wojną, a potem zawsze płacili i dalej swoje:}

Chodziło mu chyba o aktualną wojne

@edit
a o ile pamietam, amistad brało udział tylko w jednej wojnie [;

@down
ta, masz racje, popieram
btw
szczecinek?xd wiem kto chyba

lolkowo21 23-04-2008 07:09

wracając do historii z przed pewnego okresu czasu, to 6 ludzi z Amistad utworzyło Vo :] a teraz jest to jedna gildia.. bez podziału na amistad, lh czy olecko , bo po co, gildia ma być całością, a nie mieszaniną ras...

Wracając do twojego pytania.. jest one tak samo ambiwalentne jak Twój post.. w którym twierdzisz że nie są potrzebni ludzie ;] jeśli uważasz,że Lh samo wygra wojnę, to czemu Ty nie walczysz ? Tobie strach obszedł dupę czy jak?

Maksym89 23-04-2008 15:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lolkowo21 (Post 2017287)
wracając do historii z przed pewnego okresu czasu, to 6 ludzi z Amistad utworzyło Vo :] a teraz jest to jedna gildia.. bez podziału na amistad, lh czy olecko , bo po co, gildia ma być całością, a nie mieszaniną ras...

Wracając do twojego pytania.. jest one tak samo ambiwalentne jak Twój post.. w którym twierdzisz że nie są potrzebni ludzie ;] jeśli uważasz,że Lh samo wygra wojnę, to czemu Ty nie walczysz ? Tobie strach obszedł dupę czy jak?

Gówno wiesz , gówno widziałeś i tak samo ci na imię.

Maksym89 23-04-2008 15:13

Podejmijcie wyzwanie... podnieście rękawice rzuconą wam w twarz...

Ja chcę walke :(

To co niektórzy pokazują po prostu jest tragiczne...
Loguje, dostaje msg "chodzcie cioty czekamy" , po 10 min uciekaja w popłochu do pz i daja logi...

Gratulacje ;p napewno wygracie wojne

NecroLukas 23-04-2008 17:06

http://pl.youtube.com/watch?v=LE5a2qodkAY
na czas trwania piosenki zapomnijcie o sporach wyluzujcie sie i posłuchajcie

zapewne będą te lepsze dni.

Mukatan 23-04-2008 18:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lolkowo21 (Post 2017287)

BTW ty może czujesz sie potrzebny ale każdy dobrze wie że stare amistad to ogólnie przypał i noobstyle. Sadząc po twojej wypowiedzi sam byłes w amistadach, bo twierdzisz że ja nie walczę, a nawet nie wiesz kim jestem. :)
pozdro<<<

lolkowo21 23-04-2008 19:31

to sie grzecznie przedstaw ;]

Bosy_Wiesniak 23-04-2008 21:23

Nie wiem czemu jedziecie po Amistadach. Wiekszosc ktora teraz jest w VO była w VU, a to chyba gorszy wstyd. Ja na przyklad sie wstydze.
Bez odbioru.

Mr.eXs 23-04-2008 21:33

Jak bys kogos interesowalo. 2-0 dla Omegi

http://www.spidiszar.com/624646400.html

Bosy_Wiesniak 23-04-2008 21:49

Tu nikogo to nie interesuje. Wojna noobcharow jest w tym temacie http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=172218Pamietam dzien jak 5 noobcharow i Pyrokar prawie ci guildie poskladaly na VDL.

Mr.eXs 23-04-2008 21:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bosy_Wiesniak (Post 2019445)
Tu nikogo to nie interesuje. Wojna noobcharow jest w tym temacie http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=172218Pamietam dzien jak 5 noobcharow i Pyrokar prawie ci guildie poskladaly na VDL.

Prawie ?:D No moze mnie prawie, bo zostal mi 1 potion jak ucieklem wam z trapa ^^ Ale gildi to mi raczej nie 'prawie skladaliscie', lubie Twoj cynizm tworz dalej na forum

Mukatan 23-04-2008 22:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bosy_Wiesniak (Post 2019347)
Nie wiem czemu jedziecie po Amistadach. Wiekszosc ktora teraz jest w VO była w VU, a to chyba gorszy wstyd. Ja na przyklad sie wstydze.
Bez odbioru.

Nie była w VU tylko lizała dupę VU ( a to chyba różnica ), a motto Xeama, Hidka i innych forumziomali brzmiało (je**ć asslickerów). No ale jak ty drogi Serigimoxie nie widzisz w tym różnicy to minus dla ciebie. Ale można ci to jednak wybaczyć bo ludzie sie zmieniają i poglądy też ( je**ć Olecko). Jedno co sie nie zmienia to twój szarmancki styl żartowania (dla dorosłych) dorosnę może zrozumiem :)
pozdro

lolkowo21 24-04-2008 16:17

@Mukatan

może zrozumiesz xaemusa ;] i wtedy powiesz.. Był Pan który miał kasę, miał Kobietę, Miał samochód.. i miał czas na grę dla młodzieży..

Szkoda,że wtedy akurat Ty będziesz sączył wino pod monopolowym,gdy środki utrzymania dane przez rodziców się skończą

Mukatan 24-04-2008 18:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lolkowo21 (Post 2020574)
@Mukatan

może zrozumiesz xaemusa ;] i wtedy powiesz.. Był Pan który miał kasę, miał Kobietę, Miał samochód.. i miał czas na grę dla młodzieży..

Szkoda,że wtedy akurat Ty będziesz sączył wino pod monopolowym,gdy środki utrzymania dane przez rodziców się skończą

Może zrozumiałem- wirtualne pieniążki, żona w carlin, koń ( na osiemnasty update cipsoftu) ...zapomniałeś o jednym najebane we łbie ;D

lolkowo21 24-04-2008 20:18

w wypisane prze zemnie rzeczy o xaemie nie możesz wątpić, są to prawdy.. które może potwierdzić cały szczecin i okolice.. a jeśli ty żyjesz marginesami Tibi to szacunek ulicy ;]

Masslog Vu ..

Boytano i Ther Arde Die

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:32.