![]() |
@Flash~: Podtreń trochę i możesz łazić na solski :)
@ogórek: A kto Ci broni grać o 5tej w nocy :p Hmm... Jak masz PACC... To... Hmm... Może cyclopolis z monkami? |
Soldki ???
Wiesz ja se chyba poradze, bo jak jest dwarven bridge to tam zabilem soldkabez straty 1 hp, boje sie tego, że nagle wyskoczy mi gurad i nie bede mogl go pokonac = ded. Jakie powinienem miec skille zebym mogl gurda zalatawic ( mam caly bp ihow)? :confused:
|
Jak Ci guard wyskoczy tu mu zwiejesz ;)
|
Łatwo...
Łatwo powiedzieć. Wczoraj gość specjalniw wywlókł guarda na 2poziom zebym mnie denol (i dednol :( ) bo zajołem jego miejsce do skillowania!!!! Powiedz jak moge z trudem pokonać guarda (skille). :(
|
32lvl, 40mlvl, eq: k arm, c shield, dark helmet, d hammer, p legs...
(Master)Sorcerer Pacc sie wlasnie skonczyl :( no i nie wiem gdzie teraz isc... Wiem wiem, guardy, latwo powiedziec, trudniej znalesc ;p... znam pare miejsc tylko czy moglby ktos powiedziec gdzie jest dobre miejsce wlasnie dla sorca z monkami i hmm, gfb? |
@Flah~: Bo jesteś newbie i nie wiesz że jak 50 lv mówi "Leave 'couse i train here" to się go słucha :p A jak guard przyjdzie to sprinta do rope place'a i do innej kopalni :]
@Pix~: Jak nie guardy to może DSy... Ale to bez monków tylko z HMMów bijesz :) |
Jaki mlvl i lvl musze miec na zabicie danego potwora
prosze o odpowiedz na to pytanie na forum głównym magia/Jaki mlvl i lvl jest potrzebny do zabicia danego potwora
|
Gdzie jest kopalnia dwarfów (jestem nowy :baby: ) wiem tylko tyle, że jest koło Kazordoon ale gdzie dokładnie bo szukałem i nie znalazłem. :( :( ;(
|
@R0nin: Jesteś... Hmm... Załóżmy że jesteś koło wejścia do samego kazzo... Idziesz na południe i w lewo... Rope'ujesz się... Idziesz na północ... Potem będzie zejście na dość duży teren po którym biegają poison spiderki, deery i dwarfy (zwykłe)... No i tam jest kilka budyneczków w których są zejscia na dół... No i jak tam zejdziesz to będziesz w kopalni :)
@Down: Jak nie trafisz to pisz :) |
dzięki teraz powinienem trafić
|
KNIGHT
lvl 31 skille 51/56 ekwip: Knight armor, Knight legs, Bright sword, Vampire shield, BoHy, Warrior helmet PACC Expie sobie teraz na północno-zachodniej części Tiquandy (krokodyle, slimy, terror birdy) ale strasznie mało zarabiam :( Mógłby mi ktoś polecić inne expowiska?? |
Mam 16 lvl, skille 48/47, mieszkam w Thais, nie mam PACCA.
Chciałbym się dowiedzieć gdzie jest dobry loot |
pall, 14lvl, 45/30, veno, bez pacca, z wielką kupą strzał ;]
|
na którym lv i jakimi skillami palkiem :lucznik: mógłbym expić na dwarfach soldierach?? :(
thx Xan Arcanist(sory jeśli źle napisałem) :) |
Skills!
ja skilluje na dwarfach :) :D
|
Dzięki za pomoc, a że nie chcę zakładać nowego tematu napiszę to tu:
Co myślicie o Dark Cathedral ? Ja 15 knight 46.43 (skilluje) steel helm dwarven shield serpent sword plate arm i legsy ( co powinno być znane :P) Druid 12 Mlvl 15, pall 14 lvl jakies 50.50 i luk no i sorc 23 lvl; mlvla nie znam. Nie mówcie mi że waste run bo oni sami mogą je sobie zrobić nie? :evul: Idziemy tam poniekąd dla zabawy, ciekawi jesteśmy jak nam pójdzie. BTW Jest jakiś shield okolo 2.5 k? |
@Cal~: Zalecam trening a potem larvy i scaraby
@R0onin: Najlepszy loot to z demonów leci :] A tak na serio to ghoule na ghostlandzie @Byrek:Zalecam trening a potem katedrę :) @Ghaki: 15 lv i 45/40 @Szymon: Cieszę się :p @Sir~:Jak chcecie się pobawić to powodzenia życzę :) ... Mówimy ofc o poziomie -1... Co do schielda... Zależy od servera... Ale coś w stylu BH czy guardiana to powinieneś za tyle kasy dostać :) @Down: Naucz się adytować posty X( |
Cytuj:
Na twoim miejscu olałbym expa a zaczal bym trenowac. z takimi skillam i zeczywiscie malo miejsc na lota dobrego jest. Nabij jakies conajmniej 65/65 i idz na minosy np. |
Cytuj:
oplacalne itemki wypadaja np chain arm czy plate shield |
Minotwal
Myśle ze najlepiej sie expi w minotwal przy skilach 65/65 ;) tylko trza wziac uhy bo jest cieniutko jak mino mag wychodzi
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:48. |