![]() |
Cytuj:
|
Hejka Krejzole :o:o uy uy
Fajne zdjęcia Pozdro. |
Cytuj:
|
@Up
Tyle że ja mam 2 bana i delejt.... Ale nie z mojej winy. Haker wjebał mi się i wysyłał hack linki xddd napisałem tym debilom że wczoraj pacc doszedł więc po chuj pchał bym się po delejta jak wydałem 180zl. może mi odbanują |
Cytuj:
W moim przypadku byl link z video google i na 30 dni...Ale napisalem im maila to zamienili na notke |
Dzień dobry :)
Pokłócimy się? :D Nie no joke :D Co tam u Was? xD
/Ferax/ |
|
już znalazłem ale i tak dzięki ;p
|
buy winning lottery ticket
|
Aihalas kocham Cię ;* działa Elfbot xD
|
Mike ty jestes pojebany turek ze masz flage turcji na podpisie? Btw zajmuje cale bb island na cala sobote i niedziele moim palkiem nick Zeth Hore kutasy. Jak ktos wbije ma przejebane od Amenn ST i SF wienc nie radze wbijac krulowi nerany czyli mi ;] Elo
Yours ]b]D.K.[b[ |
Cytuj:
a tak btw to wyjdź |
|
Nowomodne wyzwiska:
18:27 Xovaragis Zazhob [139]: jestes goratelem 18:27 Pirate Ann [165]: moge byc fuflisem chociaz 18:27 Pirate Ann [165]: plx Zasłyszane przed depot w Venore. |
....................Psssssssssssssttttttttttt
..........................................BUM!! DABLEDOR! JESTEŚ ****EM!
OFC Dabledor podróba :D /Ferax/ |
Mike Royal co to jest na tym screnie to w Ng jest coś takiego?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tak sexy to jest elfbot, żeby nie było podziele się z wami. Ściagacie z www.tibiabot.com elfbota orginala, i z tej strony (sam tu ściągałem czyste kaspersky nie wyje) cracka http://www.box.net/shared/3ge81n88h3 instalujecie i śmiga. Trochę byłem sceptycznie nastawiony ale zaryzykowałem i działa xD.
|
Cytuj:
Ale jeszcze NG sie przyda :D |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:43. |