Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Co najcenniejszego wypadlo wam podczas śmierci (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=3299)

sierak 21-07-2006 03:10

a tam to co wam wypadalo to jest nic! ja stracilem mpa i steel bootsy jak kicklo mnie na poh:(;(

Nellvis 21-07-2006 12:20

a mi wypadł mi crushadel helmet... BUuuuuuuuuuuuuuuuu..................;( ;(

Chlip... ;( ;( ;( ;( ;( ;(

:(

Śpioch 21-07-2006 12:48

Mi wypadł c armor, plate legs, bp manaskow, bp hmm i inne śmieci jak miałem "czołowe" zderzenie z Hydrą;( ;( ;(

Poprosiłem kolesia który skilwał koło miejsca gdzie ja dedłem, a on mi później powiedział że trupa nie znalazł... za 5 min. na trade pojawiło się ogłoszenie:

Lord Rudav: Sell: >>>>>>>>>>>>>>>>>Crown armor, Knight legs <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< MSG to me

(K legsy nic z tym wspólnego nie mają ale coś mi się wydaje że to mój C armor X( X( X( )

Raflas 21-07-2006 13:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sierak
a tam to co wam wypadalo to jest nic! ja stracilem mpa i steel bootsy jak kicklo mnie na poh:(;(

Lol hahahha, z takim eq bez aola? KLAMIESZ, lub jestes idiota -.-

@topic. Mi najcenniejsze spadlo crown shield(była w bp) i dragon lance i 2bp uh jak dostalem laga na dragonie :/

Rashivon 22-07-2006 22:07

Mi podczas smierci wypadl Knight Armor i Platinum Amulet a w tym moj ukochany bp czyli 2 bp uh i 2 manasow ;( Stalo sie to gdy trafilem na pewnego Maniaka o niku Histan X( X( A zebys Zdechł jak najszybciej :evul: :evul:

Jack frost 23-07-2006 11:52

Jak padlem to polecilao c armor gs i bp uh:(
KICKX(

Bani Anleabanix 23-07-2006 12:06

ahh ten moj net......

Raz na ghostland dedlem przez laga to spadły mi crown legs i blue robe ;(....
Po zybkiej akcji ratunkowej odzyskalem to ...Jak grałem knightem to na witchu kick k armor i w helmet no i to na tyle :p

Pan Goner 23-07-2006 14:44

ja stracilem...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Chomik
Nie denerwujcie mnie niedawno straciłem fs :(

lol,jak ja bym stracil fs zamiast mojego bright sworda to bym sie cieszyl...no wiec ja stracilem raz bright sworda(padlem na orc leaderze) ale kuzyn mi oddal bo byl ze mna B) a raz na zamku kolo ds'a i elfa arcana znalazlem cialo a w nim k armor i takei bzdety...wzielem k armor do bp i przeszukiwalem dalej bp w dedzie patrz na hp a tu juz bordowe...a juz za chwile ten slnn napisz "You Are Death." ale nic poza bp z k armorem i bzdetami na szczescie nei stracilem.. :) mam nadzieje ze juz przez dluuuugi czas nie zgine :]

Vietcong Soldier 23-07-2006 15:12

jeez...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pan Goner
a juz za chwile ten slnn napisz "You Are Death." ale nic poza bp z k armorem i bzdetami na szczescie nei stracilem..

jestes pewien ze to bylo "You Are Death." ... a moze jednak "You are dead"

jak juz zmyslasz, to zmyslaj poprawnie, pozdro600

Pan Goner 23-07-2006 17:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vietcong Soldier
jestes pewien ze to bylo "You Are Death." ... a moze jednak "You are dead"

jak juz zmyslasz, to zmyslaj poprawnie, pozdro600

Sory ale nie bylem pewienjak to sie pisze wiec napisalem jak napisalem a jesli chodzi o zmyslanie to niczego nei zmyslame noobku -.-:baby:

Vietcong Soldier 24-07-2006 00:11

meh..

Cytuj:

Sory ale nie bylem pewienjak to sie pisze wiec napisalem jak napisalem a jesli chodzi o zmyslanie to niczego nei zmyslame noobku -.-:baby:

Na jakiej podstawie stwierdzasz, że jestem noobem? To ty popelniles blad, a nie ja. A to, jak reagujesz na fakt, iż ktos smial cie poprawic, swiadczy juz tylko o tobie.

Cytuj:

(...)a juz za chwile ten slnn napisz "You Are Death."(...)

heh, skoro wg ciebie ten napis jest az taki slynny (bo chyba o te slowo chodzilo autorowi), to dlaczego mylisz sie w jego pisowni? 8o

Karfhud 24-07-2006 00:50

a mi wypaduo scarf i steal shild jak dednouem na guardzie sldoierze ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( !1!1!!!!!!!!!!oneoneone spamspamspam

Weel 24-07-2006 01:13

Cytuj:

a mi wypaduo scarf i steal shild jak dednouem na guardzie sldoierze
Chyba by sie słownik przydał :evul:
Cytuj:

!1!1!!!!!!!!!!oneoneone spamspamspam
Jakie ty masz IQ ?

@Topic

Podczas deda najcenniejszą rzeczą jaka mi wypadła był C-Arm (Ale odrobiłem w 2 dni :) )

Explorer of Hell 24-07-2006 07:13

A mi na raz wypadla d lanca, p ammy i c armor X(

Pan Goner 27-07-2006 12:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vietcong Soldier
Na jakiej podstawie stwierdzasz, że jestem noobem? To ty popelniles blad, a nie ja. A to, jak reagujesz na fakt, iż ktos smial cie poprawic, swiadczy juz tylko o tobie.

heh, skoro wg ciebie ten napis jest az taki slynny (bo chyba o te slowo chodzilo autorowi), to dlaczego mylisz sie w jego pisowni? 8o

wow jakis ty madry -.- tobie chyba czeto ten napis sie pojawia na ekranei skoro dokladnie wiesz jak to sie pisze :baby:

Tauna Bruhuye 27-07-2006 13:01

Raz mi wypadło Knight armor i dragon shield :[

frick 27-07-2006 13:08

Lol

Po przeczytaniu wiekszosci tekstow zauwazam, ze wypowiadaja sie tu przede wszystkim ludzie, ktorzy maja w podpisach jakies Hail Kyra, Poziom - max25 i glupie emitoikonki...Co wnioskuje o ich wieku...

Scyzoryk27 27-07-2006 13:09

koles zlurowal na mnie ds'a i wypadl mi blue robe i bp UH;(

Vietcong Soldier 28-07-2006 00:07

Omg

Cytuj:

wow jakis ty madry -.- tobie chyba czeto ten napis sie pojawia na ekranei skoro dokladnie wiesz jak to sie pisze :baby:

heh ziomek, nie ukrywam - szkoda mi ciebie. silisz sie na jakas wyszukana madrosc a tu gowno. no nic, probuj dalej. ale radzilbym ci ssac ten smoczek dalej niz kwestionowac ilosc moich deadow. a to, ze w swojej krotkiej to krotkiej, ale karierze, zobaczylem ten napis RAZ wystarczy mi, aby zapamiatac jego pisownie. tu nie trzeba wygorowanych umiejetnosci tylko zdolnosci zapamietania 3 slow. pozdro600 :D

Xtreme 28-07-2006 09:35

Mi ostatnio na danerze po deadzie wypadły bohy .
Lecz od kilku dni gram na Candii i od tego czasu to tylko mi wypadl scale armor i steel helmet.
Więc , to nie jest taka duża strata.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:44.