![]() |
:D Najlepsz nick to kupa antylopy :D
|
Pawelek Pogromca ORSHANIBALI
mnie najbardzej rozbawil nick: Pawelek Pogromca ORSHANIBALI
|
Nick na Nebuli
Najelpszy to był nick na Nebuli : Luzny zad
...czy jakos tak.. xD |
Na Danubii jest koleś co się nazywa Serce Zycia:D
|
hehe
Nova:
Zjem cie jak konserwe Bzyk Brzeczy mucha Fajna Przyjaciulka Kippereq Sledziomelek Lucera: Splesnialy Kutas -.- (juz nie istnieje) Wredna Kanalia (fajny koles;p) jak bende mial wiecej to napisze |
Mój na Luminerze:
Konrad Postrach Dziewic Od razu dodaje że to miał być taki ejne klajne dżołk bo niemiałem zamiaru grać w Tibie, ale jakoś zostałem i gram:cup: |
a ja widzialem:
Noobek(lunara)
kur'wa twoja stara(celesta) szybki'lolz(celesta) [BL]i jeszcze jeden ale to juz niepamientam chyba (budyn kisiel albo kisiel budyn(aurea)[/BL] |
You see Maly Level (Level 4). He has no vocation.
|
Hehe a ja na rooq widzialam takie nicki:
•Rozchodzone Skarpety :D •Plastikowy Jezus 8o •Betonowe Sumo Atakuje Miasto :cup: •Wiklinowy Siurek :p |
11:24 You see Obciagnij mi (Level 5). He has no vocation.
Na świecie Menera xD |
Widziałem tylko:
Ubijaczka piany (Aldora). |
Na Menera jest taki ziom : Herbatka Vitax Relaksuje
albo Zrelaksuje teraz nie wiem :p |
Canadia
http://img106.imageshack.us/img106/3...rumeeeemr6.jpg
Dzisiaj założylem sobie nową postać bo potrzebuje blokera do mojego Enifa. Ide sobie obok owiec i patrze... Gosc jz ma 6 level ~O.o~? Nie moglem sie powstrzymaćze smiechu więc nie zrobilem SSa. Jak sie pytalem czegos go to nie odpowiadał MUAUHAUHA!!! Mam nadzieje ze szybko zmieni nicka i nie bede miec przyjemności się z nim znowu spotkać :) Sorry literówka Candia!!! :P |
Ja widziałem Pachnom mi stopy xD
|
You see Twoja Stara on Xerena (Level 1). She has no vocation.
|
Muahah.
Fuck, wpiszcie Sojusz Lewicy Demokratycznej. |
Cieplutka Kupcia (depo char mojego kumpla xD) :D :D
|
12:58 You see Pielucha Mocy (Level 8). He is a knight. Wszystko mówi samo za siebie 8o
|
:o 8o :baby: X( :confused: ;( :evul: :cup: Propozycja moich smiesznych nikckow;Ziomek do robienia Poziomek(Askara)My friend:) Zupa Pomidorowa(AldorA)Nie znam pewnie jakis noob:D I MOJ SMIESZNY I ULUBIONY NICK Odrzutowa Krowa:) ;) :p :( B) :] :D
|
Ja widzialem na askarze -> Laska do Wziecia CZY JAKOS TAK8o 8o 8o
PS: BEDE PISAL WSZYSTKIE SMIESZNE NIKI 8o 8o 8o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:49. |