![]() |
a tam to co wam wypadalo to jest nic! ja stracilem mpa i steel bootsy jak kicklo mnie na poh:(;(
|
a mi wypadł mi crushadel helmet... BUuuuuuuuuuuuuuuuu..................;( ;(
Chlip... ;( ;( ;( ;( ;( ;( :( |
Mi wypadł c armor, plate legs, bp manaskow, bp hmm i inne śmieci jak miałem "czołowe" zderzenie z Hydrą;( ;( ;(
Poprosiłem kolesia który skilwał koło miejsca gdzie ja dedłem, a on mi później powiedział że trupa nie znalazł... za 5 min. na trade pojawiło się ogłoszenie: Lord Rudav: Sell: >>>>>>>>>>>>>>>>>Crown armor, Knight legs <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< MSG to me (K legsy nic z tym wspólnego nie mają ale coś mi się wydaje że to mój C armor X( X( X( ) |
Cytuj:
Lol hahahha, z takim eq bez aola? KLAMIESZ, lub jestes idiota -.- @topic. Mi najcenniejsze spadlo crown shield(była w bp) i dragon lance i 2bp uh jak dostalem laga na dragonie :/ |
Mi podczas smierci wypadl Knight Armor i Platinum Amulet a w tym moj ukochany bp czyli 2 bp uh i 2 manasow ;( Stalo sie to gdy trafilem na pewnego Maniaka o niku Histan X( X( A zebys Zdechł jak najszybciej :evul: :evul:
|
Jak padlem to polecilao c armor gs i bp uh:(
KICKX( |
ahh ten moj net......
Raz na ghostland dedlem przez laga to spadły mi crown legs i blue robe ;(....
Po zybkiej akcji ratunkowej odzyskalem to ...Jak grałem knightem to na witchu kick k armor i w helmet no i to na tyle :p |
ja stracilem...
Cytuj:
|
jeez...
Cytuj:
jak juz zmyslasz, to zmyslaj poprawnie, pozdro600 |
Cytuj:
|
meh..
Cytuj:
Cytuj:
|
a mi wypaduo scarf i steal shild jak dednouem na guardzie sldoierze ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( !1!1!!!!!!!!!!oneoneone spamspamspam
|
Cytuj:
Cytuj:
@Topic Podczas deda najcenniejszą rzeczą jaka mi wypadła był C-Arm (Ale odrobiłem w 2 dni :) ) |
A mi na raz wypadla d lanca, p ammy i c armor X(
|
Cytuj:
|
Raz mi wypadło Knight armor i dragon shield :[
|
Lol
Po przeczytaniu wiekszosci tekstow zauwazam, ze wypowiadaja sie tu przede wszystkim ludzie, ktorzy maja w podpisach jakies Hail Kyra, Poziom - max25 i glupie emitoikonki...Co wnioskuje o ich wieku...
|
koles zlurowal na mnie ds'a i wypadl mi blue robe i bp UH;(
|
Omg
Cytuj:
|
Mi ostatnio na danerze po deadzie wypadły bohy .
Lecz od kilku dni gram na Candii i od tego czasu to tylko mi wypadl scale armor i steel helmet. Więc , to nie jest taka duża strata. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:44. |