![]() |
Cytuj:
|
Autodamaged post.
|
niemacie venta to bijemy sie na forum ta ?; ]]]
|
^up Zegea
Ej kolego tu się nie zgodzę bo żeby na pisać test to trzeba zasłużyć.... On w trakcie gdy jego rówieśnicy będą pisali to on będzie expić 8o --- Acriati dodał 0 minut i 30 sekund później --- Cytuj:
|
Autodamaged post.
|
z pokemonem to nie bede nawet pisal
Sprostowanie - bichowsky to nie jest nikt od nas wiec pierdolona propagande moze se robic huja wam sie uda zrobic |
Autodamaged post.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Autodamaged post.
|
@Zegea
Jezeli zaczynasz kogos jechac z powodu jego ortografii, to wpierw popatrz na swoje posty,bo te Twoje "tibijii" az w oczy kluje. Co do Breakbeat kaos~. Byly pewne niepomowienia ,z niektorymi memberami, ale w chwili obecnej wszystko jest ok. Jak juz wspomnialem wczeniej ,jezeli nie macie pojecia o pewnej sprawie, to po co pierdolicie jakies farmazony na forum? |
Cytuj:
edit: I can't write frags ;/ "The comment is too long!" - Czekotubek wez to usun z komenta bo to na prawde jest zalosne :/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Byś może ujawinił swoje name w Tibii , a nie jak pizda wszytskich jedziesz i zgrywasz kozaka ,jakbyś nie wiem kim byl. |
jezeli moj exp nazywasz expem to niewiem jak nazwiesz to co odpierdole niebawem
|
Nie wiem po co te kłótnie, jak i tak każdy wie, że dwie najmniej respektowane osoby na Azurze to Gaddarr i Sherion, to fakt i nikt temu nie może zaprzeczyć.
|
Cytuj:
ta ale on ma fraga chociaz na kims a ty galy o*******asz za pro molterusowi i prujesz sie tylko tutaj na forum, kupuj pacca i zapraszam do tanca |
Cytuj:
|
Jakby nie bylo ,ten jakto nazwales "plebs" robi 5x wiecej niz wasi wszyscy supporterzy razem wzieci + wiekszosc waszych nowych vt kolegow.
|
Ye ye nie ma to jak poranny lincz na forum hę?
BTW: Nikt ci nie kazal sprawdzac mojego comenta jak ci sie nie podoba huj twoja sprawa, nie ja go pisalem nie ja go wymyslalem... a jesli masz zamiar znowu napisac jakies pierdolenie o supporterach neph~ to lepiej nie pisz bo juz chyba wszystko slyszalem ^^ Zagea: nie pisze do ciebie tylko na forum zrozum to! wiec prosze cie nie bierz wszystkiego do siebie bo ci kiedys zylka peknie :D Zuter: oni na forum komanderują :pppp |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:30. |