![]() |
Ja druidem na 13lvl wręcz zabiłem orc wariroa,Huntera i dwarf soldiera(bez jakiejś straty run,tlyko pare exuraek granek)
|
Rat
Cytuj:
|
:cupHeh...Nowy jestem i w tibie gram krótko wiec niewiele zdzialalem ,ale moj best solo to jest mino guard przy skillach 33/30 warhammerm
|
na 10 sorkim z 4 ml z lmm i hmm solo dragon (up/shoot/down)
:cup: zapomnialem dodac: kompletne waste |
Astera Rox!!!!!!!
Zalatwilem 5 Guardow na raz, ale 2 uszki poszlyX( !!!!
|
gs na 36 lev master sorcer 44 m level boh t ring , pac ;]
poszlo 5 sd :D |
;)
*Ja zabilem na 24 lvlu master sorc banshee :) prubowalem na 22 lvlu ale padlem 2 razy a na 24 mi sie udalo ale poszlo 25 bursts 10 sd , 4 bp mf , 2 uhy
*teraz gram na innym servie i mój best solo to demon ale na powierzchini jak sie orshaabal zrespil to wtedy :) (50 master 57mlvl) loot: orb :D |
moim best solo jest dwarf guard(jezeli zaden n00b mnie nie blokuje to nie trace ani jednego hapeka) czesc podziemi pod mt. sternum, slime a na innej postaci to jeszcze hunter w teamie. moje aktualne dzielo druid 16 lvl 12 mlvl 18 w clubach(jak robie runki to chodze pod Folda z battlehammerem) i 21 w shieldingu na refugii
|
moim pallem best solo to tylko drag
probowalem gs ale na lagu padlem i zrzuciłem boszki a w teamie to Dl |
Solo: DL, GS
Duet: Demon |
Na teście zabiłem 49lvl elite knighta ja miałem 21 :P
|
leader
a ja walnolem orc leadera swoim palkiem 15lvl metoda up/down:cup: (spryciarz):D
|
Me-Monster
Na 27lvl zabilem solo dragona,
a na 35lvl solo dragon lorda. :cup: |
Palladyn
13 lev Best solo: Dragon pod Thais 58 dista 1 HMM |
a ja guarda
kolega mi pokazal super miejscowke w kazo gdzie na 10 lvl moglem sobie pojedynczo d guardy solowac i na nich expic
jest taka wierza gdzie so 3 dguardy i 2 soldki tam tez chodzilem ale to z gfb jak ktos kto przeczyta i chce poexpoic tam to na kyrze moge zaprowadzic msg to me |
Ja za to pokonałem beholdera na 14 levelku moim Palkiem w Thais:) (oprócz jego miał obstawę z ghuli i szkieletów:p ).
|
Moim aktualnie 16 palqem ubilem Ds'a solo jeden Uh :/
A z moim osobistym blokerem jade go rowno :/ |
sepix mahara i dragon
no ja zabiłem dzisiaj dragona na 9lvl palladynem ze skilami 60na 16hahahaha zeszlo mi morze z jakies 10 uhów coś w ty m stylu :D
|
ja na 9 lvl pokonalem 4 minotaury i w tym 1 orc spermana
EDIT: zapomnialem dodac ze pokonalem solo 12 lvl dragona zeszlo mi z 14 uh |
ds
ja sorcem na 10 lvl z 2 mlvl poknałem DSa bez żadnych uh i kilka exur poszlo, bez żadnych run i pokonałem go w tej dziurze na femor hills to jest wyczyn ( jak dla mnie ):cup:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:58. |