![]() |
Padl Knight'dave, filmu nieopłaca sie ogladać. Vision w bunkrze i czeka aż pz'ty potraci.
|
Film jest, ale niestety nie moge dać. xD. Thellionn miał deep red:P. Spoko będziemy walczyć do końca! VISION ZAWSZE DAJE RADE!
Your, Zwidson. |
Mamy filmik ale jest przenudny, więc nie ma co go umieszczać.
|
To dajcie film na pw =)
|
Cytuj:
Co do Vision to chlopaki bez kitu Dajecie Rade ! Tylko nie dawno smialiscie sie z nas, ze nie chcemy na opena wyjsc, a sami co tearz robicie ??:< Andi pewno za*******a na silce i nie ma czasu wyjsc,co nie ?^^ I wez zmien ten podpis na Grubson, bo zwidson jakos gejowsko brzmi, ten pierwszy bardziej do Ciebie pasuje ^^ |
Cytuj:
|
Taaa, movie plx!
|
Cytuj:
No inni sie wypowiadają ale przynajmniej cos wiedzą, a Ty? **** wiesz :P @DuskinessvsVision Tia, juz prawie 66 :P @Borrin Czy Ty naprawde jesteś taki tępy !? Poprostu ktoś Cie nie lubi, napisal raporta, przylecial odwazny Aestyn i kazal wam tanczyc, to że byłeś na mc i nie mogłeś tanczyc dwoma charami to pech, napisales charem Trutek czy jak mu tam "FUCK YOU" zeby to on dostal bana i by sie odpierdolil, ale cos Ci nie wyszlo ^.^ I nie mów ze Aestyn jest głupi~onoenoen!!1!11 bo to chyba pierwszy od miecha GM na Furorze! I bardzo dobrze, tępic boterów! Szczególnie wku***ł mnie [CHAR]Salvatorre[/CHAR] do ktorego tez powinien byc ban, haker, boter 87ek zrobiony na bocie :P BEZ ODBIORU |
Cytuj:
no to Vision będzie sie bunkrować do końca tego serva?? |
wyjasnijcie mi cos bo juz nie ogarniam
jak imargam blokujac przejscie i bedac atakowanym moze dac loga (ok przez exit ale na 1 wychodzi) o ile wiem od exita jest 45 sek na wylogowanei chara, ale jeli ktos go atakuje (czy nawet ma zaznaczony atak) to sie nie wyloguje. wiec ocb? |
Wyloguje, ale tylko wtedy, gdy ty nie atakowales innego gracza...
|
Zawsze wyloguje, tylko ze po dluzszym czasie ;p Za imargamem garnki były czy co ? Mogl podejsc jakis sorc, DS postawic i po garnku. Tak ostatnio zalatwili Eliego Stormstrikera na aldorze. :)
|
>>>CaM PlX<<<<
nawe dajce film na pw =) Ale dajcie =o |
Dawac go qrwa! XD
|
Cytuj:
|
http://www.***********.com/406191734.html
Ale naprawdę nie ma co oglądać, nie ma żadnego fraga tutaj ; p |
Michu ile uhow poszlo imciowi??
A pall thellionn mial farta :D Kto zgadnie ile mial hp ?? http://img80.imageshack.us/img80/345...arnyut9.th.jpg |
Na moje to jest jakies ~10hp+/- bywaly u mnie takie redy :D
:P 14:04 Kolek el'Baq [114]: wez sobie ng wlacz ;p |
Cytuj:
Your, Zwidson. |
Myślicie ze z takim składem wygracie?B)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:41. |