![]() |
oj a ty pewnie pociskasz w tibje swojim knajtem co wali z różdżki. No ale tam grafa ejst taka ze wiedzmina bije na glowe a crysis moze sie pozegnac z nagrodami za najleprza grafe roku.
|
Wczorajsza fotka:
Ale już tam nie expię... |
Cytuj:
Z tego co wyczytalem, i tak haxujesz w tej grze, wiec (@*^%$!@* Ci do tego, jakie mam zdanie...:D |
http://foteka.pl/full/ab2ff8e9c4b10d...0629357918.jpg
http://foteka.pl/full/f92956551fcab9...9415fdb9b9.jpg Kto chce?Server Broa Cena:3.55$(żartuje,koleś mówił że kupi za całość 1 mln ale kasy nie mjał) |
to to ostry debil musial byc jezeli chcial za to 1m.
Btw Theraphosidae to ze hackuje(a wlasciwie hackowwalem) nie oznacza ze mam w d*pie zdania na temat tej gry -.- Wiesz co idz jeszcze do innych tematów innych gier i tez zbluzgaj tam te gry i wychwalaj pod niebiosa swoja ukochana tibie. Jak ktos kupi oba za 100-150k to bedzie dobze. Wogole bedzie dobze jak to sprzedaz. |
A za ile?Bo je dropnełem z pigów :P
|
|
Cytuj:
*- ROTFL Cytuj:
Dziękuję Edit Cytuj:
* - pr0 elita, "ja tesz kcem bydź smiesznyy :--(((((((" Cytuj:
|
@up
Chcem byc smiesny !oee1o1nm11n Dropnąć=zdobyć |
Jak chcecie się kłócić, róbcie to poza forum. Jak na razie tylko zaśmiecacie temat swoimi uberśmiesznymi ironiami.
|
Cytuj:
b)jemu chodzi o "dropnełem" (dropnąłem) - tak samo jak drapnęłem (drapnąłem) W nawiasie jest dobrze, po za źle :-) @Thera_cos_tam: Twój post nic nie wnosi :> (oprócz tego że Twoja(broń Boże - dla mnie to nie elita ;p) "Elita" robi błędy :D) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Gratulacje bystrości, ot co ! Cytuj:
"luukaj'-super, podobnie jak ''dropnąć''. Weź wyjdz Cytuj:
I jezeli juz, chcesz władać językami, to wyjasnij mi co oznacza złowo "dropnąć" i w jakim języku. Dziękuję. Zeby nie było offtopa. Maple jest fajne x) br? |
Oprocz pq gdzie moge expic na 20 lvl warriorem z setem na ten lvl ?! Swinki ... ?!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
to daj mi 50 k :( Topic: te scrolle upchnełem za 40 k każdy |
Cytuj:
|
Cytuj:
x))) weź sie troche zastanów, a co do ironii, to lepiej nie uzywaj jej, bo Ci nie wychodzi. Ile masz lat, tak z ciekawosci?? pytanie oczywiscie, do Pana który pisze ironią. |
@up
Tak jak widzisz ślepoto -.- 16 A ty ile masz Topic: 13 moim sinkiem |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:20. |