![]() |
GZ :)
a kto ten MArelw B)? :baby: :D Nov 03 2008, 13:11:14 CET Killed Rex Darkeyes at Level 106 ok Nov 02 2008, 07:59:30 CET Killed Zyruf at Level 13 ok Nov 02 2008, 07:56:24 CET Killed Piravini at Level 51 unjustified |
Dobra ludzie cieszę się, że expiliśmy, naprawdę miła wiadomość podczas, gdy jestem w szkole, ale naprawde nie chwalmy się tym, że expiliśmy. Jest takie przysłowie "nie chwal dnia przed zachodem słońca" nie to, żebym krakał, ale naprawde :p oni więcej wyexpili póki co.
|
Ta ale przynajmiej zawsze cos sie wbilo expa na + :P bo ciagle idzie na - Ale coraz lepiej;) Arvena padla przed chwila prawda??
|
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ake sue bahebaken xD
|
ok, to już nie było miłe xD problem polega na tym, że w ciągu ostatnich dni oni stracili 20~ ludzi a my 3~, bo kogo obchodzą oficjalne war stats?:P
|
hmm co sie dzieje?:D
Nov 03 2008, 14:39:37 CET Killed at Level 173 by Blafyn and by Kinia Inferno |
Bardol to yeb*ny forumfighter :[ ! :p
|
;// kilku nam zabili na "opence" ;s
|
Padl ktos od nich?
|
Cytuj:
jaka opena? Kto padł? Kogo zabiliśmy? Po jakim fragu zaczęła się opena? |
Chyba po dedzie Arveny jak kopengas massloga zrobilo
|
Straciliscie 11 ludzi jeszcze szybciej niz zdobyliscie te kilka punktow doswiadczenia. GZ kolejnej openki :baby::baby::baby::cup::cup::cup:
|
wklei ktos nasz padactwa :)
moje wiem na pewno :D ale reszta ? komentatorek wstydzisz sie pokazać kto ty ( brak szacunku sie pisze z małej literki ? ) nie walczysz ... czemu sie odzywasz... idz na forum szwedow a nie u nas przesiadujesz .... Powodzonka na forum swe bedzie mi ciebie ( ponownie mala literka) brakowac...:confused: B) |
Jak ktos potrzebuje to tutaj sa 3 filmy ze strony Kini Rostaha i Loke Mcspirit :o
http://tibia.looki.de/forum/showthread.php?t=132123 :confused: |
Cytuj:
Interesować to Ty się mogłeś wcześniej sobą i swoimi blessami ;) |
slicc i adde na frostach expaja:baby:
|
Ojj panowie panowie, niechce sie madrzyc no ale nie poszlo wam, ojj bardzo nie poszlo... : < chyba ktos nie ogarnał :/
|
No ładnie ;D
A tak z innej beczki. Mam na sprzedaż 69rp na morganie. |
Vilshion Drathus down.
|
poexpione z rana...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:21. |