![]() |
@2up
sam jestes tragiczny... nie podobaja sie to nie bedziesz ich nosil xd... spodenki super, a widziales ile waza? nareszcie cos dla druid/sorc`a!:cup::cup::cup: moge prosic o ss`y tychze nowych wand/rod + jakies ss potworkow (tego me... costam fightera i dark magiciana?) |
Cytuj:
|
To powiedzcie jak jest z tymi "poison arrows" ??
zmienione na "earth" ? da sie je robic ? wogóle jak ceny nowych arrowsów i czy mozna je kupić na facc? |
Mam takie pytanie (być może już było ale nie chce mi się szukać)
Czy bolty też będzie można zaklnąć od żywiołów? |
Cytuj:
|
Mógłby mi ktoś powiedzieć, czy druid będzie zadawał silniejsze obrażenia z lodu i ziemi niż sorc? I jak to dokładniej będzie wyglądać. :]
|
A mam takie pytanie bo Sorc bedzie mogl czarowac kamienie zywiolem ognia/energi a Druid ziemi/lodu, wiec jak bedzie mozna zaczarowac bron zywiolem smierci i na kogo bedzie to dzialac ?
|
Mam tu coś ciekawego :)
http://img80.imageshack.us/img80/938...lementskp0.jpg @up Nie można zaczarować żywiołem śmierci ;p |
Cytuj:
tylko te 4 zywioly mozna wykorzystac zadnego innego, i tylko na okreslonych broniach (a szkoda :( chcialbym avengera z zywiolem lodu i na dle :D) |
Taki mały event, 36 druid zabija solo DLa bez SD i utamki. Nędza, rozpacz i koniec funu w tej grze.
http://img253.imageshack.us/img253/4...bia0020bb9.jpg |
@Up
TO jest takie głupie gadanie... Co z tego że zabije jednego DL'a wastując przy tym bp mf i pół bp run? Wiadomo że na tym levelu nie pójdzie expić na Dragon Lordach, tylko solować pojedyńcze... Cipsoft ma pecyn na karku i wie co robi. |
Na jednego DLa traciłem ok. 6-7 runek avalanche i kilka zwykłych mana potionów (powiedzmy że 5).
|
Cytuj:
Dzięki. :):) |
wlasnie w tym jest fun, ze moze niskolvlowa postacia, uwalic cos dobrego, w miedzyczasie przezywajac potrojna erekcje, i trwajasz w nadzieji, ze poleci ci dsm/rh
:cup::cup::cup::cup: |
Właśnie to nie jest fun. Pamietam jak 2 lata temu palkiem solowałem pierwszego dla, na 59 lev, z utamo i sdkami i nadal miałem niezłego stracha ze padne, to był w ogóle mój pierwszy kontakt z tym potworem. To było cos, mighty unknown dragon lord! A fun to był dopiero jak się udało. A przypominam że nie było hotkeyów, trzeba było wszystko na ekranie robić.
A teraz ile może dostarczyć funu wejscie na pierwszą lepszą stronę, sprawdzenie max comba dla, porównanie tego ze swoją maną/hp, ściągnięcie jakiegoś filmu z dlami żeby zobaczyć jak to bije, kupieniem kilku run i manasów? To już nie jest "You will never forget your first dragon", to po prostu 2100 expa. I 0 funu. |
a ja mam takie pytanie czy Fire Wave dalej bedzie brać 80 many czy spadnie do 25 tak jak lodowe??
|
Uptade zapowiada sie calkiem fajnie :P
Ale mam pytanie wie ktos czy po upie beda moze skille szybciej knightowi leciec????:confused: |
@Kojotes
Po prostu wyciągłeś Mi to z ust ;p |
Niestety lodowe wave będzie kosztowało teraz 80 many =/
a co do palla, to czy dostanie on jakiś czar dla FACC? Druid ma dostać ice wave i tera wave dla FACC, ale czy też możliwość robienia new runek? I też prosze o odpowiedź na pytanie: co z new arrowsami dla palla? pzdr @down Masz palla tak? Może ty wiesz co z tym pallem będzie po updacie? Chodzi mi o arrows, spelle dla facc @Sir. Keylogger........? @Kojotes No powinne być te Wawy dla FACC, bo przecież Sorc FACC ma flam i vis wave... |
Cytuj:
A szybkośc skilli będzie bez zmian, dostaniesz za to nowe dodatki do broni. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:44. |