![]() |
I kto to mowi ...
koles co ma ikone jak mu inny koles cos robi .... :baby: |
Jak to juz ktos powiedzial OB wygralo Rise, mimo ze zdobylo mniej fragow, to ich jakosc mowi sama za siebie. Inna sprawa ze Eternitas nie mieli za wiele wysokopoziomowych celow :P Ale dobra walka z obydwu stron.
@Vic Hej moglbys napisac swoje hotkeye ze spellami? Chodzi mi o czary np. exevo gran mas vis itd. Rise ubilo Niza :/ to spory wyczyn IMO :) |
Cytuj:
Bo ja nie. [edit] Co mi tam, zmienię specjalnie dla Ciebie. |
to doklej temu kolesiowi cycki moze inni sie nie polapia :)
hry hry B) |
Cytuj:
|
@Vic
Kto grał na vicu wczoraj? 15:32 Victeron [201]: utani gran hur """springer som en jude genom tyskland |
Cytuj:
|
PS. Pozdrów Elwire B)
|
No powiedzialem wam ze moja postacia gral GM :D
To co juz kurwa nie mozna sobie ustawic takiego komentu przy uzywaniu czaru :D Wszystko co zle to victeron i nawet slyszalem ze to ja wojne wypowiedzialem a nie russel. |
Michcio no ładnie ... wyjdzie ze z Elwira :)
buhahaha Pozdrow Kamile :) a co do opisu Vica wes se przetlumacz to "Du er dum" :baby: |
W jakim to języku i co to oznacza? ; >
|
Gogar ,
wroc do tamtych dwoch panow muejheheheh :) ja zartowalem :) LUZZIK :D :evul: |
na victeronie gral xomeus, na polowie charow rise grala anima z aldory, piechtolot, masakrowiec i jeszcze ktos tam.
prawda jest taka ze sami nie dajecie sobie rady to dajecie innym swoje postacie, prawdziwi ownerzy postaci z gildi rise sa warte tyle co nic, tak czy siak to wygramy, to kwestia czasu. |
Cytuj:
BTW. Armatyz owi nie pomogl nawet bot :/ Wlasnie co oznacza ten koment skoro go sobie ustawiles? |
Cytuj:
A co Ty nie wiedziales, ze II w¶ to tez Twoja sprawka? :P Marelw The Wolf [87]: Victeron, hvor lenge skal du bli? Victeron [201]: Bare en natt :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Translator:
springer som en jude genom tyskland Springer? który jeden żyd przez Niemcy Co¶ o przewożeniu żydów? ;p @up, racja ;) Nie wiedziałem co znaczy springer ;p |
"springer som en jude genom tyskland"
uciekam jak zyd przez niemcy |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:38. |