![]() |
ale to nie moj piesek xD
@up nie zebym sie czepiala ale jak mozna widziec przez radio ?:P |
up:
Miał na myśli chyba to, że piękno to nie tylko to, co widzimy. Ej a tak w ogóle nie jesteś brzydka, więc daj już spokój, bo się rili fotka.pl z tematu robi ;) |
Nieno, konkretnie napisałem "widziałem", z tym radiem to był żarcik.
Mimo wszystko Pani K. ma rację ale to już że tak powiem inna sprawa. |
dobra kumam :P
a tak na marginesie: Wsumie ta fotke zalozylam tylko po to zeby kolezanki mogla przegladac. Wiem zua jestem. Chyba dopiero po miesiacu dodalam tam fotki xd jakos nie kusi mnie to specjalnie... Czuje sie jak troll, pokemon albo sfrustowana RoShoFfa 12-latka ; < |
Cytuj:
|
@ Conrado_161190
Ojjj trudne... |
@up
To idzcie do psychologa:p Ponoć pomaga:D |
@up
Bylam. Nie pomaga. Psychiatra tez niepomaga. Tez bylam... |
moze pw? bo w tym temacie jeden wielki offtop chyba jest....
|
@up
Od fot to chyba inny temat ; F pozatym to ta glupia "gra", a nie fota xd |
@pastersky
Noo, odrazu widać, że zdjęcia robione przez fotografa, profesjonalnym aparatem. A tak btw, to możesz mnie wtajemniczyć, jak zostało zrobione to ujęcie z góry? |
Muszę się zgodzić, zdjęcia są świetne. Naprawdę ma talent ten twój brat.
@edit Kamil1000, ile ty masz latek? @edit Kulikos, już wiem skąd się wziął ten muminek ;p |
Prawdziwe koxy lubią muminki, z tym chyba każdy się zgodzi prawda?
A zdjęcie stare i nieprawda ;> |
@ Kulikos
Muminki rox \m/ A tak w ogole to moze Ty wiesz jak mieli na imie Tatus Muminka i Mamusia Muminka zanim Muminek sie urodzil ?:D a zdjecie fajne ^^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
@Ashlon
Nie pękły Ci mięśnie od tego napinania sie ?? :D |
Ashlon, chodzisz do klasy z Peterem z Vadera ;p?
|
Ashlon niezły z ciebie kox. ( bez żadnych podtekstów )
A wg mnie z muminkami to jest inaczej. Mama i Tata Muminka przed narodzinami gnojka też byli... Muminkiem i Muminką. Mały powstał to zostali rodzicami. Gdy Muminek i Muminka się pobiorą, zostaną Mamą i Tatą Muminka, rodzice Muminka będą Dziadkami Muminka... Taaa napewno tak jest xD |
@ Dr.Unknown
Wybacz plx ! nie widzialm ; < *** Ale faktem jest, ze Wloczykij ma "prawie glany". xd |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:05. |